Oroszország

Tanulmány Oroszországban

Oktatási rendszer Oroszországban

Bár Oroszország ingyenes oktatást minden állampolgár biztosított által Alkotmányban bebocsátást felsőfokú felsőoktatási intézmények rendkívül versenyképes. Mivel az orosz állami szektor szabályozásáért felelős az oktatási rendszer nagy hangsúlyt fektet a kereseti fok a technológiai és tudományos tanulmányi területeket, és a diákok számára, hogy nagy ezeken a területeken kell rendelkezniük kivételes tehetség az ilyen típusú kutatási terület, valamint jeles Ahhoz, hogy elfogadja egy orosz egyetem.

Amellett, hogy allokáció a hallgatói tandíj, Oroszország is fizet, a külföldi diákok egy kis ösztöndíj és ingyenes lakhatási számukra is. Az ország is megszűnt sok vörös szalagot használni, hogy megakadályozzák vagy késleltetik a külföldi hallgatók részt egy orosz egyetem.Most, hogy a pályázati rendszer egyszerűbb, a diákok, akik részt vettek amerikai, német, dán, kínai, olasz és japán egyetemek tapasztalni minimális vagy nem kérdés annak tekintetében, hogy át egy orosz egyetem.

Oroszország jelenleg folyamatban kapcsolási hagyományos felsőfokú végzettséggel modell az egyik, hogy sokkal jobban összeegyeztethető nyugati típusú tudományos fokozattal. 2003-ban Oroszország aláírta a Bolognai Nyilatkozatot, amely megnyitotta az utat a kormány hogy hozzanak olyan jogszabályt, amely eltávolított a régi, ötéves fokos modellt, amelyik hasonlít az amerikai képzési rendszer - a négy éves főiskolai diplomát, majd egy mester 's mértékben. Azonban a postdoctorate mértéke továbbra is megtartja a hagyományos, Szovjetunió minta jött létre közel 90 évvel ezelőtt. Alapvetően, PhD Oroszországban meghatározása és kiérdemelte szerint mélysége diák 's személyes eredményeket ért el a tudományos kutatás (doktor nauk, vagy az orvos a tudomány), illetve a tudományos kutatás.

 

Népszerű orosz egyetemeken

A legnagyobb és legrégebbi egyeteme Oroszországban a szentpétervári Állami Egyetem és a Moszkvai Állami Egyetemen. Az 2000-es évek, a kormány kezdeményezte a programot, hogy megalapozott "szövetségi " egyetemek összevonásával felsőoktatási intézmények már korábban is létezett, és elosztása különleges finanszírozási támogatások őket. Néhány ilyen újabb egyetemek közé Kazan Volga Szövetségi Egyetem, Szibériai Szövetségi Egyetem és észak-keleti Szövetségi Egyetem.

 

Részvétel egyetemi Oroszországban

Mivel a legtöbb orosz egyetemeken tanítani osztályok az orosz, a diákok legalább egy kezdetleges nyelvtudás felvitele előtt az egyetem. Ez kötelező minden külföldi diákok, hogy egy orosz nyelvi kurzus részeként a tananyagot, hacsak nem tudják bizonyítani, hogy nincs rá szükség.

A nemzetközi diákok dolgozhatnak részmunkaidőben, míg beiratkozott a szak. Ne feledje, hogy a munkáltatók a nemzetközi diákoknak kell külön engedéllyel, amely megmutatja azok számára felvenni külföldi diákok előtt diákok legálisan dolgozni velük.

 

Jelentkezés egy orosz egyetemi benyújtását írja elő, az alábbi dokumentumokat:

  • Jelentkezési űrlap a kívánt tanulmányi
  • Hiteles másolata a diploma vagy más oktatási igazolást a hallgató jogosult, hogy beiratkozik egy felsőoktatási program
  • Egy hivatalos egészségügyi bizonyítvány és kópia a HIV vérvizsgálat eredménye által kibocsátott egészségügyi biztosító társaság, amely által akkreditált orosz konzulátus
  • Hiteles másolata születési anyakönyvi kivonat
  • 4 x 6 méretű igazolványkép (legalább hat, a képek)

 

Miért érdemes Oroszországban?

