Okleveles pénzügyi

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Okleveles pénzügyi

VU University Amsterdam, Graduate School of Economics and Business Administration

Szerezd meg a tudást és készségeket, hogy kick-off a karrierje, mint egy szakértő a pénzügyi szektorban

Mi a legjobb módja annak, hogy finanszírozza a cég? Milyen magas kell a pénzügyi költségek a vállalatok is? Milyen mértékben lehet növelni a vállalatok tőkeáttételi? Milyen finanszírozási szerkezet adja menedzsment a legjobb ösztönző?

Ismerje meg, mi kell ahhoz, hogy legyen egy igazi szakértője a pénzügyi közgazdaságtan

Ha érdekel, egyre jobban megértsék, hogyan pénzügyi menedzsment és a pénzügyi piacok működésének, a Mester a Pénzügyminisztérium VU University Amsterdam kiváló kiindulópont. Ez a Master program a fogalmi keretek és gyakorlati betekintést, mindkettő létfontosságú megérteni, hogyan menedzsment és a piacok működését a pénzügyi szektorban.


A program dióhéjban


A Master program pénzügyminiszter egy intenzív, ugyanakkor rugalmas program irányul a vállalati, intézményi és kormányzati pénzügyi gazdálkodás, különös tekintettel a működését a nemzetközi pénzügyi piacokon. Miután a fejlett és átfogó bevezetés a különböző területeken a pénzügyek, a diák is specializálódtak a saját érdeklődési köre, kezdve a vállalati pénzügyi menedzsment, mennyiségi vagyonkezelés. Befejezése után a hallgató dolgozott egy tudományos pénzügyi szakember a nagy érdeklődést a pénzügyi közgazdaságtan, szilárd elemző készség, és egy multidiszciplináris kilátások.

A mester program egy évig tart. Minden félévben a program lehetővé teszi a választást egy választható kurzus. Legalább ilyen kell választani egy listából kiválasztott pénzügyi kurzusok. Így a diákok választhat akár szakosodott mélyreható pénzügyi közgazdaságtan két pénzügyi képzés vagy szélesítheti a területen érdekes választva csak egy pénzügyi természetesen kombinálva természetesen az egyik kar többi mesterképzéseket. Jóváhagyását követően a vizsgabizottság, az is lehetséges, hogy egy mester kurzus tanított kívül a kari. Ezek a tanfolyamok nem feltétlenül tanítják idején 2 és 4.

Első félév

Az első félév célja, hogy a hallgató egy alapos ismerete alapvető kurzusok Pénzügy, azaz, vállalati pénzügyek, befektetések, és az empirikus Pénzügyi és biztonsági elemzés.

Az első félévben kötött egy kutatási projekt, amelyben az elmélet vizsgálták a központi tanfolyamokon alkalmazzák. Részvétel az osztályok kötelező ebben az időszakban. Diákok végez kutatási projekt kis csapat három diák. Ez a projekt is összpontosít akár alapkutatás, vagy több alkalmazott tudományos kutatás. Eltekintve írni a kutatási papír, a diákok is bemutatni az eredményeket, és aktívan vegyenek részt a vitában az elvégzett kutatás mások.

Második félév

A második félévben biztosítja a központi tanfolyam pénzügyi piacok és intézmények, valamint teret enged a második választható kurzus. A második félévben is felkészíti a diákokat az írás a mester szakdolgozat. Ennek érdekében a hallgatók önállóan végezzen független tudományos kutatási projekt, és erről beszámol a tézisek. Elvégzése a kutatási projekt, és írásban a dolgozat körülbelül három hónap. A diákok kötelesek részt venni az egyidejű Szakszeminárium, amelyben a kutatási eredmények a hallgatók rendszeresen be és kritikusan tárgyalt.


Karrier kilátások

A munkát ... a bankár, a kockázatkezelő, a pénzügyi igazgató, a pénzügyi elemző ...

