Hivatalos Leírás

Program részletei

 • Az oktatás nyelve: angol
 • Időtartam: 2 év
 • ECTS: 120
 • Bejárati vizsgák: angol nyelv, szociológia
 • Tanszék: Társadalomtudományi Kar

Áttekintés

Szociológia, nemzetközi kapcsolatok elmélete, politikai tudomány, politikai pszichológia - Mindezen tudományok elméleti megközelítéseit és kutatási módszereit egy egyedülálló mesterképzés egyesíti a Társadalomtudományi Karon - a politika és a nemzetközi kapcsolatok szociológiája.

A professzionalizmus, a magas tudományos végzettség, a komplex kutatások elvégzésének képessége, a nagyszabású társadalmi és politikai folyamatok összehasonlító elemzése és témái a modern világban, a globalizáció társadalmi és gazdasági vonatkozásai miatt a mester profiljának végzősé válása népszerű szakember a modern munkaerőpiac.

A politika és a nemzetközi kapcsolatok szociológiájának mesterképzése fontos lépés a tudományos karrier megteremtésében, a posztgraduális képzés folytatásának lehetőségével a jelölt disszertációjának és Ph.D. fokozat.

A tantervet és a tanulmányi programot a kurzusnak a nemzetközi hallgatóknak szánt sajátos jellegének figyelembevételével fejlesztették ki. A professzorok és a tanárok figyelembe veszik a nemzetközi diákok szociológiai, politikai tanulmányi és nemzetközi kapcsolati ismereteinek különböző szintjeit.

A program megfelel a magas európai és nemzetközi normáknak, és a munkaadók Európában elismerik az oklevelet, és megkönnyítik a doktori programok pályázását más felsőoktatási intézményekben.

Karrier

A komplex politikai és kulturális kérdések megértése, gyakran a folyamatosan változó környezetben, releváns lehet az üzleti és a közszféra kinevezésekor is. A program befejezői az állami és önkormányzati kormányzás, a nemzetközi szervezetek, a szakértői, kutatási, tudományos és oktatási struktúrák területén dolgozhatnak.114975_Image_021.jpg

Doktori felvétel

1. lépés. Válasszon ki egy programot, és ellenőrizze a belépési követelményeket

Válasszon karrierútját és főszereplőjét több mint 140 akadémiai programból, amelyek elérhetők a Lobachevsky University .

2. lépés. Kérjen felvételt

 • Jelentkezzen be a belépéshez. (Ha problémája van, kérjük, kérdezze meg a Felvételi csapatunkat a PDF-űrlapról.)
 • Küldje el a nemzetközi útlevél másolatát (minden teljesített oldal)
 • Szkennelt másolatokat kell benyújtania a felsőoktatási igazolás (ok) igazolásának (főiskolai diploma vagy mesterfokozat vagy szakemberi oklevél) és átirat (ok) számára
 • Az egészségügyi bizonyítvány (beleértve a TB-tesztet) beolvasott másolatait.
 • Ha a dokumentumokat nem angol vagy francia nyelven adják ki, akkor az orosz nyelvű hitelesítés szükséges lehet.

3. lépés

 • Miután felvételt nyert egy szakképzési programba, egy részletes elfogadási levelet kap, amely egyértelműen meghatározza a beiratkozás feltételeit és a mesterképzésre vonatkozó követelményeket. Ha elfogadja az UNN felvételi ajánlatot, akkor Önnek egy Tanulási Megállapodást kell küldeni, amelyet alá kell írnia és vissza kell küldenie a Nemzetközi Diákhivatalnak. Az Egyetem a Tanulási Megállapodás 2 példányát aláírja, nyilvántartja és tanúsítja a pecsétjével. Ezután e-mailben egy példányt kap az aláírt Tanulási Megállapodásról.

4. lépés: Fizesse meg a tandíjat

 • A tandíjat az egyetemre való érkezés előtt kell megfizetni. Ezt az egyetem számlájára történő banki átutalással lehet elvégezni (a számlaszámot a Számla tartalmazza). Ebben az esetben a regisztrált tanulmányi szerződés szerinti díjat a helyi banknál fizeti meg, és a nyugtát egy példányát elküldi az egyetemnek.

5. lépés: Kérjen meg egy meghívást és vízumot

 • Abban az esetben, ha teljesülnek a Tanulási Megállapodásban előírt összes felvétel, és a díjak kifizetése megtörtént, az Egyetem az oroszországi Belügyminisztériumhoz fordul a meghívási folyamat elindításához. Az MIA elektronikus meghívót küld az egyetem hivatalos kérése után 5 héttel. Az elektronikus meghívó levélre van szükség ahhoz, hogy hallgatói vízumot szerezzen a helyi orosz nagykövetségen.

6. lépés: Nyizsnyij Novgorodba érve

 • Most, hogy befejezte a regisztrációt, itt az ideje, hogy felkészülhessen Nyizsnyij Novgorodba való tartózkodásukra. Látogasson el a gyakorlati kérdésekre, hogy többet megtudjon a lakhatásról, a biztosításról, a vízumokról és más fontos kérdésekről.
 • Miután megszerezte a vízumot, és megvásárolja a repülőgép (vonat) jegyeket Nizhni Novgorodba, kérjük, értesítse az egyetemet az érkezésének időpontjáról. A további kérésre (kérjük, lépjen kapcsolatba a felvételi tisztviselőjével), akkor találkozhat Nizhny Novgorod repülőtéren vagy vasútállomáson, és vezethet az egyetemre.
 • A diákoknak legkésőbb egy hónappal a kezdeti három hónapos vízum lejárta előtt meg kell érkezniük Oroszországba, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a hallgatói vízum meghosszabbítására. A Belügyminisztérium megtagadhatja a vízum meghosszabbítását, ha később érkezik Oroszországba.
 • Megjegyzés: Szükséges, hogy az első munkanapon érkezzen a Nemzetközi Diákhivatalhoz (UNN, 2. épület, 306-os iroda) és a vízum- és bevándorlási támogatási hivatalhoz (UNN, 2. épület, 305-ös iroda). Nyizsnyij Novgorod annak érdekében, hogy regisztrálhasson az MIA-ban.

114977_Image_009.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Lobachevsky University »

Utoljára frissítve May 10, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Deadline
aug. 1, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
aug. 31, 2022
Jelentkezési határidő
aug. 1, 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
aug. 1, 2019
End Date
aug. 31, 2022