Szingapúr

Study Szingapúrban

Felsőoktatási Szingapúrban

Jellemezhető világ vezető és kiválasztott dicséret a Britannia 's oktatási miniszter, Szingapúr ' s felsőoktatási rendszer fejlődött a vezető erő, amely segíti, hogy előmozdítsa a hírnevét, mint a világ egyik 's vezető központok pénzügyi növekedést és technológiai fejlesztések. Hat hazai egyetemek Szingapúrban közé tartozott a top 50-ben a világban: a Nanyang Műszaki Egyetem, a szingapúri Műszaki és Design, a National University of Singapore, a szingapúri Institute of Technology, a szingapúri Management University és a SIM Egyetemen. Ezek az egyetem kínál graduális és posztgraduális képzési programok Számviteli, információs rendszerek, az üzleti menedzsment, közgazdaságtan, a társadalomtudományok, jog és a Computer Science.

Szingapúrban is politechnikai főiskolák, amelyek célja, hogy a vonat a diákok a munkahelyek, amelyek támogatják a gazdasági és technológiai fejlődés a nemzet. Jelenleg Szingapúr ötféle politechnikumok a diákok, akik szeretnének keresni nem tudományos fokozat, amely lehetővé teszi számukra, hogy belépjenek a munkaerőpiacra azonnal teljessé a programot. A diplomát szerzett egy főiskolai hasonló társult 's diploma vagy szakmai bizonyítványt, és kevesebb mint két év alatt fejezik be.

A nemzetközi diákok dolgozhatnak 16 órát hetente, míg beiratkozott teljes munkaidőben egy szingapúri egyetemen. Diákok alkalmazása a tanulmányi célú vízum kell annak igazolására, hogy folyékonyan beszél angolul, azáltal, hogy az eredmények a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL), a General Certificate of Secondary Education (GCSE), vagy az International English Language Testing System (IELTS ).Azt is meg kell, hogy kapott egy elfogadó levelet egy egyetemi vagy főiskolai, valamint az igazolványképet és igazoló dokumentumokat, hogy részt vehet egy egyetemi szak (érettségizett, például).

Ezen kívül, a nemzetközi diákok be kell szereznie a helyi szponzor, aki egy szingapúri állampolgár, mielőtt kérheti a tanuló vízummal. Egyes egyetemek és politechnikumok nem igényel szponzorálás, hogy a diákok ellenőrizni kell a tervezett iskola a választás annak megállapítására, hogy szponzori van szükség. Visa feldolgozás eltarthat egy-két hónap, attól függően, hogy az érvényességét egy diák 's papírmunkát és mennyiségű dokumentációt. Minden alkalmazás online kell benyújtani a Bevándorlási és ellenőrzőpontok Hatóság Szingapúr (SOLAR), amely biztosítja az összes szükséges információt, hogy megkönnyítsék a hallgatói 's belépését Szingapúr ' s felsőoktatási rendszer.

 

Miért érdemes Szingapúrban?

Végzett hallgatók Szingapúrból 's az egyetemek következetesen rangsorolják kivételesen magas értékelésekre vonatkozó tudományos és matematikai tudás. Tény, hogy a szingapúri diákok sorakoztatott szám egy a statisztikai végzett kutatások a Nemzetközi Szövetség értékelése Educational Achievement szervezet. Sőt, a Nanyang Műszaki Egyetem és a Szingapúri Nemzeti Egyetem között tartják számon a top 50 oktatási intézmény a világon. Ezen felül a diákok is élvezhetik Szingapúr 's kiváló egészségügyi rendszer, amely az Egészségügyi Világszervezet rangsorolja a hatodik legjobb a világon.

Körülbelül Singapore

Egy sziget városállam ki a déli végén, a Maláj-félsziget, Szingapúr gyakran összetévesztik egyszerűen csak a város, nem pedig a tényleges ország áll 63 sziget és hatmillió ember. Az elmúlt 20 évben, Szingapúr kifejlesztett egy erősen urbanizált, virágzó gazdaság táplálta ezer bevándorló történő tartózkodáshoz Szingapúrban annak érdekében, hogy munkához jussanak. Esőerdők fedezésére használt legtöbb Szingapúr, de kevés a biológiai sokféleség is köszönhető, hogy a gyors és agresszív fejlődés az egész országban. Mint a világ egyik 's vezető pénzügyi központjai, Szingapúr az egyik az öt legforgalmasabb portokat aktívan kezeli az import és export előállított áruk, valamint a természeti erőforrások. Tudatában annak, hogy Szingapúr büszkélkedhet a harmadik legmagasabb az egy főre jutó jövedelem, ezer külföldi állományban a sziget városállam, hogy kihasználják az alacsony munkanélküliségi ráta és a piaci alapú gazdaság.

