Légy az, aki készen áll

Koordinálja a tervezést, az embereket, a folyamatot és a terméket.

Minden szervezetnek megbízható vezetőkre van szüksége, akik vállalhatnak felelősséget a projekt sikerességéért. Ezért segítünk az Elmhurstben az alapvető kompetenciák kidolgozásában, így időben, a költségvetésen és a specifikáción keresztül projekteket tudunk nyújtani számos területen és szakmában.

Tanulj meg, hogy vezessünk egy együttműködő világban

A projektmenedzsment mestereivel megtudhatja, hogyan juthat el a tudományágakhoz és a funkciókhoz, mindenki nyelvét beszélve, a csapat koordinálásához. Megtanítjuk Önt a projektek felügyeletéhez szükséges eszközöknek és technikáknak: a költségvetés és a monitoring, a kommunikáció és a csapatépítés, a kockázatkezelés és a döntéshozatal.

Szintén vállalni fogja az üzleti választási lehetőségeket, hogy bővítse tudásbázisát, és mélyebb megértést adjon arról, hogy mi teszi az üzleti tevékenységet.

Rugalmas, az életed illeszkedéséhez

Megértjük, hogy elfoglalt - ez a diplomát az Ön feltételei szerint. Az EC Flex formátum az online és a campus osztályok kombinációja. Ezek a programok egyidejűleg futnak, és az online hallgatók szívesen látogatják meg az osztályokat vagy találkozókat. Ezenkívül minden előadás rögzítésre kerül, így testreszabhatja tanulmányait a menetrendjére és prioritásaira.

Aktiválja az önéletrajzát, optimalizálja karrierjét

A diplomás tanúsítvány. Ha most nem a megfelelő idő egy teljes mesterképzéshez, akkor megkülönböztesse hitelesítő adatait a projektmenedzsment diplomával.

PMP® Ready

Az Elmhurst projektmenedzsment programja kielégíti a projektmenedzsment intézet (PMI) oktatási követelményét, amely szükséges ahhoz, hogy a PMP® vizsga megtörténjen. Az opcionális PMP® felülvizsgálati kurzus ingyenesen elérhető a program végzőinek.

Hálózat a szakmai életed hátralevő részére

Az osztálytársai olyan üzleti szakemberek, akik legalább három éve dolgoztak a munkahelyen. Szóval többet nyerhetsz, mint az Elmhurst-nál. A tanárok és diplomások nagy hálózatát kapod, akik támogatják Önt egész karrierje során, és összekapcsolják Önt a Chicagoland környéki munkaadókkal. Megvizsgálja, bebizonyította és készen áll a futó talajra.

A megfelelő emberek a te oldaladon

Az Elmhurst karok tapasztalt iparági vezetők, akik elkötelezettek a terjeszkedés bővítésében, a terepmunka, a kapcsolatok és a gyakorlati tapasztalatok révén.

109862_20190207YFmLF3MSaxHeURnT_KrUkY_large.png

Tanterv és kurzus sorrend

Az Elmhurst mestere a projektmenedzsment programban sikeresen teljesít 10 kurzust (nyolc alapvető tanfolyam és két választható), összesen 7,50 kredit (30 félév).

Azok a diákok, akik teljesítik az MPM programot, jogosultak beiratkozni egy ingyenes PMP vizsga-előkészítő felülvizsgálati kurzusba, hogy felkészüljenek a PMP tanúsításra.

Kötelező tanfolyamok

 • MBA 500 Szervezeti Menedzsment
 • MBA 504 Pénzügyi menedzsment
 • MBA 509 Projektmenedzsment
 • MBA 558 Vezetés és változáskezelés
 • MDS 561 adatelemzés a projektmenedzsment érettségéhez
 • MPM 501 projektmenedzsment alapjai a gyakorlatban I
 • MPM 502 projektmenedzsment alapjai a gyakorlatban II
 • MPM 503 projektmenedzsment eszközök és technikák
 • MPM 590 PMP vizsga előkészítő áttekintés (opcionális)

Választani kívánt (válasszon kettőt)

 • MBA 552 Vezetés
 • MBA 553 Szervezeti magatartás
 • MBA 554 Humán Erőforrás Menedzsment
 • MBA 555 tárgyalások
 • MBA 556 Műveletek kezelése
 • MDS 534 adatbányászat és üzleti intelligencia
 • MDS 560 Business Intelligence for Enterprise Value
 • MDS 562 projektmenedzsment és adatelemzés üzleti átalakítási projektekhez

Program formátum

A projektmenedzsment mestere egy részmunkaidős program, amely mindössze két év alatt fejezhető be. A tanfolyamokat az EC Flex formátumban kínálják, a diákok pedig a helyszínen, online vagy mindkettőn vehetnek részt. Az osztálytermi tevékenységek lehetővé teszik a részvételt a helyszínen vagy a webináriumon. A webinárokat rögzítik, így a diákok bármikor megtekinthetik őket. A diákok nyolc hetes tanfolyamokon végeznek tanfolyamokat, és tavasszal, nyáron vagy őszén kezdődhetnek. A választási lehetőségeket a program során bármikor meg lehet tenni.

Azok a személyek, akik nincsenek beiratkozva a PMP® programba, vagy nem teljesülnek, beiratkozhatnak az MPM 590 PMP® vizsga-előkészítő felülvizsgálati tanfolyamra 800 dollárra.

Felvételi követelmények

A projektmenedzsment mestereinek pályázóknak üzleti, számítástechnikai, mérnöki vagy kapcsolódó szakterületen kell diplomázniuk egy regionálisan akkreditált egyetemen vagy főiskolán.

A hallgatóknak legalább hároméves általános menedzsment vagy projektmenedzsment tapasztalattal kell rendelkezniük a növekvő felelősséggel kapcsolatos területeken.

Azok, akik a PMP® vizsgát kívánják venni, a Projektmenedzsment Intézet (PMI) köteles legalább hároméves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezni, amely legalább 4500 órányi vezető és irányító projektekből áll.

Karrier és eredmények

A Projektmenedzsment Intézet szerint az Egyesült Államokban a projektmenedzserek foglalkoztatása 2010-től 2020-ig 12% -kal nő.

A foglalkoztatás növekedését az egyes iparágak, mint például az építőipar, a feldolgozóipar, a pénzügyek és a biztosítás, az üzleti szolgáltatások, a közművek, az olaj és a gáz, valamint az informatika hajtják. Az Elmhurst projektmenedzsment programjának végzősei rendelkeznek olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek a sokféle beállításhoz.

A projektmenedzsment karrierlehetőségei többek között a következők:

 • A projektmenedzsment igazgatója
 • Senior Project Manager
 • Építésvezető
 • Projekt menedzser
 • Projekt vezető
 • Program menedzser
 • Projektkoordinátor
 • Projekt Végrehajtó

Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma a projektmenedzsmentet egy adott iparághoz vagy funkcióhoz kapcsolódó szélesebb menedzsment-foglalkozáson belül osztályozza.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Elmhurst College

1 további kurzus Elmhurst College »

Utoljára frissítve Augusztus 10, 2019
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
szept. 1, 2020
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
870 USD
Félévenként.
Deadline
dec. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Június 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
End Date
jan. 2023
Jelentkezési határidő
dec. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
Start Date
szept. 1, 2020
End Date
Június 2022
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
dec. 1, 2019
International studnets must have completed applications on file no later than December 1.
End Date
jan. 2023

szept. 1, 2020

Location
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020
International students must have completed applications on file by July 1.
End Date
Június 2022

Discover the Power of a Master’s in Project Management

Graduate Studies at Elmhurst College