Keystone logo
Koreai Köztársaság

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Koreai Köztársaság 2024

Intézmények száma: 61
  • Dongdaemun-gu, Koreai Köztársaság

  University Of Seoul 1918 -as megalakulása óta hozzájárult a koreai társadalom fejlődéséhez a diákok oktatásával és képzésével, valamint tudományos kutatásokkal. A University Of Seoul széles körben Korea egyik legjobb állami egyetemének tekintik. Ez az eredmény nemcsak saját erőfeszítésein, hanem a polgárok folyamatos támogatásán is alapul. A Szöuli Fővárosi Kormány finanszírozásával a Szöuli University Of Seoul továbbra is végrehajtja a 2012-ben bevezetett „félárú főiskolai tandíj” politikát. A University Of Seoul ezen úttörő politika révén megerősítette társadalmi felelősségét állami egyetemként. Az Igazság, kreativitás és közszolgálat mottója alapján a University Of Seoul célja, hogy elősegítse hallgatóink aktív állampolgárságát és toleranciáját. Arra is bátorítjuk hallgatóinkat, hogy megszerzett tudásukkal nyújtsák szolgáltatásaikat a társadalom számára. Végül a University Of Seoul innovatív kutatásokat támogat, amelyek hozzájárulnak a politikai döntésekhez, figyelembe véve a jelenlegi és a tervezett társadalmi igényeket.

  • Dongdaemun-gu, Koreai Köztársaság

  Az információs technológia fejlődésének köszönhetően nőtt az információ mennyisége és megosztásának sebessége. Annak érdekében, hogy reagálhassunk a társadalom változására és túlélhessük a versenyt, elengedhetetlenné vált a folyamatos tanulás. Ennek megfelelően igény volt egy olyan oktatási rendszerre, amely megfelel az egész életen át tartó oktatás koncepciójának, és ez hozta létre a kiber egyetemeket, például a Szöuli Digitális Egyetemet. A Szöuli Digitális Egyetem hűséges volt Korea vezető számítógépes egyetemeként betöltött szerepéhez és kötelességéhez, és rövid idő alatt figyelemre méltó növekedést mutatott. A Szöuli Digitális Egyetem különösen magas színvonalú oktatási tartalommal, kiváló oktatással és a legnagyobb hallgatói körrel van felszerelve. Folyamatosan törekedtünk a hallgatói szolgáltatás javítására és az egyetem specializálására a tanterv átszervezésével. Az ilyen erőfeszítések eredményeként a Szöuli Digitális Egyetem az ország legjobb kiber egyetemévé vált, amely a legjobb teljesítményt nyújtja a hallgatók elégedettségében és a versenyben stb. A Szöuli Digitális Egyetem tovább fog fejlődni azon túl, hogy Korea legjobb számítógépes egyeteme, és a világ legjobbja lesz. Továbbá segítjük a diákokat abban, hogy a lehető legnagyobb mértékben fejlesszék potenciáljukat azáltal, hogy az új technológiát az oktatásba oltják. Bízunk benne, hogy abban a pillanatban, amikor elvégezte egyetemünket, a társadalom által kívánt képzett szakember lesz.

  • Seongbuk-gu, Koreai Köztársaság

  A Korea University Business School vezette a koreai üzleti adminisztráció oktatását, kezdve a kereskedelmi tudományok oktatásától a plutológia tanszéken 1905 -ben, és a Korea Egyetem egyik leghosszabb múltú tanszéke. Miután 1910 -ben „Kereskedelmi Tudományok Tanszékévé”, 1922 -ben „Kereskedelmi Ügyek Minisztériumává” nevezték át, az első „Üzleti Iskola” 1955 -ben, az első MBA pedig 1963 -ban jött létre. A Korea University Business School valóban az úttörő, amely Koreában vezette be a nyugati modern üzleti adminisztrációs oktatást. Ezenkívül a Korea University Business School mérföldkövet jelentett az egyetemi építészet történetében azáltal, hogy világszínvonalú iskolaépületeket épített, beleértve a Business School főtermet, az első koreai épületet, amelyet az egyetlen részlegnek szentelnek, az LG-POSCO épületnek, amelyet finanszíroznak. Koreában először adományból, és a Hyundai Motor Hall -ot, amelyet az egyetemi építészet történetének legnagyobb, 3600 személy és szervezet adományával hoztak létre.

