Keystone logo
Brazília

Tanulmány Fő ban ben Brazília 2024

Tanuljon itt: Brazília

A Brazil Szövetségi Köztársaság a legnagyobb ország Dél-Amerikában, otthont a közel 200 millió ember, akik élvezik a világ egyik 's leggyorsabban növekvő gazdasága. Brazília 's partvonal szomszédos az Atlanti-óceán, a visszamaradt határain szegély országainak Guyana, Venezuela, Suriname, Kolumbia, Peru, Bolívia és Francia Guyana. Alapító tagja a Latin Unió, a G20-ak, az Unió a Dél-amerikai Nemzetek és az Egyesült Nemzetek Szervezete, Brazíliában tartják a "megadiverse " ország, az egyik csak 17 a világon. Itt található sok fajta természeti környezet és az élővilág, valamint védett élőhelyek, amely hatalmas mennyiségű természeti erőforrások. Politikailag, Brazília demokratikus köztársaság alá az elnök, aki a kormányfő. Ez az ország is a közelmúltban azonosították jelentős feltörekvő hatalom között más fejlett országok.

Alapvető Tények Brazília

 • Brazília komplex és kompakt rendszer a folyók, amelyek magukban foglalják az Amazon, néger és Parana folyók. Az Amazonas folyó a legnagyobb mennyiségű víz található minden folyó a világon, és a második leghosszabb folyója a Földön
 • Közel egynegyede a világ 's esőerdők találhatók Brazíliában, legfőképpen az Amazonas dzsungel. Az Amazon esőerdő ad otthont a több faj a majmok, mint bármely más hely a Földön
 • Futball (Futebol) Brazília 's legnépszerűbb sport. Diákok fogja találni, hogy minden közepes és nagy város, hogy látogassa meg, miközben tanul Brazíliában egy vagy több futball stadionokban
 • Egyharmada brazil 's kétmilliós dolgoznak a mezőgazdasági ágazat. Kávé bab, kukorica, búza, cukornád, rizs és szójabab Brazília 's elsődleges terményekben
 • Az egyik a hét csodája a világ, a Megváltó Krisztus szobor, megtalálható a Rio De Janeiro
 • Fővárosa Brazília Brasilia, ahol nagyobb a felsőoktatási intézmények, mint a University of Brasilia, a Cental Egyetem Brasilia (UniCEUB) és a Katolikus Egyetem Brasilia (UCB) található
 • Az antropológusok már becslések szerint több mint 60 törzs létezik az Amazonas, amely még kapcsolatba lépni civilizáció

Brazília 's Climate

Bár többnyire trópusi, Brazília 's éghajlat kiterjed a számos egyéb különböző altípusok, mint a félszáraz, mérsékelt, egyenlítői és szubtrópusi. Az északi rész Brazília mutat meleg és párás egyenlítői elősegítő hőmérsékleten, hogy a növekedés a hatalmas esőerdők, míg Közép-Brazília kínál trópusi szavannák. Félszáraz sivatagok üdvözölje a látogatók utazik Brazília északkeleti élők és Dél-Brazíliában körül mérsékelt övi erdők sűrű tűlevelű fák. Észak-és Közép-Brazília tapasztalata nagy mennyiségű csapadék, és nem rendelkezik az úgynevezett "száraz " szezon. Átlaghőmérséklet az egész ország tól 75 fok Fahrenheit (24 Celsius), egy alacsony, 60 fok Fahrenheit (15 Celsius), a legalacsonyabb hőmérséklet környékén fordulnak elő a Sao Paulo területén.

Nyelvek Brazíliában

Az Alkotmány Brazília megerősíti a hivatalos nyelv, mint Portugália, amely beszéli 98 százalékát a lakosság. Ezen kívül, a portugál az egyetlen nyelv a televízióban, a rádióban, az újságokban és a cél az összes üzleti tranzakció. A közelmúltban, a kormány elfogadott egy törvényt, amely a mandátumok brazil Sign Language (Libras), a kormányzati és az oktatással kapcsolatos szolgáltatások. Az egyetlen ország az amerikai kontinensen, hogy beszéljen portugál, brazil tartja a nyelv a fontos része a kultúra és a nemzeti identitás, amely megkülönbözteti őket a szomszédos országokban beszélnek főleg spanyolul.

