Keystone logo

76 Mester Programok ban ben Politika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mester
  • MSc
  • MA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Politika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (76)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

    Mester Programok ban ben Politika

    A diákok, akik szeretnék szerezni egy mester fokozatot, fontos célt vállalnak. Ennek a fokozatnak a megszerzéséhez az embernek először egyetemi diplomát kell szereznie. A hallgatóknak általában diplomát vagy más típusú kutatási papírt kell befejezniük a diploma megszerzése előtt.

    Mi a mester a politikában? Ez a fokozat tanítja a bonyolult tudományt és filozófiai elméleteket a politika mögött a világon. A mesterfokozat a politikában metszi számos más témával, köztük a közrendet, a közgazdaságtudományt, a szociológiát, a jogot és a pszichológiát. A diákok megismerik a világ politikai helyzetét. A tipikus fokozat magában foglalja a politikai filozófiát, a nemzetközi kapcsolatokat és az összehasonlító politikát. A diákok választhatják, hogy széles körű ismeretekkel rendelkeznek mindháromról, vagy egy adott érdeklődési területre koncentrálnak.

    Azok az egyének, akik úgy döntenek, hogy posztgraduális diplomát szereznek a politikában, számos előnyhöz juthatnak, és gyakorlati és analitikai készségeket nyerhetnek. A diplomások megismerhetik a politikai kutatásokat, meg tudják fejteni írásos kommunikációs készségüket és megérthetik, hogy az információs technológia hogyan illeszkedik a gazdasági és politikai piacokhoz.

    A mesterképzéshez szükséges költségek országonként és intézményenként eltérőek. Egyes programok hosszabbak, mint mások, és nagyobb pénzügyi kötelezettséget igényelnek. Egyes diákok ösztöndíjakra, támogatásokra vagy kölcsönökre jogosultak.

    A posztgraduális diploma megszerzését folytató magánszemélyek számos karrierlehetőséget kínálnak. Egyesek a szövetségi kormány munkáját választják meg választott tisztségviselőként. Mások adminisztratív munkahelyeket tölthetnek be a politikában, elemezhetik a közpolitikát vagy lobbistává válhatnak. A kormányzati munkahelyeken kívül a diplomások választhatják, hogy a középiskolai vagy a főiskolai szinten a politikai tudományok pedagógusai. Pozíciók is elérhetőek a közügyekben és a közigazgatásban bizonyos helyeken. Mégis más egyének választhatnak, hogy több területen dolgoznak, például a tanítást, valamint a közhivatalt.

    Azok a személyek, akik érdeklődnek a mesterfokozat megszerzéséért a politikában, számos egyetemen részt vehetnek az egész világon. Számos intézmény kínál online kurzusokat. Az internetes tanfolyamok kitűnő választás azok számára, akiknek rugalmasabb ütemezésre van szükségük. Keresse meg a programot, vagy keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.