Mesterfokozat a sivatagi tanulmányokban

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam tartalom

Ez a innovatív, multidiszciplináris program a sivatagi tanulmányokban strukturált, hogy integrált megközelítést biztosítson, amely lehetőséget kínál a diákoknak arra, hogy kivételes lehetőségeket nyújtsanak az alap- és alkalmazott kutatások kombinációjára. A hallgatók sokféle tudományágnak vannak kitéve, amelyek kiegészítik tanulmányi pályájukat.

A program az alábbi tanórákat kínálja:

✔ A szárazföldek mezőgazdasága és biotechnológiája

✔ Öntözés és növényi környezet

✔ A szárazföldi ökológiája (releváns azoknak a hallgatóknak, akik 2016 októberéig megkezdték MSc tanulmányukat)

✔ Napenergia és környezeti fizika

✔ Környezetvédelmi és vízi mikrobiológia

✔ Környezeti tanulmányok

A hallgatóknak 42 kreditet kell teljesíteniük, beleértve a 12 kutatási projekt kreditjét.

A program kurzusait angolul tanítják.

Az Albert Katz Nemzetközi Desert Tanulmányi Iskola (AKIS) 1999-ben jött létre a Jacob Blaustein Sivatagi Kutatóintézetek (BIDR) részeként.

Az AKIS a Sede Boqer Campusban található

Az AKIS programokat kínál a diákok számára a világ minden tájáról. A nemzetközi diákok, valamint az izraeli hallgatók az AKIS-ben különleges és egyedülálló oktatási légkört tapasztalnak.

Ha olyan egyedülálló doktori programot keres, amelyen a sivatag kényszerítő tulajdonságait tanulmányozhatod, akkor a megfelelő helyen jöttél.

Meglátogatni a

Utoljára frissítve Április 2018

Az iskoláról

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields.

Ben-Gurion University of the Negev is one of Israel’s leading research universities and among the world leaders in many fields. Kevesebb