Mesterfokozat az elektromos járművek technológiáin

Universitat Rovira i Virgili

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mesterfokozat az elektromos járművek technológiáin

Universitat Rovira i Virgili

Az intelligens, környezetbarát és integrált közlekedési rendszerek új rendszereinek fejlesztése a 21. század egyik legfontosabb kihívása, mindenekelőtt a kibocsátások és az alkalmazott energiafajták tekintetében. Az elektromos járművek által generált szociális érdeklődés és ipari tevékenység növeli a szakemberek iránti keresletet az összes kapcsolódó technológiai területen.

Az Elektromos Járműtechnológiák Egyetemi Mesterfokozata az elsõ hivatalos mesterképzés az egész spanyolországi elektromos autókra szakosodott mesterképzésben. Ennek a mesterképzésnek az a célja, hogy mérnököket tanítson a különböző technológiákról az elektronikus mérnöki és irányítási területekről, amelyek alkalmazhatók az elektromos és hibrid járművek, sőt a hagyományos járművek fejlesztésére is.

Az elektromos járművek fokozatos megvalósítása növeli a speciális ismeretekkel rendelkező mérnökök szükségességét ezen a területen; ezért a mesterképzés fő célja az, hogy szakembereket állítson össze az ágazattal rendelkező vállalkozásokkal és a területhez fűződő kapcsolatokkal.

Együttműködő intézmények

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

Belépés

A mesterképzés célja:

 • Pályakezdő az ipari elektronikai mérnöki és automatizálási, villamosmérnöki, ipari technológiai mérnöki, energetikai mérnöki, távközlési rendszerek és szolgáltatások mérnöki, légiközlekedési mérnöki, mérnöki haditengerészeti rendszerek és technológiák, számítástechnika, gépészet, vegyészmérnöki, ipari mérnöki, távközlési mérnöki, repüléstechnikai Mérnöki, automatizálási és ipari elektronikai mérnöki, elektronikai mérnöki és kapcsolódó témák.
 • Középfokú egyetemi diplomát szerzett az ipari technikai mérnöki posztgraduális képzésben, amely ipari elektronikára szakosodott; Ipari technikai mérnöki szakirány, villanyszerelő; Műszaki távközlési technika, szakosodott elektronikai rendszerek; és a kapcsolódó ambíciókat.
 • Azok az egyének, akik jelenleg dolgoznak az ágazatban, akik növelni akarják képzési szintjüket.

Különleges kötelező dokumentáció

Az előzetes regisztrációhoz szükséges dokumentáció. Ezenkívül a következőket is elküldheti:

 • A mesterképzés tartalmára vonatkozó kiegészítő képzés (tanfolyamok, szemináriumok, egyéb képzési tevékenységek, valamint igazoló dokumentumok) akkreditálása.
 • A releváns tanulmányi látogatások külföldön való elismerése angol nyelvterületeken (minimum 12 hét, igazoló okmányokkal).
 • Szakmai tapasztalat akkreditálása a mester programhoz kapcsolódóan.

Kiválasztási feltételek

 1. A hozzáférési jogosultság alkalmassága: legfeljebb 4 pont a következő prioritási sorrend szerint:
  • Középfokú egyetemi diplomát szerzett: ipari elektronikai mérnöki és automatizálási, villamosmérnöki, ipari technológiai mérnöki, energetikai mérnöki, távközlési rendszerek és szolgáltatások mérnöke, repülőgépészeti technológiák mérnöksége, hajózási rendszerek és technológiák mérnöksége, számítástechnika, gépészmérnöki, Vegyészmérnöki; Ipari Mérnöki, Távközlési Mérnöki, Légtechnikai, Automatikus és Ipari Elektronikai Mérnöki és Elektronikus Mérnöki: legfeljebb 8 pont
  • Az ipari mérnöki végzettséggel rendelkező, ipari elektronikai vagy villamosipari szakképesítéssel rendelkező diplomások; Távközlési technika, szakosodott elektronikai rendszerek: legfeljebb 7 pont.
  • Egyéb: 0 pont.
 2. A hivatalos egyetemi végzettség tudományos átirata értékelése, amely lehetővé teszi a hallgató számára a mesterképzéshez való hozzáférést: legfeljebb 4 pontig.
 3. A mesterképzés tartalmára vonatkozó kiegészítő képzés (tanfolyamok, szemináriumok, egyéb képzési tevékenységek, igazoló dokumentumok): legfeljebb 2 pontig.
 4. Angol nyelvű területeken külföldön elvégzett releváns tanulmányi látogatások (minimum 12 hét, igazoló dokumentumok): legfeljebb 2 pont.
 5. Bizonyított szakmai tapasztalat, amely a mesterképzéshez kapcsolódó képesítést igényel. Minden egyes teljes éves tapasztalathoz 0,2 pontot kapunk maximum 2 pontig.

Az alkalmazásokat a legmagasabbtól a minimumig (az előző részekhez rendelt pontok összessége) adják meg.

Ha azonban a helyek nem töltődnek be, akkor a beiratkozásokért felelős szervezet elismeri a hallgatókat, anélkül, hogy érdemei szerint rangsorolná őket, feltéve, hogy megfelelnek a hozzáférési követelményeknek.

Karrierlehetőségek

Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítik ezt a mesterképzést, képesek lesznek dolgozni az alábbi területeken:

 • A prototípusok tervezése, gyártása és tesztelése az elektromos jármű és segédelektronikai alkatrészeinek létrehozása során.
 • Az elektronikus jármű és az automatizáláshoz használt beágyazott vezérlési és kommunikációs gépek és szoftverek energiafelhasználásának feldolgozására szolgáló elektronikus rendszer kidolgozása, megvalósítása és tesztelése az ágazatban alkalmazott fejlesztési módszereknek és a vonatkozó előírásoknak megfelelően.
 • Termékkutatás és fejlesztés a projekttervezés és -menedzsment szintjén.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Spanyol


Utoljára frissítve June 30, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
9 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
2,913 EUR
A Spanyolországon kívüli fokozatot szerzett diákok 218,15 eurót terhelik az akadémiai karrier adójaként, amely csak az első regisztrációnál fog felhasználni (2017-18-os árfolyam).
Locations
Spanyolország - Tarragona, Catalonia
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019
Dates
okt. 2019
Spanyolország - Tarragona, Catalonia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019
Videók

URV, donde estudiar es vida. Másteres y posgrados