Hivatalos Leírás

előadás

A számítógépes szakembereket a technológiai haladás és a holnapi társadalom vezetésére oktatjuk.

40 éves tapasztalattal:

 • A munkaerőpiac jelenleg szükséges műszaki és tudományos ismeretei, valamint a vállalatok által leginkább értékelt általános kompetenciák.
 • Közvetlen kapcsolattartás az üzleti világgal a technológiai szektorban dolgozó szakemberek heti munkamenetével, akik hozzájárulnak a vita aspektusaihoz, valamint a központokhoz és létesítményekhez való látogatásukhoz.
 • Hozzáférés az első kézből a vállalatnál való tartózkodáshoz.
 • Nemzetközi tapasztalat a nemzetközi mobilitási programon keresztül.
 • Szakirány az egyik legfontosabb terület a pillanat: Nagy adatok és üzleti intelligencia
 • Egy kettős egyetemi mesterfokozat: Az iparágban alkalmazott IKT alkalmazásában további szemeszter kitöltésével mesterképzésben részesül az Ipari Szervezetmérnöki Karon is.
 • Közvetlen kapcsolatot tarthat a kutatással és az innovációval az új technológiákban, ha egy technológiai központban tartózkodik.

Résztvevő profilja

Ez a mesterfokozat hozzájárul a szakmai fejlődéshez:

 • Számítógéppel kapcsolatos diplomával rendelkező diplomások megkönnyítik a munkaerőpiacra való átmenetet, magas szakmai garanciával.
 • Számítógéptudományok vagy más, az IKT-vel kapcsolatos diplomák területén dolgozó műszaki mérnökök, akik szeretnének előrelépni és újraindítani szakmai pályafutásukat
 • Pályakezdő és számítástechnikai szakemberek, akik szakmai tapasztalatuk után újrahasznosítani és naprakészen akarnak lenni.
 • Egyetemi hallgatók bármely olyan mérnöki területen, akik PhD-t akarnak tenni, és az új technológiák kutatásának és innovációjának szentelik magukat (a szükséges képzési kiegészítéseket).

Diplomás profil

Olyan személy, aki szilárd képzettséggel rendelkezik a Számítástechnika legfontosabb technológiai területén a magasabb szintű kompetenciák és felelősségek terén, valamint a szilárd tudás és képességek, a sokoldalúság és az alkalmazkodóképesség az állandó technológiai változásokkal szemben. Ezenkívül több technológiát is magában foglaló többoldalú ismeretekkel rendelkezik, mint például a munkacsoportok irányítása, vezető fejlesztési projektek végrehajtása és különböző technológiai megoldások megvalósítása, önálló működés vagy hatékony kommunikáció Mérnök az integrált számítástechnikában, nagyon sokoldalú és nagy kapacitással rendelkezik a problémás és változatos környezetekhez való alkalmazkodásra.

A Mester Számítástechnika profilja teljesítményét és fejlődését a szakmai karrier a Számítástechnika öt különböző forgatókönyvek, és kiegészítik ugyanabban az időben:

 • Információs rendszerek kezelése
 • Projektmenedzsment szoftver
 • Szoftverarchitektúra
 • Kutatás és innováció
 • Adat tudomány

Karrier lehetőségek

A számítástechnika mesterképzése felvázolja a számítástechnika terén szerzett szakmai pályafutás teljesítményét és fejlődését öt különböző forgatókönyv között, és ezzel párhuzamosan kiegészíti egymást.

A Mester a Számítástechnikai Mérnököknek a megfelelő keretet kínálja, hogy képesek legyenek a lehetőségekkel teli szakmai életet fejleszteni. Az emberiség történetében kevés eszközzel olyan rövid idő alatt alakították át a társadalmat, mint az új technológiák és az internet az elmúlt tíz évben.

A technológiai tehetséget jutalmazzuk

Az új Deusto Engineering ösztöndíjprogramnak köszönhetően 10 10 000 eurós ösztöndíjunk van a számítógépes mesterképzés tanulmányozására, miközben együttműködünk egy technológiai céggel.

DeloitteLanteknts

Az ösztöndíj mellett munkahelyi díjazást kap a céges gyakornoki módban.

Az ösztöndíj és a szakmai gyakorlatnak köszönhetően majdnem minden mesterképzést finanszírozni tud.

Hogyan pályázhatok ösztöndíjra?

 • Az egyetemi diploma akadémiai feljegyzése, amely hozzáférést biztosít a posztgraduális képzéshez, és amely magában foglalja az 1-től 10-ig terjedő skála szerinti átlagot. (Az egyetemi végzettségű diplomásoknak nem kell tudományos bizonyítékot benyújtaniuk).
 • Önéletrajz (Europass formátum).
 • Az Ösztöndíj Bizottságnak címzett levél és motiváció (maximum 1000 szó).

