Read the Official Description

Légy az, aki készen áll

Koordinálja a tervezést, az embereket, a folyamatot és a terméket.

Minden szervezetnek megbízható vezetőkre van szüksége, akik vállalhatnak felelősséget a projekt sikerességéért. Ezért segítünk az Elmhurstben az alapvető kompetenciák kidolgozásában, így időben, a költségvetésen és a specifikáción keresztül projekteket tudunk nyújtani számos területen és szakmában.

Tanulj meg, hogy vezessünk egy együttműködő világban

A projektmenedzsment mestereivel megtudhatja, hogyan juthat el a tudományágakhoz és a funkciókhoz, mindenki nyelvét beszélve, a csapat koordinálásához. Megtanítjuk Önt a projektek felügyeletéhez szükséges eszközöknek és technikáknak: a költségvetés és a monitoring, a kommunikáció és a csapatépítés, a kockázatkezelés és a döntéshozatal.

Szintén vállalni fogja az üzleti választási lehetőségeket, hogy bővítse tudásbázisát, és mélyebb megértést adjon arról, hogy mi teszi az üzleti tevékenységet.

Rugalmas, az életed illeszkedéséhez

Megértjük, hogy elfoglalt - ez a diplomát az Ön feltételei szerint. Az EC Flex formátum az online és a campus osztályok kombinációja. Ezek a programok egyidejűleg futnak, és az online hallgatók szívesen látogatják meg az osztályokat vagy találkozókat. Ezenkívül minden előadás rögzítésre kerül, így testreszabhatja tanulmányait a menetrendjére és prioritásaira.

Aktiválja az önéletrajzát, optimalizálja karrierjét

A diplomás tanúsítvány. Ha most nem a megfelelő idő egy teljes mesterképzéshez, akkor megkülönböztesse hitelesítő adatait a projektmenedzsment diplomával.

PMP® Ready

Az Elmhurst projektmenedzsment programja kielégíti a projektmenedzsment intézet (PMI) oktatási követelményét, amely szükséges ahhoz, hogy a PMP® vizsga megtörténjen. Az opcionális PMP® felülvizsgálati kurzus ingyenesen elérhető a program végzőinek.

Hálózat a szakmai életed hátralevő részére

Az osztálytársai olyan üzleti szakemberek, akik legalább három éve dolgoztak a munkahelyen. Szóval többet nyerhetsz, mint az Elmhurst-nál. A tanárok és diplomások nagy hálózatát kapod, akik támogatják Önt egész karrierje során, és összekapcsolják Önt a Chicagoland környéki munkaadókkal. Megvizsgálja, bebizonyította és készen áll a futó talajra.

A megfelelő emberek a te oldaladon

Az Elmhurst karok tapasztalt iparági vezetők, akik elkötelezettek a terjeszkedés bővítésében, a terepmunka, a kapcsolatok és a gyakorlati tapasztalatok révén.109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Tanterv és kurzus sorrend

Az Elmhurst mestere a projektmenedzsment programban sikeresen teljesít 10 kurzust (nyolc alapvető tanfolyam és két választható), összesen 7,50 kredit (30 félév).

Azok a diákok, akik teljesítik az MPM programot, jogosultak beiratkozni egy ingyenes PMP vizsga-előkészítő felülvizsgálati kurzusba, hogy felkészüljenek a PMP tanúsításra.

Kötelező tanfolyamok

 • MBA 500 Szervezeti Menedzsment
 • MBA 504 Pénzügyi menedzsment
 • MBA 509 Projektmenedzsment
 • MBA 558 Vezetés és változáskezelés
 • MDS 561 adatelemzés a projektmenedzsment érettségéhez
 • MPM 501 projektmenedzsment alapjai a gyakorlatban I
 • MPM 502 projektmenedzsment alapjai a gyakorlatban II
 • MPM 503 projektmenedzsment eszközök és technikák
 • MPM 590 PMP vizsga előkészítő áttekintés (opcionális)

Választani kívánt (válasszon kettőt)

 • MBA 552 Vezetés
 • MBA 553 Szervezeti magatartás
 • MBA 554 Humán Erőforrás Menedzsment
 • MBA 555 tárgyalások
 • MBA 556 Műveletek kezelése
 • MDS 534 adatbányászat és üzleti intelligencia
 • MDS 560 Business Intelligence for Enterprise Value
 • MDS 562 projektmenedzsment és adatelemzés üzleti átalakítási projektekhez

Program formátum

A projektmenedzsment mestere egy részmunkaidős program, amely mindössze két év alatt fejezhető be. A tanfolyamokat az EC Flex formátumban kínálják, a diákok pedig a helyszínen, online vagy mindkettőn vehetnek részt. Az osztálytermi tevékenységek lehetővé teszik a részvételt a helyszínen vagy a webináriumon. A webinárokat rögzítik, így a diákok bármikor megtekinthetik őket. A diákok nyolc hetes tanfolyamokon végeznek tanfolyamokat, és tavasszal, nyáron vagy őszén kezdődhetnek. A választási lehetőségeket a program során bármikor meg lehet tenni.

Azok a személyek, akik nincsenek beiratkozva a PMP® programba, vagy nem teljesülnek, beiratkozhatnak az MPM 590 PMP® vizsga-előkészítő felülvizsgálati tanfolyamra 800 dollárra.

Felvételi követelmények

A projektmenedzsment mestereinek pályázóknak üzleti, számítástechnikai, mérnöki vagy kapcsolódó szakterületen kell diplomázniuk egy regionálisan akkreditált egyetemen vagy főiskolán.

A hallgatóknak legalább hároméves általános menedzsment vagy projektmenedzsment tapasztalattal kell rendelkezniük a növekvő felelősséggel kapcsolatos területeken.

Azok, akik a PMP® vizsgát kívánják venni, a Projektmenedzsment Intézet (PMI) köteles legalább hároméves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezni, amely legalább 4500 órányi vezető és irányító projektekből áll.

Karrier és eredmények

A Projektmenedzsment Intézet szerint az Egyesült Államokban a projektmenedzserek foglalkoztatása 2010-től 2020-ig 12% -kal nő.

A foglalkoztatás növekedését az egyes iparágak, mint például az építőipar, a feldolgozóipar, a pénzügyek és a biztosítás, az üzleti szolgáltatások, a közművek, az olaj és a gáz, valamint az informatika hajtják. Az Elmhurst projektmenedzsment programjának végzősei rendelkeznek olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek a sokféle beállításhoz.

A projektmenedzsment karrierlehetőségei többek között a következők:

 • A projektmenedzsment igazgatója
 • Senior Project Manager
 • Építésvezető
 • Projekt menedzser
 • Projekt vezető
 • Program menedzser
 • Projektkoordinátor
 • Projekt Végrehajtó

Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma a projektmenedzsmentet egy adott iparághoz vagy funkcióhoz kapcsolódó szélesebb menedzsment-foglalkozáson belül osztályozza.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by Elmhurst College »

Last updated February 7, 2019
This course is On-line, Campus based, Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Discover the Power of a Master’s in Project Management