Nemzetközi Mester a Korrupcióellenes Megfelelésben és Kollektív Akcióban (IMACC)

Általános információk

Program leírás

A programról

A korrupcióellenes megfelelőségi és kollektív fellépés nemzetközi mestere (IMACC) az első olyan mester program, amelyet kifejezetten a korrupcióellenes megfelelésre terveztek és az üzleti szférában részt vevő kollektív fellépési szakemberek. Ez egy gyakorlati, átfogó válasz az állandóan változó szabályozási környezetre és a növekvő igényekre specializált készségekre. A kétéves program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy frissítsék szaktudásukat és hozzáadják értéküket cégeikhez és szervezetükhöz, miközben továbbra is dolgoznak:

  • a bevált gyakorlatok végrehajtása a korrupcióellenes és a megfelelés terén
  • a különböző típusú kockázatok azonosítása és enyhítése
  • a kollektív fellépés kezdeményezése és irányítása
  • belső vizsgálatokat végez
  • a legmagasabb etikai normákon alapuló üzleti tevékenységet folytat.

IMACS101

Szerkezet és tanterv

Az IACA IMACC kétéves program, amely hat modulból és egy végső projektből vagy tézisből áll. Van egy opcionális premaster kurzus is. Az első tanévben négy modul érhető el, majd két modul, majd a második évben a végleges projekt vagy tézis. Minden modulnak három fázisa van: előmodul, egy osztályba tartozó munkamenet és utómunka (lásd a Modul struktúrát). Az intenzív osztályos fázisok (akár hét vagy tíz nap) lehetővé teszik a maximális tanulási lehetőségeket a tartós időtartamon belül. Az osztályok körülbelül háromhavonta kerülnek megrendezésre az IACA campusban, Laxenburgban, Ausztria (Bécs területén), és tanulmányi látogatásokra, esetleg más helyekre világszerte. Az opcionális pre-mester tanfolyam (felajánlott felár nélkül) hatékony tanulási környezet létrehozására és minden hallgató sikeres programban való részvételére szolgál. Az IMACC diploma összesen 120 ECTS kreditponttal (európai kreditátviteli és akkumulációs rendszer) rendelkezik, amely lehetővé teszi a beiratkozást PhD programokba. Az IACA-t az Osztrák Köztársaság (a tudomány, a kutatás és a gazdaság, mint ENIC NARIC AUSTRIA) működteti, mint középiskolai felsőoktatási intézményt. Az IACA programok és végső oklevelek elismerték az EU bolognai folyamatának érzését.

Felvételi követelmények

  • Egyetemi diploma, amely megegyezik egy főiskolai diplomával
  • Legalább hároméves szakmai tapasztalat, a kollektív fellépés, a korrupcióellenes, a jog, az audit vagy a kapcsolódó területek, a magán- vagy az állami szektorban
  • Az írásbeli és beszélt angol nyelvtudás

Felvételi folyamat

Küldje el az online jelentkezési lapot a szükséges dokumentumok mellett és a 100 EUR-s befizetési díj megfizetéséért (vissza nem térítendő).

Iránymutatások az alkalmazási eljáráshoz

A résztvevőket a szakmai és a tudományos tapasztalat figyelembe vételével választják ki. Az IACA elkötelezett a sokszínűség előmozdítása mellett, és arra törekszik, hogy vonzza a résztvevőket a különböző szakmai háttérektől és földrajzi területektől. A különböző perspektívák és gyakorlatok összegyűjtése, hogy jobban megismerhessék a korrupciót és kezeljék azt, elengedhetetlen az IMACC program minőségéhez.

díjak

Az IMACC program díja 33.800 EUR, két részletben fizetendő:

  • Első részlet: 18.590 EUR 2018. december 1-ig
  • A második részlet: 15 210 EUR, amely 2019. november 1-ig esedékes

A programköltség magában foglalja az oktatást, oktatási anyagokat, a vendéglátás és a buszjárat szervezését az osztályon belüli foglalkozások során. Ez nem terjed ki az utazásra, szállásra vagy egyéb költségekre a modulok alatt.

Jelentkezési díj

Az összes pályázó, köztük az ösztöndíjra pályázóknak 100 EUR vissza nem térítendő díjat kell fizetniük.

ösztöndíjak

Az IACA korlátozott számú ösztöndíjat kínál az Egyesült Nemzetek által meghatározott, legkevésbé fejlett országokból származó hallgatók számára. Ezek a rendkívül versenyképes ösztöndíjak érdemben alapulnak, és teljes egészében vagy részben fedezik a programdíjat, az utazást és a szállásköltségeket.

kedvezmények

Az IACA kedvezményeket kínál az IMACC 2019 programdíjból. További információkért látogasson el a http://iaca.int/fees-and-scholarships.html weboldalra

Beszámolók

"A Nemzetközi Korrupcióellenes Akadémia ismét bemutatja innovatív megközelítését az etikára és a jó kormányzásra azáltal, hogy bejelentette az új mesterképzési program megkezdését a korrupcióellenes szabályok betartása és a kollektív fellépés terén.A program tanterve a megfelelőség és az etikai szakemberek számára készült szeretnék növelni tudásukat olyan területeken, mint például a legjobb gyakorlatok betartása, az etika, a kockázatkezelés, a belső vizsgálatok és a kollektív fellépés ".

Michael Hershman, a Transparency International társalapítója és az IACA nemzetközi tanácsadó testületének vezetője

"Az alapítvány megalakulása óta az IACA széleskörű interdiszciplináris irányultsága egyike annak a nagy erősségeinek, amelyek a fegyelmi korlátokon túlmutató programok megtervezéséhez vezettek, és az IACA versenyelőnyét a világ számos más programjához viszonyítva versenyelőnyhöz juttatta.Az új IMACC mester fokozatosan folytatja ezt a hagyományt, és ígéri, hogy nagymértékben hozzájárul a korrupcióellenes küzdelemhez, valamint kiváló lehetőséget nyújt a magánszektorban a korrupció elleni küzdelmet keresők számára. "

Johann Graf Lambsdorff, a Passaui Egyetem Gazdaságelméletének professzora, Németország

"A szabályozói összetettség ma gyorsan változó világában a felelősségteljes üzleti magatartás kultúrájához nyíltan és őszintén értékes értékek fontossága most fontosabb és jelentősebb, mint korábban valaha. A korrupció és a helytelen magatartás elleni küzdelem soha nem kezelhető a silókban, hanem inkább hogy a vállalatok, kormányok és nem kormányzati szervezetek számára biztosítsanak szövetségeket az egyenlő versenyfeltételek és a fenntartható és tisztességes piaci feltételek biztosítására, ez a "kollektív fellépés" A korrupcióellenes és kollektív fellépés nemzetközi mestere (IMACC) a szakemberek számára egy egyedülálló lehetőség arra, hogy élesítsék képességeiket, és ösztönözzék a kollektív fellépést a vezetésen keresztül egy olyan programon keresztül, amely az elmélethez kapcsolódik a gyakorlatban. "

Klaus Moosmayer, a Siemens Compliance Chief Compliance Officer

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Anti-Corruption Academy (IACA) is an international organization based in Laxenburg, Austria. It is the first global institution of its kind, dedicated to overcoming current shortcomi ... Tovább

The International Anti-Corruption Academy (IACA) is an international organization based in Laxenburg, Austria. It is the first global institution of its kind, dedicated to overcoming current shortcomings in knowledge and practice in the field of anti-corruption and seeking to empower professionals for the challenges of tomorrow. Kevesebb