Számítógépes grafikai tervezés mestere

Általános információk

Program leírás

A dizájn mestere

A Master of Design (MDes) felsőfokú fokozatú, a grafikai tervezés elméletére, a technológiára és az eredeti kutatásra összpontosítva. A tervezés és a kódolás készségeinek egyedülálló kombinációjára épít, amelyek a Design Bachelor (BDes) során fejlődtek ki.

MCGD_final

Az MD-k lehetőséget adnak egy nagyszabású tervezési kutatási projekt megtervezésére, fejlesztésére és végrehajtására. Ez lehetővé teszi az együttműködést más hallgatókkal és tudósokkal, valamint a professzionális tervezőipar tagjaival való együttműködést. Az MDes kutatást írásbeli értekezés és kiállított tervezés megvalósítása képviseli.

A kutatási témákat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az Ön érdekeinek, és lehetőséget adnak a grafikai tervezés egy bizonyos aspektusának továbbcsiszolására, amely Pathway jelenthet a választott karrierjéhez. A kutatási projekt során a felügyelő teljes támogatásával, útmutatásával és szakértelmével is rendelkezik.

Számítástechnika a Waikato-ban

The University of Waikato 24 órás számítógépes laboratóriumi hozzáférést kínál a legújabb számítógépes szoftverekkel, valamint számos, a Mac számítógépekkel teljesen felszerelt laboratóriumot, amelyet általában professzionális tervezési környezetben használnak. A végzős hallgatóknak külön laboratóriumi helyük van és hozzáférése van minden egyetemi létesítményhez.

Karrierlehetőségek

  • Hirdetéstervező
  • Számítógépes játékok tervezője
  • Interaktív tervező
  • Motion Graphics Designer
  • TV grafikai tervező
  • Web designer

Belépés és beiratkozás

Az MD-hez való beiratkozáshoz be kell fejeznie a tervezés Bachelor-ját (BDes) (vagy azzal egyenértékű), és a tanulmány folyamán el kell érnie a B átlagot.

Ha egy másik egyetemen alapuló vagy posztgraduális képesítéssel jelentkezik, ki kell töltenie egy portfóliót is, amely tíz műalkotást vagy tervezési munkát tartalmaz (lásd a Design Bachelor felvételi és beiratkozási szakaszt). Kérjük, adja meg az azonosítószámot, amelyet ezen online pályázati folyamat során kap, amikor portfóliójának elnevezése megtörténik. Nyújtsa be portfólióját, miután kitöltött egy online jelentkezési jelentkezést.

Hasznos, ha megbeszélheti a tényleges tanulmányi program választását - azaz a kurzusokat, amelyeket részt vesz, és azt a területet, amelyen dolgozatot vagy disszertációt tervez megírni a Design diplomás tanácsadójával. Megismerjük a teljes javasolt programot, nem csak az első évben tervezett kurzusokat. Ha nem érkezik személyesen az egyetemre, megvitathatjuk a javasolt programot e-mailben vagy telefonon.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Tovább

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Kevesebb