Keystone logo
Andorra

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Andorra 2024

Intézmények száma: 4
  • Encamp, Andorra

  A Vatel Andorra Nemzetközi Szálloda- és Turisztikai Iskola egy olyan intézmény, amely 40 évet töltött a nemzetközi szállodaipar leendő menedzsereinek és igazgatóinak felkészítésével. Képzése egy nemzetközi szállodamenedzsment bachelor diplomából áll. A Vatel oktatása 34 országra terjed ki, 55 iskolával, több mint 9 000 diákkal, 39 000 diplomával szerte a világon, 520 tanárral és fontos munkatársak hálózatával szerte a világon.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy az Andorrai Hercegségben található. A légiközlekedési rajongók egy csoportjának inspirációja alapján 2015 júniusában aláírták az andorrai kormánnyal és az Andorrai Egyetemmel kötött megállapodást ennek az egyedülálló légiközlekedési szaknak a létrehozásáról.

  • La Massana, Andorra

  Ismerj meg minket! Küldetésünk A minőségi egyetemi oktatás nyújtása a fő küldetésünk. Szeretnénk, ha olyan emberek szeretnének rugalmasan és kényelmesen tanulni, hogy fejleszthessék szakmai készségeiket, és mindenekelőtt, hogy emberi szempontból is növekedhessenek és fejlődhessenek. A NEVELŐ LÁTÁSÁNK Pedagógiai javaslatunk szerint a képzés és az oktatás nem hajtható végre, ha nem egy hozzáértő, támogató oktatókból álló csapat gyógyszerével történik, amely egyesül a rájuk bízott küldetésben, és képes "együtt és egyesület által" együttműködni . Az oktatási közösség minden tagja része ennek a csapatnak: tanárok, kutatók, adminisztratív és technikai személyzet stb. VÍZISÜNK AZ OKTATÁS VALÓSÁGÁNAK Úgy gondoljuk, hogy az oktatási kapcsolatot mindig testvériséggel és tisztelettel kell átitatni. Emiatt az egyes hallgatók figyelmét az üdvözlésre, meghallgatásra, igényeik ismeretére és az integrált növekedésük elősegítésére irányuló folyamatos törekvésre alapozzuk.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Az Andorrai Egyetem (UdA) az egyetlen állami egyetem az Andorrai Hercegségben, amely a Pireneusok szívében található mikrotelep. A felsőoktatás az országban 1988-ban kezdődött az Ápolói Iskola és a Számítástudományi Iskola létrehozásával, amelynek eredményeként létrejött az Andorrai Egyetem, amelynek campusa 2004 óta Sant Julià de Lòria központjában található.