Program részletei

 • Az oktatás nyelve: angol
 • Időtartam: 2 év
 • ECTS: 120
 • Bejárati vizsgák: angol nyelv, szociológia
 • Tanszék: Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Szociológia, nemzetközi kapcsolatok elmélete, politikai tudomány, politikai pszichológia - Mindezen tudományok elméleti megközelítéseit és kutatási módszereit egy egyedülálló mesterképzés egyesíti a Társadalomtudományi Karon - a politika és a nemzetközi kapcsolatok szociológiája.

A professzionalizmus, a magas tudományos végzettség, a komplex kutatások elvégzésének képessége, a nagyszabású társadalmi és politikai folyamatok összehasonlító elemzése és témái a modern világban, a globalizáció társadalmi és gazdasági vonatkozásai miatt a mester profiljának végzősé válása népszerű szakember a modern munkaerőpiac.

A politika és a nemzetközi kapcsolatok szociológiájának mesterképzése fontos lépés a tudományos karrier megteremtésében, a posztgraduális képzés folytatásának lehetőségével a jelölt disszertációjának és Ph.D. fokozat.

A tantervet és a tanulmányi programot a kurzusnak a nemzetközi hallgatóknak szánt sajátos jellegének figyelembevételével fejlesztették ki. A professzorok és a tanárok figyelembe veszik a nemzetközi diákok szociológiai, politikai tanulmányi és nemzetközi kapcsolati ismereteinek különböző szintjeit.

A program megfelel a magas európai és nemzetközi normáknak, és a munkaadók Európában elismerik az oklevelet, és megkönnyítik a doktori programok pályázását más felsőoktatási intézményekben.

Karrier

A komplex politikai és kulturális kérdések megértése, gyakran a folyamatosan változó környezetben, releváns lehet az üzleti és a közszféra kinevezésekor is. A program befejezői az állami és önkormányzati kormányzás, a nemzetközi szervezetek, a szakértői, kutatási, tudományos és oktatási struktúrák területén dolgozhatnak.114975_Image_021.jpg

Doktori felvétel

1. lépés. Válasszon ki egy programot, és ellenőrizze a belépési követelményeket

Válasszon karrierútját és főszereplőjét több mint 140 akadémiai programból, amelyek elérhetők a Lobachevsky University .

2. lépés. Kérjen felvételt

 • Jelentkezzen be a belépéshez. (Ha problémája van, kérjük, kérdezze meg a Felvételi csapatunkat a PDF-űrlapról.)
 • Küldje el a nemzetközi útlevél másolatát (minden teljesített oldal)
 • Szkennelt másolatokat kell benyújtania a felsőoktatási igazolás (ok) igazolásának (főiskolai diploma vagy mesterfokozat vagy szakemberi oklevél) és átirat (ok) számára
 • Az egészségügyi bizonyítvány (beleértve a TB-tesztet) beolvasott másolatait.
 • Ha a dokumentumokat nem angol vagy francia nyelven adják ki, akkor az orosz nyelvű hitelesítés szükséges lehet.

3. lépés

 • Miután felvételt nyert egy szakképzési programba, egy részletes elfogadási levelet kap, amely egyértelműen meghatározza a beiratkozás feltételeit és a mesterképzésre vonatkozó követelményeket. Ha elfogadja az UNN felvételi ajánlatot, akkor Önnek egy Tanulási Megállapodást kell küldeni, amelyet alá kell írnia és vissza kell küldenie a Nemzetközi Diákhivatalnak. Az Egyetem a Tanulási Megállapodás 2 példányát aláírja, nyilvántartja és tanúsítja a pecsétjével. Ezután e-mailben egy példányt kap az aláírt Tanulási Megállapodásról.

4. lépés: Fizesse meg a tandíjat

 • A tandíjat az egyetemre való érkezés előtt kell megfizetni. Ezt az egyetem számlájára történő banki átutalással lehet elvégezni (a számlaszámot a Számla tartalmazza). Ebben az esetben a regisztrált tanulmányi szerződés szerinti díjat a helyi banknál fizeti meg, és a nyugtát egy példányát elküldi az egyetemnek.

5. lépés: Kérjen meg egy meghívást és vízumot

 • Abban az esetben, ha teljesülnek a Tanulási Megállapodásban előírt összes felvétel, és a díjak kifizetése megtörtént, az Egyetem az oroszországi Belügyminisztériumhoz fordul a meghívási folyamat elindításához. Az MIA elektronikus meghívót küld az egyetem hivatalos kérése után 5 héttel. Az elektronikus meghívó levélre van szükség ahhoz, hogy hallgatói vízumot szerezzen a helyi orosz nagykövetségen.

6. lépés: Nyizsnyij Novgorodba érve

 • Most, hogy befejezte a regisztrációt, itt az ideje, hogy felkészülhessen Nyizsnyij Novgorodba való tartózkodásukra. Látogasson el a gyakorlati kérdésekre, hogy többet megtudjon a lakhatásról, a biztosításról, a vízumokról és más fontos kérdésekről.
 • Miután megszerezte a vízumot, és megvásárolja a repülőgép (vonat) jegyeket Nizhni Novgorodba, kérjük, értesítse az egyetemet az érkezésének időpontjáról. A további kérésre (kérjük, lépjen kapcsolatba a felvételi tisztviselőjével), akkor találkozhat Nizhny Novgorod repülőtéren vagy vasútállomáson, és vezethet az egyetemre.
 • A diákoknak legkésőbb egy hónappal a kezdeti három hónapos vízum lejárta előtt meg kell érkezniük Oroszországba, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a hallgatói vízum meghosszabbítására. A Belügyminisztérium megtagadhatja a vízum meghosszabbítását, ha később érkezik Oroszországba.
 • Megjegyzés: Szükséges, hogy az első munkanapon érkezzen a Nemzetközi Diákhivatalhoz (UNN, 2. épület, 306-os iroda) és a vízum- és bevándorlási támogatási hivatalhoz (UNN, 2. épület, 305-ös iroda). Nyizsnyij Novgorod annak érdekében, hogy regisztrálhasson az MIA-ban.

114977_Image_009.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

1 további kurzus Lobachevsky University »

Utoljára frissítve Május 10, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2022
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
aug. 31, 2022