Pénzügyi Mester

Általános információk

Program leírás

A Pénzügy egy nappali tagozatos mesterképzés, angol nyelven. A Master in Finance program fut a globális pénzügyi szabványok szerint, és célja a hallgatók, akik fel akarják fedezni a pénzügyi világot. Az alaptantárgyakon, mint például a stratégiai menedzsment, a pénzügyi eszközök elemzése, a fejlett vállalati pénzügyek, a portfóliókezelés és a kockázatkezelés, a program tanfolyamokat tartalmaz a fejlett pénzügyi beszámolás, az adózás, a pénzügyi idősorok elemzése, a pénzügyi piac szabályozása, és pénzügyi adatbázisok bányászata.

A tanulmányok során a hallgatók nemcsak elméleti ismereteket szereznek, hanem olyan képesítéseket is megszereznek, amelyek lehetővé teszik a karriert a vállalkozásban és a pénzügyi piacon. A program előrehaladott, ezért a hallgatók tanulmányaik és a végzettség utáni foglalkoztatás során könnyen megtalálják a szakmai gyakorlati programokat. A programot a nemzetközi hallgatók választják. A tanfolyamokat mind lengyel, mind nemzetközi professzorok és oktatók vezetik.

137499_137470_WUEB-14.jpg Wroclawi Közgazdaságtudományi Egyetem "}" />

Diákprofilok

A Pénzügy Master diplomásának nagyon fejlett szakmai ismeretei vannak a pénzügyek (ideértve a számvitelt és a pénzügyi jelentéstételt), a pénzügyi kockázatkezelés és a pénzügyi döntéshozatal területén. Tudja, hogy a pénzügyi intézmények (ideértve a bankokat, biztosítótársaságokat, befektetési alapokat és nyugdíjalapokat), a társaságok és az állami intézmények hogyan hoznak fejlett pénzügyi döntéseket.

Képes elemezni az összetett gazdasági és pénzügyi folyamatokat és egységeket makrogazdasági és mikroökonómiai szinten. Mélyen elemezni tudja a társaság és a háztartás pénzügyi helyzetét. Megérti a piacgazdaság gazdasági és pénzügyi folyamatainak okait, hatásait és összefüggéseit. Fejlett ismeretekkel rendelkezik a globális pénzügyi piacok folyamatairól. Meg tudja azonosítani, mérni és kezelni a kockázatokat a pénzügyi intézményben, a társaságban, az állami intézményben és a háztartásban. Képes elemezni az adatokat a mesterséges intelligencia eszközeivel és a kvantitatív módszerekkel.

Felsőfokú angol nyelvtudással rendelkezik, és képes kommunikálni a pénzügyek szakirányú szakterületén. A program befejezése után képes átadni a CFA, CIMA és ACCA vizsgákat. Felkészült arra, hogy vezető pozíciókban dolgozzon pénzügyi intézményekben, vállalatok pénzügyi osztályaiban, valamint multinacionális vállalatokban, ideértve a külföldön történő munkavégzést is. Képes konzultációs tevékenységeket folytatni. Megérti a továbbképzés szükségességét. Felkészült arra, hogy doktori fokozatot és posztgraduális programokat folytasson.

Karrier kilátások

 • Pénzügyi tanácsadó.
 • Pénzügyi vezető.
 • Pénzügyi vezető.
 • Kockázatkezelési igazgató.
 • Bank szakember.
 • Ingatlanértékelő.
 • Pénzügyi elemző.

137500_137472_WUEB-02.jpgWroclaw University of Economics and Business"}" />

Menetrend

A beiratkozás 2020. június 1-jétől2020. Augusztus 16-ig tart.

Ezen időpontokon belül a jelöltek kötelesek:

 1. Regisztráljon a beiratkozási rendszerbe.
 2. Fizessen 85 PLN beiratkozási díjat az beiratkozási rendszerben (IRK) feltüntetett egyedi bankszámlára.
 3. Töltse ki az űrlapot adatokkal, töltse le a fényképeket, válassza ki a tanulmányi programot, csatolja a szükséges dokumentumokat.
 4. Miután információt kapott a dokumentum ellenőrzésének pozitív eredményéről - fizessen be tandíjat a tanulmányok első félévéről a Felvételi Bizottság által megjelölt külön számlára.
 5. Az összes dokumentumot fénymásolatokkal és esküt tett lengyel fordításokkal továbbítsa a Felvételi Bizottságnak. A határidő 2020. szeptember 28., 15 óra. Fontos a dokumentumok kézbesítésének dátuma, nem a szállítás időpontja.

Megjegyzés: Az iratokat postán vagy futárszolgálattal kell kézbesíteni.

Ne küldjön dokumentumokat, mielőtt a Munkaerő-felvételi Bizottság döntést hozott a tanulmányi felvételéről.

Tanfolyamvezető

Katarzyna Kuziak professzor

e-mail: katarzyna.kuziak@ue.wroc.pl

Utoljára frissítve júl. 2020

Az iskoláról

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at ma ... Tovább

The Wroclaw University of Economics and Business is ranked among the top economic schools of higher education in Poland, and an important center of science and research. Its activities are aimed at maintaining and strengthening the position of the university on regional, national, and international levels, improving competitive advantage, and shaping its image of a modern institution, open and friendly to its employees, students, and the environment. Kevesebb