  • Dongdaemun-gu, Koreai Köztársaság

  Korea Polytechnic University stratégiailag a Siheung és az Ansan Smart Hub központjában elhelyezkedő vezető egyetem, amely a feldolgozóipar intelligens ökoszisztémáját népszerűsíti. Az ipar és az egyetem közötti együttműködésre specializálódott, a külföldi fejlett ipari klaszterek mintájára. A KPU még fiatal egyetem, de az intézmény hozzájárult az ország iparának fejlődéséhez azáltal, hogy több szakembert fejlesztett ki a mérnöki területen, mint bárki más. Az ipar igényeit tükröző testreszabott tanterv megvalósítása révén a KPU olyan egyetemi kultúrát ápol, amelyben az ipar és az egyetem egymás ölelésében él együtt.

  • Ansan-si, Koreai Köztársaság

  Jelenleg a Seoul Institute Of The Arts elérte azt a pontot, hogy újra kell gondolnia és meg kell újítania a művészetoktatás és alkotás eddigi paradigmáját, hogy újabb ugrást tegyen előre, mint világszínvonalú kreatív-orientált művészeti egyetem. Ezenkívül a 4. ipari forradalom és a koronajárvány miatti óriási változásokkal szemben a Seoul Institute Of The Arts tovább kell erősítenie jellemzését és globalizációját annak érdekében, hogy speciális művészeti oktatási intézményként fejlődhessen, amelynek globális versenyképessége meghaladja jelenlegi állapotát. Ebből a célból a Dongrang Művészeti Központ, egy iskolai vállalat, az alapító, Dong-rang örökségét követte, és örökölte a tiszteletbeli elnök, Yoo Deok-hyeong filozófiáját, és a Seoul Institute Of The Arts megalapozta a jövő művészetének irányát oktatás. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az alkotáson keresztül vezessük a nemzeti kultúra és művészetek fejlődését, valamint a globalizációt. Kérünk minden oktatót, diákot és öregdiákot, hogy családként dolgozzanak együtt annak érdekében, hogy a Seoul Institute Of The Arts világszínvonalú művészeti egyetemmé nőhessen egy szívvel, az „ismerős család” meggyőződése és büszkesége alapján. Köszönöm.

  • Wonju-si, Koreai Köztársaság

  Sangji University egy demokratikus egyetem, ahol a demokrácia túlcsordul, mint a folyó. Sangji University egy speciális egyetem, amelyet diákok vezetnek. Sangji University egy oktatási közösség, ahol a tudomány, a gondolkodás, az élet, az ifjúság és a jövő együtt él. Az egyetemek azért különböznek a vállalatoktól, mert az ország és a társadalom közérdekét követik. Az egyetemek azért különböznek a hagwonoktól, mert a tudás egyoldalú átadásán túl is feltárják az igazságot. Az egyetemek azért különböznek a kormányzati bürokráciáktól, mert korlátlan szabadságot követnek a szabályok falain túl. Sangji University közérdekű, igazságos és szabad. A Sangji egy egyetem, ahol bármit elérhet, amit csak el tud képzelni. Sangji University tele van tudományos szabadsággal és gondolati szabadsággal. Sangji University olyan értelemmel rendelkezik, aki az egyénen túl gondolkodik a társadalomról, és az ország távoli jövőjére gondol. Sangji University van egy álma. A Sangji University mindenekelőtt a demokrácia csarnoka, ahol a demokrácia bárhol Koreában élhető és él. Sangji University az oktatási demokrácia élő területe Koreában.

