Mesterfokozat Az Elektromos Járművek Technológiáin

Universitat Rovira i Virgili

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mesterfokozat Az Elektromos Járművek Technológiáin

Universitat Rovira i Virgili

Az intelligens, ökológiai és integrált közlekedési rendszerek kifejlesztése a 21. század egyik legfontosabb társadalmi kihívása, különösen a kibocsátások és az alkalmazott energiafajták tekintetében. A szociális érdeklődés és az elektromos jármű körül kialakuló ipari vállalkozás emeli a szakképzett szakemberek iránti igényt az alkalmazott technológiákban.

A mesterképzés az elektromos járművek technológiák az első hivatalos mester szakosodott elektromos autók, hogy tanítják az egész spanyol államban. Ezzel a minősítéssel azt tervezik, hogy a mérnököknek továbbadják az elektronikus mérnöki és irányítási területek különböző technológiáit, amelyek alkalmazhatók elektromos és hibrid járművek fejlesztésére, és adott esetben a hagyományos járművekben.

Az elektromos jármű fokozatos megvalósításával növekszik az erre a területre vonatkozó specifikus ismeretekkel rendelkező mérnökök igénye, ezért a master fő célja az, hogy szakképzett mérnököket szakítson a területhez kapcsolódó ágazatokkal együttműködve.

együttműködő intézmények

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

belépés

A Mester irányítja a következőket:

 • Villamosmérnöki diploma, ipari mérnöki szak, elektrotechnika szak, ipari mérnöki és gépészmérnöki szak, elektrotechnika szak, műszaki mérnöki diploma Aerospace, mérnöki és mérnöki tudományok fokozata, számítástechnikai végzettség, gépészmérnöki diploma, vegyészmérnöki diploma, ipari mérnöki, távközlési mérnöki, repüléstechnikai mérnöki, mérnöki automatizálás és ipari elektronika, elektronikai mérnök és területek összefügg.
 • A műszaki műszaki főiskolai végzettséggel rendelkező ipari mérnökök: Ipari Műszaki Mérnök, szakirányú ipari elektronika; Műszaki mérnök Villamosenergia-ipari specialitás; Elektronikus rendszerek és kapcsolódó területek szakosodott műszaki mérnöke.
 • Az ágazat aktív munkavállalói, akik további képzést kívánnak szerezni.

A diákoknak laptopra van szükségük ahhoz, hogy elvégezzék a mesterképzést és megvizsgálják magukat. A számítógép által ajánlott minimálisan ajánlott követelmények a következők:

 • Processzor: Intel Core I5
 • RAM memória: 4 GB
 • Merevlemez: 128 Gb
 • Operációs rendszer Windows 7 vagy újabb 64 bites (lehet Linux is)

Különleges dokumentáció

Az előregisztrált kötelező általános dokumentáció mellett a következőket is elküldheti:

 • A mesterképzés tartalmával kapcsolatos kiegészítő képzés (tanfolyamok, szemináriumok vagy egyéb képzési tevékenységek) akkreditálása.
 • A releváns tartózkodás (legalább 12 hetes) akkreditálása angol nyelvű helyeken.
 • Olyan szakmai tapasztalat akkreditálása, amely a mesterképzéshez kapcsolódó egyetemi diplomát igényel.

A kiválasztási kritériumok

 1. A hozzáférési cím alkalmassága a következő sorrend szerint:
  • Hivatalos alapképzés vagy mérnöki végzettség: Ipari elektronika és automatika szakirány, Villamosmérnöki diploma, Ipari technológiák mérnöki diploma, Energetikai mérnök szak, Rendszertechnikai és távközlési szakok fokozata, Mérnöki diploma Aerospace Technologies, rendszermérnöki és haditengerészeti technológiai végzettség, gépészmérnöki diploma, gépészmérnöki szak, vegyészmérnöki diploma, ipari mérnök, távközlési mérnök, légtechnikai mérnök, mérnöki automatika és ipari elektronika, elektronikai mérnök: legfeljebb 8 pont.
  • A műszaki mérnökök hivatalos egyetemi végzettjei: Ipari Műszaki Mérnök, szakosodott az ipari elektronika területén; Ipari műszaki mérnök, szakirányú villamosenergia; Távközlési technikai mérnök, elektronikus rendszerek specializálódása: legfeljebb 7 pontig.
  • Egyéb: 0 pont.
 2. A mester számára hozzáférést biztosító hivatalos egyetemi diploma tudományos felmérése: maximum 4 pont.
 3. Kiegészítő képzés (akkreditált dokumentumfilm) a mester tartalmához kapcsolódóan: legfeljebb 2 pontig.
 4. Legfontosabb tartózkodás (legalább 12 hétig, dokumentum-akkreditált) angolul beszélő helyeken: legfeljebb 2 pontig.
 5. Akkreditált szakmai tapasztalat, amelynek gyakorlására akadémiai fokozat szükséges a mesterképzéssel kapcsolatos területen. Minden egyes teljes szakmai évre 0,2 pontot adunk maximum 2 pontért.

A pályázatokat a kapott eredmények alapján a legmagasabbtól a legalacsonyabbig rendezik (az előző fejezetekben szereplő pontok összege).

Ha azonban nem áll rendelkezésre elegendő hely, és mindaddig, amíg a hozzáférési követelmények teljesülnek, a befogadó testület beismerheti Önt, anélkül, hogy az érdemi alapon kellene elsőbbséget adni.

Karrier lehetőségek

A mesterképzés szakos hallgatók az elektromos járművek technológiáiban a következő munkaterületeken képesek fejleszteni feladataikat:

 • A prototípusok tervezése, kivetítése, gyártása és tesztelése az elektromos jármű gyártási folyamata és segédelektronikai alkatrészei között.
 • A jármű energiájának feldolgozására szolgáló bármely elektronikus rendszer megtervezése, megvalósítása és tesztelése, valamint az autóiparra alkalmazott gépek és beágyazott vezérlési és kommunikációs szoftverek az ágazatban alkalmazott fejlesztési módszerek és a vonatkozó előírások betartása mellett.
 • A termék kutatása vagy fejlesztése a tervezés, a fejlesztés vagy a projektmenedzsment szintjén.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve May 21, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
okt. 2018
Duration
Időtartam
1 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
2,913 EUR
Locations
Spanyolország - Tarragona
Kezdet: okt. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019
Dates
okt. 2018
Spanyolország - Tarragona
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019