Oroszország 's felsőoktatási rendszer szigorú, versenyképes és elismert globálisan a fok, hogy folyamatosan magas az UNESCO és a WHO értékelés. Kifejezetten vonzza a nemzetközi diákok, orosz egyetemek 100 százalékos tandíj engedményeket, valamint nagyvonalú ösztöndíjak. Ezen kívül, Oroszországban egy lenyűgöző, változatos és történelmileg befolyásos ország, amely kínál külföldi diákok a rengeteg új és gazdagító tapasztalatokat.

Oroszországról

Az Orosz Föderáció a félig elnöki, szövetségi köztársaság, amely 83 különböző területeken az úgynevezett "szövetségi tárgyak ". Oroszország osztja határos számos országában, amelyek magukban Norvégia, Kína, Lengyelország, Finnország és Észak-Korea. Ez a legnagyobb ország a világon, és kiterjed egy-nyolcada a Föld 's lakható területeken átívelő kilenc külön időzónát és kiterjesztése az egész régió Észak-Ázsiában.

Jelenleg, az Orosz Föderáció 's gazdasága az egyik leggazdagabb a világon, mint a rangsor hatodik legnagyobb fejlett ország a vásárlóerő. Ez annak köszönhető, hogy nagy energia-és ásványi erőforrások, ami miatt az egyik legnagyobb manufacterers földgáz és az olaj. Felváltva, Oroszország is ismert, hogy rendelkeznek egy hatalmas készletek a tömegpusztító fegyverek (tömegpusztító fegyverek), és az egyik az öt állam elismert, amiért a nukleáris fegyvereket.Az Orosz Föderáció tagja a G8-ak, az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Európa Tanács és a World Trade Organization.

 

Alapvető Tények Oroszország

  • Oroszország egy elnök, aki még ma is a "államfő ", és a miniszterelnök, aki a továbbiakban, mint a "kormányfő ".
  • A szövetségi kormány három ága van: a törvényhozó, a végrehajtó és a bírói.
  • A becslések szerint 165 különböző indigneous népek és etnikai csoportok élnek Oroszországban. Nyolcvan százaléka orosz 's lakosság etnikai oroszok.
  • Orosz a beszélt nyelv, a polgárok többsége, majd a tatár és ukrán. Orosz is hivatalos nyelve az ENSZ, valamint az arab, kínai, francia, angol és spanyol nyelven.
  • Az elsődleges valuta Oroszországban a rubel.

 

Oroszország 's Climate

Oroszország egy hatalmas darab földet, amely számos távoli területeken, mint a hatalmas tundrák Szibéria. Észak-Oroszországban, amely magában foglalja a Szibériában, egy szubarktikus éghajlat kínáló súlyosan hideg tél és a nagy hóban. Moszkvában és számos más orosz nem található az északi területek nedves kontinentális éghajlatú meleg a forró nyárral és hideg, hosszú tél. Tipikus június, július és augusztus hőmérséklet körül mozog 75 fok Fahrenheit (24 Celsius), de lehet menni olyan magas, mint 90 fok Fahrenheit (32 Celsius) hőhullámok idején. Télen várják hőmérséklet továbbra is jóval fagypont alatt (32 Fahrenheit fok / 0 fok), és gyakran ott nulla alatt hosszabb ideig.

 

Vallások Oroszországban

Ortodox kereszténység, a judaizmus, a buddhizmus és az iszlám a leginkább elterjedt vallás Oroszországban.Minden kell tekinteni jogilag is az ország 's történelmi örökségét. A legnépszerűbb vallási ünnep ünnepelt csaknem minden orosz állampolgárok a Húsvét, ami felismerik azáltal Kulich (húsvéti kenyér) és paskha, tartalmazó edény sajt és alakú, mint egy piramis.