Mozgás grafika fejlett mestere

Általános információk

3 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

  • Módozatok: személyes vagy online (élő)
  • Következő kezdés : 2020. június 29. vagy október 14. | Időtartam : 540 óra ( 10 hónap )
  • A regisztráció időtartama nyitva van

A Motion Graphics Master célja az audiovizuális szektor, különösen a VFX és a 3D mozgásgrafika iránt érdeklődő emberek, akiknek nincs szükségük előzetes ismeretekre a Master megfelelő használatához.

minions, animation, figure

A Motion Graphics Master tartalma

Az Advanced Master in Motion Graphics lehetővé teszi, hogy megtanuljon bármilyen 3D multimédia munkát (videókat vagy képeket) elvégezni, hogy később mozgást ("motion") vagy animációt biztosítson számukra.

A grafikai tervezési modulnak köszönhetően, amelyet ebben a magisztrégiben található, a hallgató megszerez minden szükséges tervezést ahhoz, hogy bármilyen tervezést elkészítsen, az Adobe ilyen típusú projektek legrangosabb és legfontosabb eszközeinek köszönhetően: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator és Adobe Indesign . Miután elsajátította ezeket az eszközöket, nem lesz olyan képzeletbeli elképzelése, amelyet nem hozhat a számítógép képernyőjére.

Másrészt, a digitális videó (VFX) és a mozgógrafika szerkesztésének és utómunkálatának moduljának köszönhetően a hallgatók megtanulják az audiovizuális utótermelés legfontosabb szoftverét: az Adobe Premiere és az Adobe After Effects . Az Adobe Premiere a legelterjedtebb videószerkesztő eszköz, rendkívül intuitív felületének és könnyű használatának, valamint a szűrők és az átmenetek nagysága miatt, amelyek lehetővé teszik a videók kiváló minőségű és dinamikus szerkesztését. Ezenkívül lehetővé teszi a hanggal való munkát is, mivel ez a digitális videoszerkesztés teljes eszköze. Hasonlóképpen, az Adobe After Effects kiemelkedik azzal, hogy egy olyan stúdió formájú alkalmazás, amelyet kompozíció létrehozására vagy alkalmazására szánnak, valamint professzionális motion grafika és speciális effektusok megvalósítására, amelyek a gyökerekből alapvetően rétegzésből álltak.

Ehhez a két előző modulhoz hozzá kell adnunk a Cinema 4D modult, amely kiemelkedik a 3D modellezés, texturálás, animáció és megjelenítés szakmai igényeinek kielégítésében. A Cinema 4D testreszabható beállításokat kínál minden iparághoz és minden képzettségi szinthez. Ezen felül, az Adobe Photoshopba vagy a After Effectsbe való integrációjának köszönhetően animációkkal, jelenetekkel és összetett 3D elemekkel is dolgozhat.

Karrier kilátások

  • Mozgásszerző / 3D tervező
  • Digitális videó technikus
  • VFX szakember
  • Digitális videó szerkesztő
  • A digitális videó utótermelője
  • Digitális video megvilágító
  • Szabadúszó reklámügynökségek, televíziós hálózatok, audiovizuális produkciós cégek számára

módozatok

Személyesen vagy online : Madridi vagy Sevilla- ban személyesen megkaphatja a Motion Graphics Master-et, vagy online megteheti a Motion Graphics Master-t . Az online módszert mindig élőben (élőben) tanítják, bár a felvett osztályok tárolóját a hallgatók kérésére fenntartják. A hallgatók rendelkeznek továbbá egy erőteljes és intuitív virtuális egyetemen, amelyet a Google fejlesztett ki ahhoz, hogy napi órákon részt vegyen osztályokban és saját képzésükben.

ár

4 450 euró. 40% kedvezményt kap a tanulmányok teljes árából, ha 2020 nyarán jelentkezik be a „yomequedoencasa” kód megadásával. Vagy 25% KEDVEZMÉNY a "jövő tervezési" kóddal feltüntetett árra az októberben kezdődő regisztráció során (korlátozott időtartamú ajánlat).

finanszírozás

Legfeljebb 10 hónap. Konzultáció a titkárságon.

Ezekre a tanulmányokra egyetemi diploma szerezhető

Csak ezt a lehetőséget kell kiválasztania a beiratkozási folyamat során, és további összeget kell fizetnie a madridi távolsági egyetem (UDIMA) egyetemi díjának fedezésére.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Tovább

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Kevesebb
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Több Kevesebb