Vallás Brazíliában

Brazília ad otthont több gyakorló római katolikus, mint bármely más országban, 75 százalékát a lakosság azt állítva, hogy gyakorolni katolicizmus.Kereszténység, a judaizmus, a buddhizmus, a protestantizmus és az afro-brazil vallások állnak, a fennmaradó 25 százalék. Jelenleg Brazília 's az Oktatási Minisztérium jelentése szerint a közel 35 katolikus egyetem jött létre az országban.

Brazília 's Pénznem

A "igazi " a neve a brazil 's pénz, ami jelzi a "R $ " jel, vagy a kód "BRL ". Minden valós értéke 100 centavos. Diákok azzal az óhajjal, hogy keresni diplomát Brazíliában tisztában kell lenniük azzal, hogy a megélhetési költségek Brazíliában viszonylag magas, különösen összefüggő kiadások szállást, gyártott termékek (eszközök, ruházat, elektronika) és a szállítás. Sőt, miután valamilyen egészségbiztosítási erősen ajánlott, mert az átlagos költsége a látogató az orvos körülbelül 250 valós számok, vagy a több mint $ 100 amerikai dollár. Havi közüzemi díjak eltérőek, a villamos energia és a víz általában tartalmazza a havi bérleti díj egy lakást.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  185
 • Közművek részesedése

  23
 • Internet előfizetés

  19
 • Helyi közlekedés

  41

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  7
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül Brazília

Felsőoktatási Brazíliában

Három különböző típusú felsőoktatási intézmények léteznek Brazíliában: az egyetemek, amelyek kutatásokat végeznek, és alkalmazzák kar, hogy rendelkeznek PhD, egyetemi központok kínálnak a különböző tanfolyamok, de nem a kutatás-orientált, és az integrált karok, amelyek kisebbek, felsőoktatási intézmények szoruló jóváhagyása Brazília 's az Oktatási Minisztérium előtt, mely új fok, minősítések és tanfolyamok. Míg a legtöbb állami és szövetségi működő egyetemek nem szab ki képzési, kisebb iskolák által működtetett helyi kormányok is díjakat, hogy vegyenek részt az iskolában.

Mivel a brazil fok nem követi a hagyományos iskolai végzettség hierarchia megtalálható a legtöbb más országban, a diákok tudomásul kell venniük, hogy az egyetemi végzettséggel (egyetemi 's és a bachelor ' s), a továbbiakban a "diplomás " (graduação) fok Brazíliában .Megszerezte a bachelor 's (bacharelado) fokozat tart négy-hat év, és lehetővé teszi a hallgató, hogy dolgozni, mint egy orvos vagy ügyvéd Brazíliában

A segédlelkész (Licenciatura) fokozat körülbelül négy év alatt fejezik be, és lehetővé teszi a diplomás, hogy a munka, mint a szakmai munkát a másodlagos, vagy általános iskolai oktatók. Megszerezte a technológia mértékben veszi a legrövidebb ideig - mintegy két évig -, és biztosítja egyének készségek dolgozni speciális karrier terén, mint például a turista vezető vagy mezőgazdasági üzletvezető.

Posztgraduális fok az úgynevezett "Lato értelemben vett " is rendelkezésre állnak, amelyek jelzik a hallgató egy-egy sajátos tudományos téma. Azonban ilyen mértékű nem engedi a diák, hogy folytassa a PhD. Ehelyett, a tanuló érdekli a doktori fokozatot kell keresni a szigorú értelemben vett mester 's diplomát helyett a "Lato értelemben vett ".Masters of Business Administration szakon Brazíliában kell tekinteni lato sensu programokat.

Brazília 's az Oktatási Minisztérium nem ismeri a használatát hitelek a felsőoktatási rendszer, hanem támaszkodik hány órát a hallgató során felhalmozódott saját tudományos karrierjét. Például a diákok között keresők 850 és 1200 óra az egyetemi oktatás Brazília (egy teljes munkaidős év egyetem) volna felhalmozott mintegy 30 amerikai hitelek vagy 60 ECTS ha járt egyetemre az Egyesült Államokban vagy egy európai uniós országban.

A vesztibuláris

A vesztibuláris Brazília 's egyetemi felvételi vizsga, ami csak akkor vehetők évente egyszer. Hasonló a ACT vagy SAT vizsgák adott az USA-ban, a vesztibuláris eltarthat között 1-5 napon belül befejezni, és teszteket a diákok tudásukat a matematika, irodalom, biológia, fizika, a történelem és a portugál nyelvet.Mivel az állami egyetem tandíj Brazíliában szabad és nyitott bővítőhely korlátozottak, erős verseny van a diákok körében vevő a vesztibuláris. Felváltva, hallgatók magánegyetem, ahol tandíj van szükség, ne legyenek kitéve a versenyképesség számára biztosított állami egyetemek és általában szerezni bejárata kevesebb, mint tökéletes vesztibuláris pontszámok.

Követelmények megszerzése Student Visa

Diákok számára, hogy részt vegyen egy brazil egyetem kell, hogy a vesztibuláris, ha még nem rendelkezik pontszámok hasonló felvételi vizsga (például az Egyesült Államokban vagy a SAT ACT), amelyek helyett a vestibularis pontszámok. A kitöltött vízumkérő lap kell majd benyújtani online a brazil konzulátus, valamint a közjegyző által hitelesített másolatát a hallgató 's vezető ' s engedély vagy személyi igazolvány.Két igazolványképet, egy példányát a hallgató 's repülés útvonalát vagy repülőjegy (bizonyíték indulás) egy példányát a hallgató ' s születési anyakönyvi kivonat, bizonyíték arra, hogy a hallgató elegendő forrással kell fizetnie a megélhetési költségek, miközben tanul Brazíliában és a meghívólevelet az egyetem a hallgató részt is szükség van, mielőtt Brazília 's az Oktatási Minisztérium ad a tanuló vízummal.

Miért érdemes Brazíliában?

Brazil egyetem kínál több ezer különböző képzési programok közötti területeken, mint a társadalmi igazságosság és a biodiverzitás hydroengineering erőforrás-gazdálkodás és az elektrotechnika. Technológiai kutatás nagyvonalúan finanszírozza a kormányzati szervek, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a repülés, a mezőgazdaság és a megújuló erőforrások.Brazília 's legelismertebb technológiai központok közé tartozik az Oswaldo Cruz Intézet, a brazil mezőgazdasági Research Corporation és a Brazil Űrügynökség amely büszkélkedhet, amelyek a legfejlettebb tér és csillagászat program, az összes többi latin országokban.

Vízumkövetelmények

Brazíliában minden diákvízumot ideiglenes Visa IV-nek vagy VITEM-IV-nek neveznek.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Diákvízum (VITEM-IV)

Ár és pénznem

A Brazíliába szóló diákvízumok árai a kérelmező állampolgárságától függően változnak. A következő költségek változhatnak:

 • Egyesült Arab Emírségek állampolgárainak: 95 amerikai dollár
 • Franciaország állampolgárainak: 140 amerikai dollár
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje legfeljebb 180 nap: 40 USD
 • Az Egyesült Királyság állampolgárainak, akiknek vízum érvényességi ideje meghaladja a 180 napot: 195 USD
 • Egyesült Államok állampolgárainak: 160 USD
 • Más országok állampolgárainak: 40 USD

Ki kérelmezheti a vízumot?

Minden külföldinek, aki Brazíliában szeretne tanulni – bármilyen bevándorlási cél nélkül, vagy nem szakmai gyakorlatnak minősülő fizetett tevékenységet kíván végezni – diákvízumot kell igényelnie. A diákvízum megszerzésének fő feltétele, hogy beiratkozzon egy brazil egyetemre, amelyet a brazil Oktatási Minisztérium regisztrált.

