Keystone logo
Bosznia-Hercegovina

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Bosznia-Hercegovina 2024

Intézmények száma: 8
  • Berlin, Németország
  • Freiberg, Németország
  • + 5 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosznia-Hercegovina

  A University of Sarajevo egy jelentős és összetett szervezet, amely nemes küldetését végzi: képes, kreatív és nemzetközileg kompetens személyzet oktatása Bosznia -Hercegovina minden érdeklődési területén oktatás és kutatás révén. A személyzettől elvárják, hogy foglalkozzon a modern gazdaság kihívásaival európai és globális politikai, gazdasági, társadalmi és kulturális kontextusban. Az Egyetem elkötelezett amellett, hogy továbbra is autonóm akadémiai közösség maradjon a tanárokból, kutatókból, művészekből és hallgatókból, és beilleszkedjen a nemzetközi egyetemi és tudományos közösségbe és trendekbe.

  • Dvorovi, Bosznia-Hercegovina

  LÁTOMÁNY Az eddig elért eredmények és az új üzleti célok alapján az Egyetem új jövőképet határozott meg, az alábbiak szerint: Az Egyetem jövőképe az, hogy a Srpska Köztársaság és Bosznia -Hercegovina felsőoktatási terének egyik vezetőjévé váljon . KÜLDETÉS Az Egyetem küldetése, hogy lehetővé tegye új ismeretek, készségek és kompetenciák elsajátítását, elsősorban Semberija és a környező régiók, majd a Srpska és Bosznia -Hercegovina Köztársaság, valamint más érdekelt országok jelöltjei számára.

  • Travnik, Bosznia-Hercegovina

  A University of Travnik az első magánegyetem Bosznia -Hercegovinában, amelyet 2007 -ben hoztak létre jogszabályok alapján és az Oktatási, Tudományos, Kulturális és Sportminisztérium SBK / KSB támogatásával. Felsőoktatási intézményként végzi tevékenységét az Oktatási, Tudományos, Kulturális és Sportminisztérium SBK / KSB határozata szerint, száma: 03-38-63 / 07, 2007.7.04. egy év, és a Felsőoktatási Intézmények Nyilvántartásában az SBK / KSB a 2007 /2008 -as tanévtől a 10. szám alatt, a 00010 oldalon szerepel. évek. A felsőoktatási intézmény teljes neve University of Travnik . Az egyetem nevének angol fordítása University of Travnik . Az egyetem rövidített neve UNT.

  • Bijeljina, Bosznia-Hercegovina

  Sinergija University egy tudományos intézmény, amelyet 2005 -ben alapítottak, a Srpskai Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma jóváhagyása alapján, valamint a belgrádi Singidunum Egyetem támogatásával. Az Egyetem egy felsőoktatási intézmény, amely modern tanterveket és oktatási módszereket kínál hallgatóinak, hasonlóan a neves egyetemi központokéhoz.

  • Banja Luka, Bosznia-Hercegovina

  Páneurópai Egyetem "APEIRON" olyan oktatási és tudományos intézmény, amely fő felsőoktatási tevékenysége keretében önállóan és/vagy külföldi partnerekkel együttműködve végzi az első ciklus tudományos tanulmányait, a második ciklus szak- és mesterképzését, és a harmadik ciklus doktori tanulmányait. az egész életen át tartó tanulás és a folyamatos szakmai képzés és fejlesztés. Az egyetem alap- és alkalmazott kutatásokat is végez az akkreditált tanulmányi programok főbb tudományos területein, valamint olyan kutatásokat, amelyek az oktatási tevékenységek fejlesztésének funkciójába tartoznak. Páneurópai Egyetem "APEIRON" egy magántulajdonban lévő oktatási-tudományos, non-profit felsőoktatási intézmény, amely tevékenységét a Srpskai Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma engedélye alapján végzi. Az egyetemet 2005 -ben hozták létre, és felsőoktatási intézményként nyilvántartásba vették a banja lukai alapbíróság bírósági nyilvántartásában: U / I 4847/05, valamint az Oktatási Minisztérium Felsőoktatási Intézményeinek Nyilvántartásában és Kultúra a Republika Srpska 11-I / 08. szám alatt. Akkreditáció: Határozat az akkreditációról Nr. 01.1.3.74/16, 2016.3.24. év (Srpskai Köztársaság Felsőoktatási Intézményeit Akkreditáló Ügynökség). Az egyetem távoktatási engedéllyel rendelkezik. 07.2- 9624-1 / 07, 2007.12.28. évek. A Páneurópai Egyetem a felsőoktatási tevékenységet a banja lukai intézmény székhelyén és a székhelyen kívül engedélyezett tanulmányi programokban és ciklusokban végzi Bijeljinában, a Srpskai Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma 2. sz. 2010. szeptember 6-án kelt 07.023 / 612-86-2 / 10; Novi Gradban a Srpskai Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériuma 2. sz. 2010. december 6-án kelt 07.023 / 612-35-2 / 10; évek. A munkavégzés feltételeinek és engedélyeinek teljesítéséről, valamint az engedélyezett tanulmányi programok lebonyolításáról szóló döntés nyilvános dokumentum, amelyet a Páneurópai Egyetem a honlapján és más kényelmes módon bemutat a nyilvánosságnak.

  • Sarajevo, Bosznia-Hercegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sarajevo, Bosznia-Hercegovina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...