  • Busanjin-gu, Koreai Köztársaság

  A Dong-Eui Oktatási Szövetséget (DEI) 1966-ban "a nemzeti jólét előmozdítása érdekében az oktatás útján" hozta létre néhai Dr. Kim Im-Sik. Azóta a DEI, amely magában foglalja a Dong-eui University , a Dong-Eui Műszaki Intézetet, a Dong-Eui Műszaki Gimnáziumot és a Dong-Eui Középiskolát, számos tehetséges ember oktatásával járult hozzá a nemzet és a régió fejlődéséhez. ; és a Dong-Eui Orvosi Központ megnyitása hozzájárult ahhoz, hogy a társadalom teljes mértékben szolgálja a társadalmat. Dong-eui University , amely figyelemre méltó növekedést ért el az elmúlt 38 év felsőoktatási tapasztalatai révén, most továbbviszi szerepét, mint a régión kívüli globális vezető oktatás központja. Mi, új történelem megnyitására irányuló erős akaratunkkal, megteremtjük a legjobb oktatási légkört 18 000 diákunk számára, hogy felkészüljenek a korlátlan verseny korához szükséges kompetenciára és versenyképességre. A "Dong-Eui-Ji-Chun", a Dong-eui University alapító szelleme azt szorgalmazza, hogy a diákokat arra neveljék, hogy az egyetemi képzésen és személyiségfejlesztésen keresztül élesen megértsék a világot. Ezt a szellemet szem előtt tartva folytatjuk jövőbeli vezetőink előállítását, akik képesek lesznek sikeresen megbirkózni a változások hullámaival az egyre gyorsabban változó hazai és nemzetközi környezetben. Kedves diákok! Remélem, hogy Ön, mint a nemzet és a régió 21. századi fejlődésének mozgatórugója, továbbra is ápolja a kreatív gondolkodást és a bátorságot, hogy új kihívásoknak feleljen meg. Dong-eui University kész, képes és hajlandó segíteni a bátorságról és a reményről szóló álmodban. Kérjük, szentelje magát a tudományos felfedezésnek és a karrierfejlesztésnek, hogy Ön lehessen az, aki szebb, ígéretesebb jövőt nyit meg.

  • Pocheon-si, Koreai Köztársaság

  A Daejin University az, hogy olyan tehetséges embereket neveljen, akik hozzájárulnak a nemzet és az emberi társadalom hűségre, jámborságra és meggyőződésre épülő fejlődéséhez, amelynek alapja a harmonikus, ellenszenv nélküli élet, a Daesun Jinrihoe jóindulatú célja. és az igazságosság. 1. Hűség (Seongsil, 誠實) A „Seong (誠)” az „igazságra” és az „őszinteségre” utal. Ez azt jelenti, hogy hamisítás nélkül azt tesszük, amit az ember belső tudatában felismer. 2. Jámborság (Gyeonggeon, 敬虔) A „Gyeong (敬)” a továbblépésre utal, a test és a lélek mozgásának követésével, az illemekkel összhangban; „jámborságra” és „óvatosságra” utal. 3. Meggyőződés (Sinnyeom, 信念) A „bűn (信)” a „meggyőződésre” és a változatlan szívre utal, ha egy bizonyos döntést meghoz. Arra utal, hogy a határozott elme nem változik meg a személyes kapzsiság által, és arra törekszik, hogy az elme fenntartásával elérje a várt célokat.

  • Yuseong-gu, Koreai Köztársaság

  Továbbra is oktatunk, kutatunk és újítunk az emberiség boldogságáért és jólétéért. A KAIST mély elmélettel és alkalmazással ápolja a tudományos és technológiai tehetségeket, valamint alapvető kutatásokat és konvergencia-kutatásokat végez a tudományos és technológiai innováció érdekében. Ipar-egyetem-kutatási együttműködés révén hozzájárult új értékek létrehozásához, és vezette a nemzeti gazdasági fejlődést. Oktatásunk, kutatásunk és innovációnk tovább bővíti Korea gazdasági fejlődését és a tudományos közösséget a világra.

