Nemzetközi üzleti Menedzsment Mester

Általános információk

Program leírás

Program

Lát-e jövőt akár az északi piacon, akár a pénzügyi technológiai szektorban? Szeretne kompetenciáit egy olyan programon keresztül fejleszteni, amely hangsúlyozza mind az elméleti ismereteket, mind a gyakorlati készségeket? Lehetőséget keres a meglévő karriered továbblépésére, vagy újabb lépésre? Ha igen, akkor ez a program az Ön számára!

A Nemzetközi Üzleti Menedzsment Mester Programja 90 ECTS olyan tanulmányokkal, amelyek akár 1,5 évre (teljes munkaidős tanulmányok), akár 3 évre (részidős tanulmányok) tartanak, ami lehetővé teszi a teljes munkaidős foglalkoztatás mellett történő tanulást. Minden hallgató egy általános ismeretek tanfolyamát tanulmányozza, majd választhat két egyedi pálya között - a skandináv piacok és a pénzügyi technológia.

Felhívjuk figyelmét, hogy a mester hallgatók nem jogosultak a tanulással kapcsolatos szociális juttatásokra, például kedvezményes jegyekre a HSL, a VR vagy a Matkahuolto számára, kivéve, ha Ön az ASK hallgatói szövetség tagja. A Kela Étkezés Támogatási Kártyát azonban minden hallgatónak megkapják.

Fókusz területek

Nordic Markets

Arcada az egyetlen Alkalmazott Tudományos Egyetem Finnországban, amelynek angol nyelvű diplomája van az északi üzleti környezetre. Ha Ön vagy munkáltatója a skandináv piacot érdekes lehetőségnek tekinti a személyes vagy üzleti növekedéshez, akkor ezt a fokozatot kívánja. A skandináv üzleti környezet természetes körülmény a finn vállalatok számára, hogy megkezdhessék vagy fejlesszék nemzetközi üzleti tevékenységüket.

FINTECH

Ha ön vagy munkáltatója érdekli a pénzügyi szolgáltatások zavaró forradalmát, akkor ez a pálya különösen számodra megfelelő. A Fintech a technológiával támogatott pénzügyi szolgáltatásokra vonatkozik, amelyek számos területen alkalmazandók, mint például fizetések, betétek, hitelezés, biztosítás, piaci ellátás, tőkebevonás és befektetéskezelés. A program a témák teljes körét lefedi, de elsősorban az adatok és elemzések felhasználására összpontosít a pénzügyi szolgáltatási ágazatban.

Amit megtanulsz

 • Ügyfélkapcsolat és szolgáltatásmenedzsment
 • Pénzügy az irányítási kontextusban
 • Digitális marketing
 • e-üzlet és disztribúció
 • Vezetés
 • Stratégiai menedzsment
 • A skandináv üzleti környezet elemzése (skandináv piacok)
 • Piaci belépés megtervezése és előkészítése egy skandináv országban (skandináv piacok)
 • Piaci helyzetének megállapítása és fejlesztése egy skandináv országban (skandináv piacok)
 • A Fintech áttekintése a múltban, a jelenben és a jövőben (Fintech)
 • Fintech pénzügyi tranzakciókhoz (Fintech)
 • Elemzés és adatok a Fintech (Fintech) számára

Példák a jövőbeli pozíciókra

 • Marketing menedzser / igazgató
 • Ügyfélkapcsolat-menedzser / igazgató
 • Digitális marketing menedzser / igazgató
 • Skandináv országvezető / igazgató
 • Nordic Business Manager / igazgató
 • Stratégiai marketing menedzser / igazgató

A hallgató szempontjából

Szakterület a saját érdekei szerint

A diplomamunka projekt (30 ECTS) fejlesztési vagy kutatási projektet foglal magában ügyfél vagy a munkaadó számára, amelyet egy értekezés jelentése követ. A diplomamunka második évében elkezdi dolgozni a dolgozatnál, és megmutatja, hogy képes-e kiindulási pontként egy olyan projektet szisztematikusan végrehajtani, amelynek gyakorlati problémája van. Az ügyfél / munkáltató fejlesztési igényei alapján kidolgozza a dolgozatot, szoros együttműködésben a felügyelőjével és az üzembe helyező cég kapcsolattartójával.

Szilárd alap a jövőbeni karrierjéhez

A Master program két, a mai üzleti világban releváns kérdésre összpontosít: míg az északi üzleti környezet új lehetőségeket kínál a vállalatok számára, a Fintech területe óriási növekedést tapasztal az elkövetkező években. A programban való részvétellel jelentősen kibővítheti karrierlehetőségeit.

Tandíj

Felhívjuk figyelmét, hogy az Európai Unión / EGT-térségen kívüli országokból jelentkezőknek tandíjat kell fizetniük. Ez a 90 ECTS-ből álló mesterképzés 11 000 € -ba kerül.

Nem kínálnak ösztöndíjat a mesterképzésre.

Utoljára frissítve aug. 2019

Az iskoláról

Arcada is a multi-professional university of applied sciences (UAS) with campus located in Arabianranta, Helsinki. We offer high quality practice-oriented higher education at both Bachelor’s and Maste ... Tovább

Arcada is a multi-professional university of applied sciences (UAS) with campus located in Arabianranta, Helsinki. We offer high quality practice-oriented higher education at both Bachelor’s and Master’s levels as well as further education in Swedish and English. Kevesebb