A következő hivatkozáson jelentkezhetsz be, illetve regisztrálhatsz a My Account platformra:  https://myaccount.masterstudies.com/

 

A webhelyünkön felsorolt egyes oktatási intézmények kapcsolatfelvételi űrlapja az oldalukon található. Ezen űrlap segítségével léphetsz kapcsolatba az oktatási intézménnyel, illetve érdeklődhetsz a jelentkezési eljárásról.

Oktatási intézmény vagy program kereséséhez először kattints az alábbi hivatkozások egyikére.

A webhelyünk jelenleg nem tartalmaz információt a tanulói vízumokról vagy utazási követelményekről.

A webhelyünkön található kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül léphetsz kapcsolatba az általad választott oktatási intézményekkel. Az intézmények további információval tudnak szolgálni az utazási- és vízumkövetelményekkel kapcsolatban.

Az oktatási intézmények vagy programok keresésnek megkezdéséhez kattints az alábbi hivatkozások egyikére.

A webhelyünkön felsorolt egyes oktatási intézmények vagy programok tandíja eltérő. 

Az oldalainkon található kapcsolatfelvételi űrlapok segítségével léphetsz kapcsolatba a különböző programokkal vagy oktatási intézményekkel, valamint érdeklődhetsz az oktatással és a tandíjjal kapcsolatban.

A keresés megkezdéséhez kattints az alábbi hivatkozások egyikére.

A webhelyünkön nem kereshetők és találhatók ösztöndíjak.

A webhelyünkön található kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül léphetsz kapcsolatba az általad választott oktatási intézményekkel.  Az intézmények további információval tudnak szolgálni a hallgatói finanszírozással kapcsolatban, illetve a felsőoktatási képzés finanszírozásának módjáról.

Az oktatási intézmények vagy programok keresésnek megkezdéséhez kattints az alábbi hivatkozások egyikére.

Kérjük, töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és megpróbáljuk a lehető leghamarabb megválaszolni a kérdéseidet.

További információt is kereshetsz a webhelyünkön a felsőoktatással kapcsolatban világszerte.  A keresés megkezdéséhez kattints az alábbi hivatkozások egyikére.

A TOEFL, vagyis a Test of English as a Foreign Language, egy szabványosított teszt a nem angol anyanyelvű hallgatók angol nyelvtudásának felmérésére.  Világszerte számos országban a felsőoktatási intézmények által nemzetközileg elismert és elfogadott teszt az angol nyelvtudás felmérésére.

A TOEFL az Educational Testing Service (ETS) tulajdona, és az adminisztratív felügyelete alatt áll. 

A következő hivatkozáson találod az TOEFL-lel kapcsolatos további tudnivalókat, illetve kereshetsz TOEFL előkészítő programot: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

Az IELTS (International Language Testing System) egy szabványosított teszt a nem angol anyanyelvű hallgatók angol nyelvtudásának a felmérése.  A felsőoktatási intézmények által nemzetközileg elismert és elfogadott teszt az angol nyelvtudás felmérésére több országban is; például Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Új-Zélandon és az Amerikai Egyesült Államokban.

A következő hivatkozáson találod az IELTS-sel kapcsolatos további tudnivalókat, illetve kereshetsz IELTS előkészítő programot: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

A GMAT (Graduate Management Admission Test) egy szabványosított teszt az egyetemi menedzsmentprogramokra jelentkezni kívánó egyének képesítéseinek felmérése. A hallgatóknak, akik MBA diplomát szeretnének szerezni, gyakran ki kell tölteniük a GMAT tesztet, mielőtt jelentkezhetnének az általuk választott programra.

A GMAT a Graduate Management Admission Council (GMAC) tulajdona, és az adminisztratív felügyelete alatt áll számos országban világszerte. 

A GMAT-tal kapcsolatos további tudnivalókat a következő hivatkozáson találod: https://www.studenttests.com/