Msc számítástudományba

Általános információk

Program leírás

Jelenlegi természettudományos terület-specifikus problémák kezelni révén a tudományos és matematikai eszközök és lefordították számítógépes algoritmusok. Mivel csak számítógépes elemzés lehetővé teszi az alapos kutatás a bonyolult és rendkívül összekapcsolt rendszerek, Számítástechnikai tudósok foglalkoztató "számítógépes kísérletek" annak érdekében, hogy vizsgálja meg az aktuális kérdéseket, mint például:

  • kozmológiai modellek
  • molekuláris orvostudomány
  • neurális hálózat
  • molekuláris dinamikai
  • gyógyszerfejlesztés
  • részecske és kvantumfizika
  • nagy adatok elemzése és a gépi tanulás

Ez az interdiszciplináris Master of Science szak kiemelkedik, mivel a széles körű kutatási területeken a MIN-mezők (matematika, informatika / számítástechnika, természettudományok - csillagászat, biológia, kémia, fizika). Ezek mindig tárgyalja egy Computational Science nézőpont:

  • Mely kutatási területek kerülnek fejlett számítógépes tudomány?
  • Hogyan történik a haladás végre és hogyan lehet javítani?
  • Mely területek az egyes természettudományi számítógéppel segített, és szükség van a felügyelet szakértői?

A diákok a Computational Science készek ezeket a kérdéseket, és megoldásokat kínál azok megszerzéséhez szükséges szókincse minden területen a tudomány miatt interdiszciplináris program struktúráját. Megtanulják, hogy a fő fogalmak a gyakorlatban az tervezése és lebonyolítása számítógépes kutatás.

msc

A tanulmányi program kiemeli: 1) A tanulók a különböző tudományos területeken jól ismerik a legfontosabb fogalmakat és témákat a másik domain a központi program. Így a tudásbázist hozott közös szintre, ahonnan a végrehajtását számítási szempontjai a különböző természettudományos lehet fejleszteni.

2) A héj program lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson egy természettudományos és integrálni a számítógépes programozási ismeretek minden MIN-mezők segítségével kiegészítő modulokat.

Computational Science táplálja laterális gondolkodás jól informált tudós ismereteket a számítógép-tudomány és a matematika az összes természettudományok. A Computational Scientist nyújt átfogó megközelítés és megoldás, de működhet illetékes közötti közvetítő szakemberek különösen a természettudományok.

További információért kattintson itt.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Vienna was founded in 1365. It is the oldest university in the German-speaking world and one of the largest in Central Europe. Currently, about 91.000 students are enrolled at the Un ... Tovább

The University of Vienna was founded in 1365. It is the oldest university in the German-speaking world and one of the largest in Central Europe. Currently, about 91.000 students are enrolled at the University of Vienna. 179 courses can be taken, of which 56 are Bachelor Programmes, 112 Master Programmes, 3 Diploma Programmes and 8 PhD Programmes. Kevesebb