Professzionális mester pedagógiai zene

Általános információk

Program leírás

Fokú szerzett: Szakmai mesterképzésre pedagógia zene

A hossza a vizsgálatok:

  • A hossza nappali tagozatos tanulmányokat: 1 év 5 hónap, vagy 3 félév
  • A hossza részidős tanulmányok: 2 év, vagy 4 félév

Magatartása a tanulmányok

  1. tanév - október (bevezető előadás, gyakorolja stb), január, június, július; 2. tanév október, január (védelem a mester papír).

Követelmények kezdve a tanulmányi program: felsőfokú szakmai vagy szakmai főiskolai oktatás és / vagy szakképzettség tanár különböző szakterületeken zenét.

Követelmények megszerzéséhez a képesítési:

  • Egyetemi kurzusok, amelyek a legújabb fejlődés elmélete és gyakorlata terén; - A kutatás és az innováció tanulásra; - Gyakorlat; - Fejlesztési és védelme a mester papírra.

Szakmai státusz: a munkához való jogot kutatás, az oktatás és a szakmai munka terén a zenepedagógiai. Választhat, hogy folytatja tanulmányait a doktori szinten.

Az eredmények a vizsgálatok:

Tudás: zenepedagógiai, oktatás, módszertan; világ és lett zenetörténet; kulturológiai, művészeti menedzsment és marketing elmélet; modern pedagógiai és pszichológiai megközelítések; egységét az emberi fiziológiai motor és a szellemi funkciókat.

Képes elemezni szabályszerűségeket az értelmezések különböző stílusú zenei művek; objektíven értékelni a zenét a tudomány és a zeneszerző kreatív örökség; A tudományos kutatás a zenepedagógiai, kvalitatív és kvantitatív kutatási módszerek; elkészíti a kulturális projektjavaslat források igénybevételéhez; dolgozni számítógépes programok célja a zene.

Attitude: pozitív hozzáállás a szakma egy zenetanár, pozitív hozzáállás a gyermekek, tanulók, diákok.

A diákoknak kínált lehetőségeket, hogy vegyenek részt a speciális vonatkozó workshopok: - Kórus karmesterek - megismerve a lett kórus hagyományokat; - Jazz játékos - Részt Saulkrasti Jazz Festival http://saulkrastijazz.lv/ - hangszeres - részt vesz a nemzetközi lett Young Musicians workshop Sigulda; - Zene tanárok - ismerkedés a lett oktatási rendszer és a zene oktatási intézmények.

Kutatási tapasztalatok javítható RPIVA szervezett nemzetközi konferencián. A diákok is tökéletes a kreatív tehetség énekel RPIVA nők kórus Balta, játszik a Gaudeams kamarazenekar, vagy a Big Band.

Utoljára frissítve Május 2015

Az iskoláról

The mission of RTTEMA is to offer and provide life-long learning in the accredited study programs of the academy and contribute considerably to the educational and cultural life of Latvia – both its r ... Tovább

The mission of RTTEMA is to offer and provide life-long learning in the accredited study programs of the academy and contribute considerably to the educational and cultural life of Latvia – both its regions and Riga. Kevesebb