  • Dongdaemun-gu, Koreai Köztársaság

  A Koreai Oktatási Minisztérium által végzett, a kiber egyetemek átfogó értékelésének legjobb helyezettje mester- vagy doktori fokozat megszerzéséről álmodik. Jelenleg körülbelül 10 000 diák törekszik erre az álomra hat iskolában, 19 tanszékkel és 50 szakon a 61 éves erős Kyung Hee Egyetemi Rendszer alatt. A neves professzorok és online oktatási szakértők online video -előadásai, amelyeket teljes egészében hat nagy stúdióban terveztek és készítettek, a legmagasabb szintű kiberoktatást képviselik. Ezenkívül a 3D -s animáció és karakterek megkülönböztetik videotartalom -gyártásunkat versenytársainktól. A könyvtár, a PC-laboratórium és a Helyi Tanulási Központok lehetővé teszik az off-line tanulást, és különféle ösztöndíjaink sokaknak segítenek megvalósítani álmaikat. A KHCU rangos globális szabványt állít fel a legkorszerűbb tartalomra fejlett technológiákkal, ésszerű tudományos ügyekkel és adminisztrációs rendszerrel.

  • Buyeo-gun, Koreai Köztársaság

  Korea National University Of Cultural Heritage különleges célokra hozták létre 2000 -ben, a „Nemzeti függetlenség, kulturális fejlődés” alapító filozófia alapján. Ezek a különleges célok a hagyományos kultúra öröklése és fejlesztése, valamint a koreai kulturális örökség megőrzésére, kezelésére és hasznosítására szakemberek fejlesztése. Koreában az egyetlen nemzeti egyetem, amely hagyományos kultúrát és kulturális örökséget tanít, a KNUCH optimalizált oktatási programokat kínál azoknak a hallgatóknak, akiknek vezető oktatói vannak, akik gyakorlati elméleti ismereteket és tapasztalatokat szereztek különböző területeken, valamint tökéletes oktatási infrastruktúrát a gyakorlati képzéshez és gyakorlatok. Két egyetemi kollégium hét tanszéket foglal magában: kulturális örökség menedzsment, hagyományos tájépítészet, hagyományos épület, kulturális örökség -megőrzési tudomány, konvergencia -régészet, hagyományos kézművesség és szellemi kulturális örökség. A mester- és doktori programokat az általános posztgraduális iskolában nyitják meg, a szakmai posztgraduális iskola pedig mélyreható kutatást és fejlesztést kínál az akadémiai és gyakorlati elméletekről. A KNUCH hangsúlyozza a progresszív tanulást, amelyet a hallgatók vezetnek, nem pedig az oktatók, hogy lehetővé tegyék a hallgatók számára, hogy felismerjék a hagyományos kultúra és kulturális örökség szükségességét, tervezési megoldásokat, és kreatív megközelítéseket találjanak a 21. századot vezető szakemberek kifejlesztése érdekében . A KNUCH arra is törekedett, hogy megfeleljen a főiskolai oktatás jellegének, hogy segítse a hallgatókat teljes és megalapozott életvitelükben, valamint irányítson minden diákot az alapítási céloknak megfelelő szakemberré váláshoz.