Van egy széles körű karrierlehetőségek nyitva van a mesterképzésre pénzügyminiszter. Ön is csatlakozhat a nemzeti vagy multinacionális vállalatok, bankok és biztosítók, vagy bemegy tanácsadás, a kormány vagy az oktatási szektorban. Jobs kilátásai a pénzügyi szakember, kockázatkezelő, pénztáros, bankár, pénzügyi tanácsadó, alapkezelő, befektetési szakértői és pénzügyi elemző.

80 százaléka volt foglalkoztatott azonnal
A holland Graduate Monitor azt mutatja, hogy a diákok az elődje a mester (a doctoraal program Economics) inkább munkát találni gyorsan. Mintegy 80 százaléka volt foglalkoztatott azonnal érettségi, és egy másik 15per százaléka három hónapon belül. Szinte az összes diplomás volt munkája hat hónap után.

Tekintettel a pénzügyi piacok, a folyamatos innováció és a változó szabályozási keretet az ágazat, akkor valószínűleg sok karrierlehetőségek a diplomások Ennek a szakterületnek a belátható jövőben.


Jó ok, hogy tanulmányozza pénzügyminiszter a VU University Amsterdam


Közvetlen kapcsolat elmélet és gyakorlat között

Végrehajtása közötti fogalmi tudás és gyakorlati tapasztalat, akkor kell tanítani a teljes munkaidős és részmunkaidős oktatók, akik mind részt az innovatív nemzetközi pénzügyi kutatás. A részmunkaidős oktatók kulcspozíciókat a vezető pénzügyi intézmények, mint például ABP, ING, ABN AMRO, DNB, és gazdagítják a programot azáltal, hogy közvetlen kapcsolat újabb elméleti fejlődés és azok alkalmazását a gyakorlatban. Ez lehetővé teszi, hogy szerezzen egy áttekintést a legújabb fejleményeket mind a felsőoktatás és a világ a finanszírozáshoz.

Intenzív támogatás és a személyes elkötelezettség
Mint a mester tanítványa Pénzügyi, akkor számíthat az intenzív szakmai irányításával a tudományos csapat. Ez, kombinálva a proaktív hozzáállást és a vágy, hogy tanulni várunk minden diák, lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy jó kiindulási pozíciót vált a pénzügyi szakember.

Aktív kutatási
Az egész program, van egy nagy hangsúlyt fektet a megállapítás választ az égő kérdése a pénzügyi közgazdaságtan. A speciális kurzus, egy csapat kutatási projekt, és az egyéni dolgozat lesz vonat Önnek, hogyan kell kezelni a valós problémák a tudományos megközelítés.

Különleges felvételi követelményeket Master program pénzügyminiszter:

* A pályázóknak rendelkezniük kell kitölteni tanfolyamok vállalati pénzügyek, befektetések, kvantitatív módszerek és a statisztika, tanúja alapos ismerete a standard irodalom alábbi (vagy azzal egyenértékű). A diákok egyértelműen fel kell tüntetni, hogy pénzügyi képzés, majd a korábbi program hoztak fel őket arra a szintre, a tankönyvek alább.

* Mint a mester tanítványa Pénzügyi, akkor szükség van egy valódi érdeklődés a térség pénzügyi, érdeklődő elme, képes megbirkózni a gyors ütemű munka alkalmassági a szedés ki kulcsfontosságú pontokat a nagy mennyiségű anyag, a képességét, hogy az pontosan nyomás alatt, jó kommunikációs készség és a kritikai hozzáállást a saját eredményeit és mások.

A pályázóknak rendelkezniük kell kitölteni az alábbi témákban:

Corporate Finance
Befektetések
Matematika
Üzleti Statisztika

&nbsp

* Tapasztalat írásban pénzügyi kutatás papír, például egy szeminárium osztály vagy dolgozat projektet. A VU-hallgatók ez szükségessé teszi az Corporate Finance Tutorial vagy Bachelor tézis.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Price
ár
1,713 EUR
EU / 12000 EUR. Nem EU
Locations
Hollandia - Amsterdam, North Holland
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hollandia - Amsterdam, North Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt