Keystone logo
Bulgária

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Bulgária 2024

Intézmények száma: 21
  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgária

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Bulgária

  A University of National and World Economy / UNWE / Bulgária és Délkelet -Európa legnagyobb és legrégebbi felsőfokú gazdasági iskolája. 100 éves múltra tekint vissza. Az egyetem a Politikai és Gazdaságtudományi Szabadegyetemtől származik, amelyet a nemzeti felvilágosítási miniszter 1920. július 5 -i 2155. számú rendeletével hoztak létre. 1940 -ben /Állami Közlöny, iss. 1940. június 7 -i 126. szám/ az Állami Felső Pénzügyi és Közigazgatástudományi Intézetmé alakult át, és 1947 -ben a Szófiai Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi Karává alakították át.

  • Sofia, Bulgária

  Sofia University St. Kliment Ohridski az első bolgár középiskolai intézmény. Története a bolgár nemzet évszázados kulturális és oktatási hagyományának megtestesítője és folytatója.

  • Sofia, Bulgária

  Az Országgyűlés 2015. május 26 -i határozatával a Távközlési és Postaügyi Főiskolát a Távközlési és Postaügyi Висше училище по телекомуникации и пощи alakították át, amelynek témája: a szakterületek felsőfokú végzettségű szakembereinek képzése "Kommunikáció és számítástechnika "és" Adminisztráció és menedzsment ".

  • Varna, Bulgária

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" Bulgária legnagyobb magánegyeteme. Ez egy létrehozott tudományos központ, amely egyesíti a bolgár és nemzetközi diákok képzését az ország kiemelt területein, és nemzetközileg átalakítható és versenyképes tudományos és tudományos terméket hoz létre. Több mint 10 000 hallgatót tanít több mint 67 alap- és mesterképzésben, valamint 29 Ph.D. programok.

  • Plovdiv, Bulgária

  A Plovdiv -i Mezőgazdasági Egyetemet 1945 -ben alapították. Megerősítette pozícióit Bulgáriában a mezőgazdasági tudomány és oktatás nemzeti központjaként. 2006 -ban a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Ügynökség intézményi akkreditációval és a legmagasabb „Nagyon jó” minősítéssel jutalmazta a Plovdivi Mezőgazdasági Egyetemet.

  • Veliko Tarnovo, Bulgária

  1963 őszén, a Veliko Tarnovo történelmi és festői "Sveta Gora" dombon nyitotta meg kapuit a fővároson kívül az első egyetem, amelynek védőszentjei Cyril és Methodius. A híres Tarnovo Irodalmi Iskola 14. századi oktatási és kulturális hagyományait örökölve tekintélyes oktatási és tudományos központtá nőtte ki magát, mint a bölcsészettudományok és művészetek tekintélyes felsőoktatási intézménye.

  • Burgas, Bulgária

  Burgas Free University / BFU / a Nagy Nemzetgyűlés 1991. szeptember 18-i törvényével jött létre, és az egyik első nem állami egyetem az országban. Az egyetemet a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Ügynökség akkreditálta, és az ISO 9001: 2008 nemzetközi minőségi szabvány szerint tanúsítja: A BFU modern és innovatív egyetem, amely gondoskodik hallgatóiról és szakmai megvalósításáról, és jelentős tanulmányi eredményekkel és nemzetközi elismert státusz.

  • Sofia, Bulgária

  Химикотехнологичен и металургичен университет egy tudományos intézmény, amely korunk és nemzetünk igényeire összpontosít. Közösségünk túlmutat az egyetemen és az országon, és magában foglalja a különböző kontinensek akadémiai partnereit.

  • Sofia, Bulgária

  A University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) állami egyetem, amelyet a Parlament 2010. november 29 -i rendelete átnevezett, miután a Könyvtári Tanulmányok és Informatikai Technológiák Szakirányú Felsőoktatási Iskola 2004 -ben megszavazta. Az évek során ez volt: Létrehozva - 18. 1950. szeptemberében a kormányrendelet szerint Állami Könyvtári Intézet, majd az Országgyűlés rendelete alapján átnevezték a Könyvtártudományi Főiskolára;

  • Sofia, Bulgária

  A La Francophonie Specialized Establishment for Administration and Management (ESFAM) a La Francophonie Egyetemi Ügynökség intézete, Szófiában, Bulgáriában. Küldetésünk az, hogy magas szintű adminisztrációs és üzleti menedzsment szakembereket képezzünk franciául, hogy hozzájáruljanak a közép- és kelet-európai övezet országainak fejlődéséhez.

  • Gabrovo, Bulgária

  Az egyetem eredményei és hagyományai alapján aktív nemzetközi együttműködés, szoros partnerség az üzleti vállalkozásokkal és intenzív kutatás, felkészülés a gazdaság és a társadalom igényeire, piacorientált, magasan képzett szakemberek, előrelépés generálása és képzettségüknek megfelelő készség a változó világ kihívásaira.

  • Sofia, Bulgária

  A Bányászati és Földtani Egyetem „St. Ivan Rilski ”1953 óta önálló oktatási intézmény. A hatvanéves fennállása során tudományos és kutatóközpontként jött létre, amely földtani, bányászati, valamint villamos- és gépészmérnöki képzést nyújt. Ez egy olyan intézmény, ahol alapvető és alkalmazott tudományos kutatásokat végeznek, és a posztgraduális képesítési kurzusok teljes skáláját kínálják. Az általános mérnöki képzés megfelelő kombinációja a profilozott ismeretek és képességek elsajátításával óriási lehetőségeket kínál az egyetem végzettjeinek számára, hogy szakmai megvalósításukat ebben az országban és külföldön találják meg. Alapítása óta több mint 21 000 mérnök képzett, akiknek mintegy 40 országának állampolgárai Európából, Ázsiából, Afrikából és Dél-Amerikából, és geológiai és bányászati, energetikai szakterületen szereztek szakmai munkát. mélyépítés és ipari építés, a környezetvédelemben és más ágazatokban.

  • Burgas, Bulgária

  "Prof. Dr. Assen Zlatarov" Egyetem az egyetlen állami egyetem Délkelet-Bulgáriában. A tandíjat három karon - a műszaki tudományok karán, a természettudományi karon és a társadalomtudományon - folytatják.