Mesterképzés (MS) az elektrotechnikában

Általános információk

Program leírás

A villamosmérnöki tudományok kiváló karrierlehetőségeket nyújtanak. Montana Tech program végzős kurzusokat és kutatási projekteket kínál az elektromos energia és az energia, az automatizálási és vezérlőrendszerek, a jelfeldolgozás és a műszerek területén. A hangsúlyt a diákok igényeihez igazíthatjuk.

Montana Tech villamosmérnöki karának kiváló teljesítménye van az iparág és a kormány által finanszírozott kutatási projektek vonzásában. A projektek lehetőséget adnak a diákok számára, hogy sok kihívást jelentő valós életmérnöki problémát megoldjanak. A közelmúltban finanszírozott diplomás kutatási projektek a következők:

A NASA akkumulátor-diagnosztikai műszerrendszerének fejlesztése a következő generációs hibrid és elektromos járművek számára. Számos diák szorosan együttműködött az Idaho Nemzeti Laboratórium kutatóival.

 • A szélturbinák hatékonyságának javítása érdekében a lapátok vezérlési algoritmusainak fejlesztése. A fogalmak közül sokan az iparban használatosak.
 • Új ellenőrzési rendszerek vizsgálata a nagy teljesítményű hálózatok teljesítményének javítására és az áramkimaradások megelőzésére. A diákok szorosan együttműködnek más egyetemekkel, iparágakkal és a Pacific Northwest National Laboratory kutatóival
 • Az Idaho Nemzeti Laboratóriumban dolgozó kutatókkal együttműködve a diákok terveznek és hajtanak végre egy mérő- és vezérlőrendszert a bányászati hulladékok helyreállítására.

Tanulmányi terület

A Master of Science hallgató villamosmérnöki tanulmányokat folytathat, és az elektrotechnikai kar irányítja. Montana Tech fejlett tanulmányokat kínál az elektrotechnikában a jelek és rendszerek, vezérlők és villamosenergia-rendszerek területén. Minden diáknak sikeresen be kell fejeznie az EELE 5380-at. A diákoknak két kurzust kell választaniuk az EELE 5220-tól, az EELE 5270-től, az EELE 5370-től, az EELE 5400-tól, az EELE 5410-től, az EELE 5550-től.

Szak

A villamosmérnöki diplomát az A opció (disszertáció vagy publikálható papír opció) vagy a B opció (nem értekezés opció) alapján szerezheti be. A szükséges kreditek számát (30 vagy 36 attól függően, hogy a hallgató az A vagy B opciót követi) a hallgatói posztgraduális bizottság jóváhagyásával választják ki oly módon, hogy a Graduate School követelményei teljesüljenek.

Szemináriumi követelmények: Két kredit diplomamunka szükséges: TC 5150 - Graduate Writing Szeminárium vagy azzal egyenértékű, és ENGR 5940.

vizsgálatok

Minden hallgatónak sikeresen be kell fejeznie a minősítő vizsgát az első tanulmányi évben.

Amikor a mesterképző jelöltje az A opciót választotta (értekezés opció), a hallgatónak be kell mutatnia a dolgozatot, és szóbeli vizsgát kell tennie. A szóbeli vizsga a disszertáció előadásának vizsgálatát is magában foglalja, de magában foglalhatja a posztgraduális tanulmányokkal kapcsolatos kérdéseket is.

A nem-disszertációs opciót választó hallgatóknak legalább hat (6) kreditet kell teljesíteniük speciális problémákról, és szóbeli és átfogó vizsgát kell tenniük.

Karrier eredmények

Montana Tech diplomás és képesítési programjai segítik a tanulókat a következő teljesítmények elérésében néhány év elteltével:

 1. Szakmai fejlődés a karrierjükben. Ez a célkitűzés magában foglalja az új szakma „újjáépítését” és az e szakmában való letelepedést;
 2. A munkáltatók által elismert értékes, fejlett, korszerű tudás, készségek és megértés, amely jelentősen hozzájárul a szervezethez;
 3. Sikeres a szakmai korszerűsítés, ezáltal hozzájárulva a társadalom és a szervezet változó igényeinek kielégítéséhez.

Diplomaprogramok a Montana Tech segítik a hallgatókat abban, hogy mélyreható ismereteket és fejlett szakmai ismereteket szerezzenek a Montana Tech missziójához igazított szakterületeken. A posztgraduális programok megfogalmazhatják és dokumentálhatják saját program-specifikus tanulási eredményeiket, a Graduate Council felülvizsgálatával és jóváhagyásával, vagy a Graduate School hallgatói eredményeinek egy részhalmazával.

A mesterképzési programoknak és a tanúsítási programoknak legalább négy eredményt kell kezelniük, míg a doktori programoknak mind az ötet kell kezelniük. A Montana Tech diplomát és bizonyítványokat teljesítő diákok:

 1. Szerezzen naprakész, fejlett ismereteket, készségeket és megértést a szakterületen, a társadalom változó igényeinek kielégítéséhez;
 2. Az elmélet és a gyakorlat integrálása, problémamegoldása és fejlett tudás, készségek és megértés alkalmazása a szakterületen;
 3. Fejleszteni kell készségeit a technikai és összetett anyagok szóbeli, írásbeli és különféle médiák széles körének felhasználása érdekében történő közlésére;
 4. Mutassa be a fegyelemre és a szakmára vonatkozó vezetői készségeket és etikai elveket. Adott esetben ez az eredmény magában foglalja a természeti erőforrások felelősségteljes és fenntartható fejlődésének és használatának lehetővé tételét, beleértve a környezet védelmét és / vagy helyreállítását;
 5. Legyen jelentős és eredeti hozzájárulás a tudomány fejlesztéséhez a tudományágban, a felfedezés eszközeiben vagy egy jelentős alkalmazásban.

Tandíj és kötelező díjak

Kérjük, használja ezeket a táblázatokat, hogy megtekinthesse a Graduate School programjaira vonatkozó hozzávetőleges tandíjat és kötelező díjakat .

Campus programok

Állapot
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We als ... Tovább

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We also offer you: Kevesebb