A pályázatot a Deusto Egyetem Ösztöndíjszolgálatán keresztül kell feldolgozni. Ez a szolgáltatás fenntartja magának a jogot, hogy minden szükséges dokumentumot kérjen.

Mikor pályázhatok az ösztöndíjra?

Február 1 - március 28, 2018.

Hogyan értékelik a jelöltségeket?

Értékelni fogják:

 • tanulmányi eredménye
 • Curriculum Vitae: szakmai tapasztalat, nyelvek, személyes érdemek, tréning ...
 • Prezentációs és motivációs levél

Az ösztöndíj követelményeinek megfelelő pályázókat személyes meghallgatásra hívják fel.

A pályázatok kiválasztásának folyamata a vállalatokkal közösen kerül sor 2018. április 1-jétől április 30-ig.

Mikor ismerem az eredményt?

2018. május 15-én értesítjük az ösztöndíjak megadásáról; Ezt követően beiratkozhat.

Többet szeretne tudni?

Ha konkrét információkat szeretne erről az ösztöndíjról, töltse ki az alábbi űrlapot, és mi hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

témák

Az egyetemi oktatás reformja által motivált, mélyreható gondolkodás után a 30 éves, de a számítástechnika szakán végzettséggel rendelkező Deusto Egyetem nagyszabású tanulmányi programot tervezett a Számítástechnika mesterképzésében. A mester programot két nagy blokkban alakították ki:

 • Általános technológiai és irányítási eszközök. Ez a blokk az első évnek felel meg, és olyan témákból áll, amelyek a munkaerőpiac által igényelt technológiákba tartoznak, és amelyet minden számítógépes mérnöknek meg kell tanulnia. Ezenkívül néhány alapot biztosítanak a projektek irányításához és az információs rendszerek kezeléséhez, amelyek alapvető fontosságúak a vállalat környezetének megfelelő integrációjához és fejlődéséhez. Ennek a blokknak az a célja, hogy a Számítógépes Mérnököt olyan sokoldalúsággal biztosítsa, amely mindig jellemezte ezt a profi profilt.
 • Szakirány és szakmai tanácsadás. Ez a blokk megfelel az elmúlt félévnek, és a gerince a Master's End Project. A projekt magában foglalja a szakmai vagy tudományos természetű számítógépes mérnöki integrált projekt megvalósítását, bemutatását és védelmét, amelyben a mester mentén szerzett kompetenciák szintetizálódnak.

kompetenciák

Ezért ez a mester ötvözi a számítógép-mérnök speciális készségeinek fejlesztését, és egyetemi végzettséggel rendelkező generikus kompetenciák egy másik csoportjával együtt. Röviden, célja az információs és kommunikációs technológiák (IKT) területén rendkívül sokoldalú és kompetens szakemberek képzése, akik kettős szerepet játszhatnak a szakmai fejlődésben és a kutatásban, a mind a vállalati, mind az innovációs és kutatási központokban.

specifikus készségek

A kompetenciák készletét a különböző képzési témájú tantárgyak fejlesztik ki, amelyek megfelelnek a számítástechnikai szakma sajátos műszaki és tudományos tartalmának.

Általános versenyek

A mester többféle transzverzális kompetenciát nyújt, a technológián túlmenően, mint például a munkacsoportok irányítása, a vezető fejlesztési projektek végrehajtása és különböző technológiai megoldások megvalósítása, önálló mőködés vagy hatékony kommunikáció. Mérnök az integrált számítástechnikában, nagyon sokoldalú és nagy kapacitással rendelkezik a problémás és változatos környezetekhez való alkalmazkodásra.

módszertan

A számítástechnika mesterképzésének oktatási módszertanát gyakorlati megközelítés jellemzi, amely a diákokat közelebb hozza a Számítástechnikai szakma gyakorlásának valóságához mind az üzleti oldalán, mind pedig a tudományos területen a vállalatok részvételével minden tantárgyban, illetve előadásokon és tematikus szemináriumokon keresztül.

A Számítástechnika Master-fokozata a Deusto Képzési Modellre alapozza a tanítási-tanulási módszertant, amelynek elsődleges célja az önálló és értelmes tanulás megvalósulása a hallgató személyes fejlődésének különböző aspektusaiban (személyes, társadalmi, etikai , egyetemi és szakmai).

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus University of Deusto »

This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
3 félév
Nappali
Price
12,948 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date