Mesterek az üzleti elemzésben

Általános információk

Program leírás

Aggódik az őszi tanulmányi tervei miatt? Módosítottuk programjainkat és folyamatainkat annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy bármilyen is legyen, tovább haladhat az oktatásával. Az összes részletet megtalálhatja a Hult Graduate Study Promise-ben .

Az információterhelés ezen új világában a munkáltatók aktívan keresnek jelölteket, akik képesek az adatokat végrehajtható megoldásokká alakítani. Hult üzleti elemzői mesterei a statisztikai elemzés és az üzleti ismeretek kereszteződésén helyezik el Önt, hogy értelmes és hatásos hozzájárulást nyújtson bármilyen üzleti vállalkozáshoz.

Azok a nem amerikai állampolgárok, akik üzleti analitikai mesterképzést kapnak, jelenleg legfeljebb hároméves opcionális (opcionális gyakorlati képzésre) jogosultak az Egyesült Államokban tanulmányaikat követően. Minden végzős hallgató egyéves OPT-t kap; Az üzleti elemző hallgatók mesterei ezt követően további két évre jogosultak, ha diplomával kapcsolatos munkában dolgoznak, és a munkáltató benyújtja a meghosszabbítást.

Tanterv

A Hult megtanulhatja, hogyan lehet kiaknázni az információk hatalmát, amelyet több száz induló vállalkozás és az áttörő márkák vesznek körül, amelyek okos adatfelhasználásuk révén megzavarják az egész iparágat. Ennél többet meghaladó üzleti tevékenységein túlmenően megismerheti a világot, a jövőt és magát, így valódi tartós hatást gyakorolhat.

A Hult minden egy éves Master of Science fokozat ugyanazt a struktúrát követi. Minden szakaszban meghaladja az üzleti tevékenységeket, hogy megismerje a világot, a jövőt és magát. Tanulmányozzon témákat globális látószögön keresztül, megismerje a jövőnket formáló technológiákat, és fejlessze a hatékony vezetés iránti bizalmat.

Alapprogram: A főiskolai tanfolyamokat az otthoni egyetemen tanulmányozza, átfogó ismereteket szerez a választott tantárgyról, miközben vezetői képességeit építi a gyakorlati, gyakorlati tanulás révén.

Capstone tapasztalat: Az alapprogramjának mérföldköve mélyen belemerül a jövő üzleti innovációjához használt technikákba és technológiákba, és arra ösztönzi Önt, hogy mindent alkalmazzon, amelyet eddig megtanult a capstone kihívás során.

Választható és gyakorlat: Testreszabhatja fokozatát a választható választék széles skálájával, és gyakorlati tapasztalatokat szerezhet.

Adat-vezérelt készség: A nagy adatelemzéssel a munkaadók által világszerte keresett készségek azonosítása érdekében beépítettük ezen szakmai és technikai készségek oktatását a programba, így biztosíthatja, hogy a kívánt szerephez szükséges készségekkel járjon el. .

122774__MG_6825.jpg

Kettős fokozat

Szakterülete tovább specializálódhat, ha egyéves üzleti elemző mesterképzést és második mesterképzést szerez mindössze 18 hónapos gyorsított tanulmányban. Végezzen diplomát két mester fokozattal, és még inkább emelje ki magát a mai rendkívül versenyképes globális piacon.

Második mesterképzéséhez válasszon az alábbiak közül:

 • Mesterek a nemzetközi marketingben
 • Mester Pénzügy
 • Mesterek a zavaró innovációban

Akkreditáció

Hult az üzleti ismeretek oktatásának három legrangosabb nemzetközi akkreditáló testülete elismeri: A Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), az MBA-ok Szövetsége (AMBA) és az EQUIS (az európai minőségjavító rendszer). Mi vagyunk az első üzleti iskola az Egyesült Államokban, amely elérte ezt a hármas akkreditációt, amelyet világszerte az üzleti iskolák mindössze 1% -a birtokol.

Felvételi követelmények

A jelölteket egyénileg, teljes profiljuk erőssége alapján értékeljük. Az Ön ösztönzése és gondolkodásmódja fontos mutatója a sikernek.

Jogosultsági követelmények:

 • Legalább egy éves szakmai tapasztalat VAGY főiskolai diplomát vállalkozással kapcsolatos tudományágban
 • GMAT vagy GRE

A megfelelő pályázóknak be kell nyújtaniuk:

 • Aktuális önéletrajz / önéletrajz
 • Személyes nyilatkozat, mint 400-500 szavas esszé
 • Egy tudományos vagy szakmai referencia
 • Egyetemi diploma másolata vagy azzal egyenértékű
 • Az összes egyetem átiratai (angol nyelven)
 • Felvételi teszt eredmények *
 • Az angol nyelvtudás bizonyítéka *
 • 150 USD pályázati díj

* A beiratkozási tanácsadója tudatja Önnel, ha ezeket be kell nyújtania.

Oktatás a 2020-21-ig

 • San Francisco: 49 500 USD

Hult International Business School fenntartja magának a jogot, hogy értesítés nélkül bármikor módosítsa a kínált tanfolyamokat, az érettségi követelményeket, a helyszíneket, a programdíjakat és a szállást. Kérjük, ellenőrizze, hogy elolvasta-e és megértette a szerződési feltételeket, amelyeket a jelentkezés benyújtásának időpontjában felkérünk.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Tovább

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Kevesebb
London , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , London , New York + 6 Több Kevesebb