Hol lehet jelentkezni?

A legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen

Brazíliába diákvízumot igényelhet a legközelebbi főkonzulátuson vagy brazil nagykövetségen.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

A hallgatói vízumkérelem és a követelmények listájának beszerzéséhez, valamint a jelentkezés folyamatának és menetrendjének ellenőrzéséhez keresse fel főkonzulátusa webhelyét. A lehető leghamarabb mindenképpen egyeztessen időpontot konzulátusával vagy nagykövetségével.

A VITEM-IV igényléséhez az alábbi dokumentumokat kell elkészíteni:

 • A kérelmező útlevele, amely 6 hónapon belül nem járhat le, és legalább két üres oldallal kell rendelkeznie
 • Kérelmezőnként egy vízumkérőlap, online generálva
 • Két 3 cm x 4 cm méretű fotó
 • A Nagykövetség Konzuli Osztályának joghatósága alá tartozó lakóhely igazolása az elmúlt 12 hónapban
 • A kérelmező helyi rendőrkapitánysága által 18 éven felüli kérelmezők számára kiállított, a kérelem benyújtása előtt kevesebb mint 90 nappal kiállított, büntetlen előéletű igazolás
 • Az ösztöndíj igazolása, ha nem, a tanfolyam teljes időtartamára való fizetési képesség igazolása
 • Az intézménybe való beiratkozás igazolása, amely igazolja, hogy a jelentkező egy tanfolyamon vesz részt, egyértelműen feltüntetve a heti óraszámot
 • Közjegyző által hitelesített születési anyakönyvi kivonat vagy nyilatkozat
 • Az előző oktatási intézmény által kiállított bizonyítvány, amely tartalmazza a jelentkező iskolai végzettségét
 • Ha a kérelmező 18 év alatti, és nem utazik szüleivel vagy gyámjaival, a születési anyakönyvi kivonat közjegyző által hitelesített másolata portugál vagy angol nyelvre lefordítva, valamint a brazil vízum kiskorúak számára történő kiadására vonatkozó engedély, amelyet mindkét szülő vagy törvényes gyám ír alá egy közjegyzőnél.
 • Brazíliában érvényes egészségbiztosítás, amely fedezi a kezelést és a kórházi kezelést, vagy PB4 portugál diákok esetén

Mikor kell jelentkezni?

A feldolgozási idő gyors lehet, és csak néhány napot vesz igénybe, de ez országtól függ.

A VITEM-IV egy alkalommal egy évig érvényes, attól függően, hogy a hallgató melyik szakra van beíratva, és a kurzus befejezéséhez szükséges számú alkalommal megújítható. A vízum meghosszabbítására vonatkozó kérelmet a Szövetségi Rendőrségnél vagy az Igazságügyi Minisztériumnál kell benyújtani a jelenlegi vízum lejárta előtt 30 napon belül. A vízum egy év elteltével történő megújításához be kell mutatnia az egyetemtől származó dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy megfelelő részvételt és teljesítményt nyújt a tanfolyam folytatásához.

A gyakornokok számára a diákvízum egy évig érvényes, és nem újítható meg.

Miután a kérelmező megkapta a diákvízumot, a hallgatónak három hónapja van, hogy belépjen Brazíliába. Brazíliába való belépés után a hallgatónak legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja magát annak a városnak a szövetségi rendőrségénél, ahol élni fog.

Feldolgozási idő

Munkalehetőségek

Azok, akik VITEM-IV-vel érkeznek Brazíliába, nem folytathatnak olyan fizetett tevékenységet, amely nem szakmai gyakorlat. Azok a külföldi hallgatók azonban, akik hajlandóak Brazíliában gyakornokok lenni, fizetett tevékenységeket végezhetnek. A legfeljebb négy hónapos szakmai gyakorlatok esetén nincs szükség hivatalos kapcsolatra egy brazil oktatási intézménnyel. A négy hónapnál hosszabb szakmai gyakorlatok esetében kötelező a hivatalos kapcsolat egy brazil oktatási intézménnyel.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?