  • Gyeongsan-si, Koreai Köztársaság

  Az elmúlt 20 évben a Daegu University a tanulás bölcsőjévé nőtte ki magát, és 20 000 egyetemi és posztgraduális hallgató készül álmainak megvalósítására. Folyamatos minőségi és mennyiségi növekedése egy fiatal egyetem, egy nyitott gondolkodású egyetem, egy nagy egyetem, a Pride of Daegu szlogenje és jövőképe alapján lehetővé tette számára, hogy vezető szerepet töltsön be az egyetemi oktatási innovációk terén, és amint az egyik szlogeneket: „Egyetem, ahol a diákok boldogok”. 2018 júniusától a Daegu University minden erőforrását és képességét arra összpontosítja, hogy minden tantárgy leghíresebb egyetemévé és az oktatási szolgáltatásokkal való elégedettség legsikeresebb egyetemévé váljon. Jómagam, valamint a Daegu University professzorainak és munkatársainak ezrei arra törekszünk, hogy mind a 85 tanszékünket a legmagasabb szinten tartsuk a saját szakterületükön, és azokat, amelyek büszkén képviselik a Daegu és Gyeongbuk régiót, miközben egyetemet hoznak létre, amelyet diákok és szülők, akik az oktatási szolgáltatás kedvezményezettjei, elégedettek lehetnek.

  • Gwanak-gu, Koreai Köztársaság

  Üdvözöljük a Kukje Theological University and Seminary . Az evangéliumban és Isten Igéjében gyökerező szeminárium keresztény vezetőket akar kifejleszteni, akik átgondolt, világszerte tisztában lévő, lelkileg érett, és készek a szolgálatok széles skálájára. Elkötelezettek vagyunk Krisztus evangéliuma mellett, amint azt az ihletett Szentírás tanítja és református hitvallásainkban foglaljuk össze. Itt kiváló professzorokat talál, akik megosztják terhét Isten Szava, az elveszettek, a szentek felszerelése és a nemzetek fegyelmezése miatt. Minden tag tapasztalt lelkész és kiváló tanár. Az istenfélő lelkipásztorok-tudósok mentorálása alatt megújítod a szolgálat és az elhívás iránti szenvedélyedet. Kukje egyedülálló a különböző felekezetek és országok diákjainak széles körével. Közösségünk sokszínűsége gazdagítja látásmódját, perspektíváját és Krisztussal való járását. Isten izgalmas dolgokat művel a Kukje Theological University and Seminary . Örülünk, ha csatlakozol ehhez a dinamikus közösséghez. A koreai egyházak kiemelkedő növekedése ellenére úgy tűnik, hogy nem járultak hozzá állapotukhoz és szerepükhöz a társadalomban. Ez a koreai egyházak sok rossz elemének köszönhető. Következetes reformokra van szüksége önvizsgálatán keresztül saját funkciójához. Emiatt gyógyulásra és megerősítésre vagyunk elhívva. Ezek a feladataink.

  • Buk-gu, Koreai Köztársaság

  Chonnam National University a tanulás és az intelligencia csarnoka, amely vezette a történelmet és felvilágosította az időket. 1952 -ben nyitották meg azzal a hittel, hogy „az ország védelme egyetem, amely tehetséges embereket nevel” a káosz és a háború közepette.

  • Gunsan-si, Koreai Köztársaság

  Howon University az értékek, a függetlenség és a hűség szellemére alapították 1977-ben. Mivel 21. századi tudásalapú társadalmunk hangsúlyozza az állandó értékek tisztázását, a technológia fejlődését és a növekvő tudást a globális közösséggel való hatékony elkötelezettség és részvétel érdekében, elismerjük a folyamatos strukturális felújítás és innováció szükségességét a hatékony oktatás és az új társadalomba való beilleszkedés tekintetében. Ennek érdekében törekszünk egyetemi közösségünk fejlesztésére egy „Howon-kultúra” létrehozásával, egy jól felépített és gyönyörű campus kialakításával, valamint a tananyag további rendszerezésével a globális közösség igényei szerint. Globális jövőképével, aktív közösségi elkötelezettségével és a tudásban és a személyes fejlődésben növekvő hallgatói Howon University valóban nagyban hozzájárul majd a globális közösséghez.