Politikailag, Szingapúr egy parlamentáris köztársaság erősen befolyásolta a People 's cselekvési Párt, amely elnyerte az összes választásokat tartanak az országban 1959 óta. Szingapúr 's alkotmány megerősíti képviseleti demokrácia elsődleges politikai entitás által támogatott Westminster kormányzati rendszer. Ezen kívül, Szingapúr következetesen eddig, amelyek a leginkább átlátható és legkevésbé sérült kormányok a világon. Végrehajtó hatalom birtokában a kabinet pedig az elnök és a miniszterelnök. Bár az elnök által választott legtöbb public 's szavazást, a miniszterelnök által választott tagjai a kabinet.

Szingapúr 's polgárok jelentenek rendkívül sokszínű népesség. Közel 75 százaléka a lakosság a kínai, az indiai és maláj, amely a fennmaradó 25 százalék.Tamil, angol, maláj, kínai mandarin közismerten a négy hivatalos nyelven, hanem azért, mert a beáramló becslések szerint 11 milllion átmeneti ember évente, lehetőség van olyan tucat különböző nyelven, miközben tanul Szingapúrban.

 

Alapvető tudnivalókat, Singapore

  • Szingapúr úgy tekintik, hogy az egyik legversenyképesebb, a szabad és az innovatív, vállalkozásbarát gazdaság a világon. Több mint 7000 nemzetközi szervezetek jelenleg nem létezik Szingapúrban, hogy származik Japánban, Európában és az USA-ban
  • Csaknem fele Szingapúr 's munkaerő nem szingapúri.
  • A gazdaság erősen támogatják a turizmus, a körülbelüli 11 millió turista látogat Szingapúrban minden évben.
  • 2009 óta, 25 százaléka a diákok beiratkozott a szingapúri felsőoktatási intézményben volt a nemzetközi diákok elsősorban Indiában, Kínában és több ázsiai országban.
  • A szingapúri hadsereg áll az Air Force, hadsereg és a haditengerészet, lehet, hogy a legfejlettebb technológiájú SE Ázsiában. Azonban ez az ország 's kilátás hadiipar egyike az elrettentés és a diplomácia és látja, hogy a katonai, mint a garancia a szingapúri ' s függetlenségét.
  • Mivel a föld kevés Szingapúrban, a kormány létrehozott egy Housing Development Board, hogy a ház a közel négyötöde a város-állam 's népesség formájában támogatott állami lakások. Felváltva, lakás áll 85 százalékkal, körülbelül minden tizedik szingapúri van egy járművet.

 

Szingapúr 's Climate

Hasonlóan a legtöbb délkelet-ázsiai 's trópusi éghajlat, Szingapúr ' s idő marad meleg és nedves egész évben. Hallgatók iskolai Szingapúrban számíthat hőmérséklet következetesen felett marad 70 fok (21 fok), a nedvesség körül mozog 75 százalék vagy magasabb. Lakosok lásd heves esőzés, november és december, ami növeli a páratartalom. Szerencsére a legtöbb Szingapúr 's épület légkondicionált és a kormány lépéseket tett annak érdekében, a komfort a turisták és a látogatók is elfogadható.

 

Szingapúr 's Pénznem

A szingapúri dollár a város-állam 's pénz, ami felcserélhető a Brunei dollár. Álló 100 cent, vagy "egységek ", az SGD jelöli a "$ " vagy "S $ ". Ezüst és arany érmék címletei öt, tíz, 20 és 50 cent, az egy dolláros érme is.Sok helyen Szingapúrban elfogadja devizában, de a diákok kicserélhetik a pénzt SGDs a bankok és pénzváltó fülkék, amely megtalálható a legtöbb bevásárlóközpont.

 

Szingapúr 's vallások

Harmincöt százaléka Szingapúr lakosságának gyakorlata buddhizmus, majd a kereszténység, taoizmus, a hinduizmus és az iszlám. Közel 20 százaléka nem áll kapcsolatban semmilyen vallást. Szingapúr ad Dharma központok és kolostorok képviselő három buddhista hagyományok - Vajrayana, Theravada és Mahayana. A legtöbb szingapúriak a kínai buddhisták, akik gyakorolják a Mahayan hagyomány.