Msc (épület) az ingatlanok fejlesztése és kezelése

Általános információk

Program leírás

Kérelmeket 2017 jelenleg zárva

Az elméje Real Estate program az egyetlen, Dél-Afrikában, hogy már alapként független nemzetközi tudósok (akik a terület szakértői), és úgy ítélte meg, mint hasonló hasonló programok Európában és Észak-Amerikában. Ez lehetővé teszi, hogy elméje, hogy felajánl egy világszínvonalú oktatást mely nemzetközileg képzett személyzet, valamint néhány, a vezető szakértők a helyi piacon. Az oktatási terek modern és a ház state-of-the-art létesítmények. Nálunk a lehetőséget, hogy megszerezzék egy ingatlan képesítést a küszöbön a legnagyobb koncentrációban ingatlan munkáltatók az afrikai kontinensen lehetővé teszi kezdeni a karrier a legkifinomultabb ingatlanpiacon Afrikában.

Karrier lehetőségek

Ingatlan (vagy több megfelelő, ingatlan) utal a föld és épületek használatra otthonok, irodák, üzletek, éttermek, raktárak, szállodák, stb Képviseli mintegy fele a világ a gazdasági jólét. Tanulmányok ezen a területen lehetővé teszi, megérteni, hogyan, hogy fektessenek be azt, hogy hogyan kell kezelni azt, hogy mennyit kell eladni, és hogyan kell fejleszteni azt. Azt is lehetővé teszi, tanácsot másoknak, hogyan kell használni. Egy bizonyos fokú ingatlan lehetővé teszi, hogy alkalmazhatók mind az állami és a magánszektor cégek, amelyek tulajdonosai, fejlesztése, felhasználása vagy irányítsa ingatlan vagy járhat tanácsadók. Azt is dolgozik a pénzügyi szolgáltatások intézmények, valamint a cégek, amelyek tanácsadási szolgáltatásokat a pénzügyi szektorban. Az alábbiakban néhány, a kulcsfontosságú üzleti területek az ingatlan szektorban.

a tananyag

Posztgraduális tanulmányok lehetővé teszi szerezni vagy egy posztgraduális diploma, egy okleveles épület (szakirány Ingatlanfejlesztő és Management). Az utóbbi megközelíthető útján tanfolyam és a kutatási jelentés (az oktatott opció), vagy olyan a dolgozat (a kutatás opció). A Posztgraduális Diploma irányul pályázó egy hároméves alapképzésbe, általában nem ingatlan fegyelem. A pályázóknak a BSc in Real Estate is alkalmazható, hogy tanulmányozza a posztgraduális diploma. A Posztgraduális diploma kell tennie a kérelmezők tanulmány az MSc a kutatás. A tanított MSc fokozatot irányul pályázók kitüntetéses diplomát Ingatlan, közgazdaságtan, pénzügy, kereskedelem, számvitel, építési technológia, Építőmérnöki és tervezés. Közvetlen belépés a MSc a kutatás engedélyezett jelentkezők Kitüntetések Közgazdasági, Ingatlan, Pénzügyi és Közgazdasági amennyiben bizonyítani tudják jártasságot ökonometria és a kutatás módszertana a saját korábbi tanulmányok.

A tananyag a posztgraduális diploma terjed 18 hónapos részmunkaidős tagozatos tanulmányokat. Az MSc kiterjed egy éves, nappali tagozatos tanulmányokat és két év részidős tanulmányok.

Miért elméje?

Elméje Egyetem hírnevét épülő kutatás és a tudományos kiválóság. Elméje egyike annak a két egyetem Afrikában helyen két külön nemzetközi rangsorban, mint a vezető intézmény a világon, és az egyetlen egyetem az országban, mely a felső 1%-os, a világ hét meghatározott kutatás szerint a 2007-es ISI nemzetközi rangsorban. Összhangban ezt a hagyományt, igyekszünk lesz a vezető intézmény a kutatás és oktatás ingatlan a világon. Mi így ment ki az utat, hogy biztosítsák a program méri fel, hogy a legmagasabb nemzetközi szabványoknak a lefedettség, oktatási módszerek és a kutatás minőségét képzés. Elméje az egyik legjobb egyetem a világon, hogy tanulni, ha azt szeretné, hogy egy globális üzleti vezetője. Az alakuló Alma Mater Index által végzett Times Higher Education, rangsorolja a világ legjobb felsőoktatási intézmények fokban oda vezérigazgató a Fortune 500 vállalatok. Elméje ad otthont a 16. NRF-besorolású tudósok alapuló szigorú értékelése egyén tudós kutatásai rekord öt év alatt. Ezek a tudósok nemzetközi vezetők a tudományágakban.

Jelentkezési és felvételi

Felvételi követelmények A belépés a Posztgraduális diploma program, akkor szüksége lesz a BSc diploma vagy azzal egyenértékű. Belépés a tanított MSc program megköveteli kitüntetéses diplomát ingatlan, közgazdaságtan, pénzügy, kereskedelem, tervezés, mérnöki, illetve a kapcsolt fegyelem. Belépés a kutatás szak megköveteli kérelmezők a posztgraduális diploma vagy BSc kitüntetéses diplomát, ha kérelmező telt tanfolyamok ökonometria (vagy azzal egyenértékű) és a kutatás módszertana. A pályázók kötelesek benyújtani a CV és a hivatalos másolatát a tudományos átiratát. A kutatás fok pályázókat felkérik, hogy a fentieken kívül, hogy nyújtson be egy kutatási javaslat által lefedett területen az Iskola kutatási prioritások.

Kiválasztási folyamat A pályázatokat zárt végén október beiratkozási februárjában a következő évben. Törekszünk arra, hogy minden kérelmet és tájékoztatja a pályázókat az eredményről számított két hónapon belül a szoros alkalmazások. Kivételes esetekben előfordulhat, hogy a kérelmezők, akiknek profilja nem illeszkedik a szokásos kritériumok egy interjúban, hogy jobban megítélni alkalmasságát. Ezek az interjúk kerül sor novemberben. Minden pályázó tudni eredményéről alkalmazások december.

Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Tovább

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Kevesebb