Keystone logo
Egyesült Arab Emírségek

Tanulmány Fő ban ben Egyesült Arab Emírségek 2024

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  673
 • Közművek részesedése

  53
 • Internet előfizetés

  91
 • Helyi közlekedés

  68

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  7
 • Mozijegy

  11
 • Korsó helyi sör

  9

Körülbelül Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) rendkívül modern közel-keleti ország található, a délkeleti részén az Arab-félsziget. Az ország határos Szaúd-Arábia, Omán és Katar. Az Egyesült Arab Emirátusok-ben alakult 1971-ben a szövetség hét Emírségek: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah és Umm al-Qaiwain. Az Egyesült Arab Emírségek egy népszerű idegenforgalmi célpont, amely ötvözi a gazdag kulturális hagyományokkal nyúlik vissza, több mint 2500 éve a modern városok, hogy dicsekedni felhőkarcolók, múzeumok, művészeti galériák, golfpályák, fürdők és a tematikus parkok.

Klíma

Bár körülbelül négyötöde az Egyesült Arab Emírségek egy forró és száraz sivatagi éghajlat, az ország is hegyek, oázisok és a tengerpart. Legnagyobb nyári hőmérséklet elérheti a közel 50 ° C-on néhány területen, de a hőmérséklet a hegyvidékeken is mérsékeltebb. Minimum téli hőmérséklet mintegy 10 ° C.Az éves csapadékmennyiség a 120 mm-es és 350 mm helyszíntől függően, alkalmi árhullámok. Porviharok hogy jelentősen csökkenti a láthatóságot is előfordulnak a sivatagi régiókban.

Kultúra

Az Egyesült Arab Emirátusok igyekszik fenntartani a hagyományos kulturális elemeket alapuló törzsi élet és az iszlám elvekkel, miközben felé a modern kultúrában. Ezt szem előtt tartva, az ország a közelmúltban hangsúlyozta, vizuális művészetek, hogy fokozza a hagyományos módon, a kreativitás, hogy összpontosított a költészet és a kimondott szó. Ennek eredményeként, az Egyesült Arab Emírségek ma már egy virágzó, multikulturális művészeti közösség, amely magában foglalja a múzeumok, művészeti galériák, művészeti kiállítások, kulturális események, a színházak és a művészet kapcsolódó műhelyek és nyári táborok.

A megélhetési költségek

Az árak az Egyesült Arab Emírségekben általában mérsékelt, egy hálószobás apartmanok kezdve körülbelül $ 1000 (US) havonta és segédprogramok fut körülbelül $ 120 (US) havonta. Élelmiszer-és étkezési költségek is nagyon ésszerű.Költségek mellett a belváros valamivel magasabbak, mint a költségek máshol. Diákok is biztos, hogy költségvetés egy autó, mivel a virtuális szükség az országban.

Vízumkövetelmények

Az Egyesült Arab Emírségekben tanulni kívánó diákoknak UAE diákvízumot kell kérniük. Diákvízumot kínálnak a nappali programokra. Vannak rövid és hosszú távú vízumok.

Milyen típusú vízumra van szüksége?

Visa név

Egyesült Arab Emírségek diákvízum

Ár és pénznem

A hallgatói tartózkodási engedély költsége függ a szponzortól (szülő vagy egyetem), a szponzor joghatóságától (egyetem esetén), ha a kérelmező az Egyesült Arab Emírségekben vagy azon kívül tartózkodik, és ha a kérelmet normál, ill. gyorsított módon.

Ki kérelmezheti a vízumot?

Az Egyesült Arab Emirátusok törvényei előírják, hogy minden nem állampolgárságú (az ÖET állampolgárok kivételével) hallgatónak „Student Entry Permit” (hallgatói beutazási engedélyt) kell szereznie, amelyet tanulmányaik idejére „hallgatói tartózkodási vízum” követ. A GCC (Gulf Cooperation Council) tagállamai Bahrein, Kuvait, Omán, Katar, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek.

Hol lehet jelentkezni?

Egyesült Arab Emírségek egyetemei

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát a nemzetközi hallgatók számára maguk az Egyesült Arab Emírségek egyetemei segítik elő. A hallgatók közvetlenül az egyetemnek küldhetik el dokumentumaikat.

Weboldal:

Hogyan kell elkészíteni a jelentkezést?

Miután az egyetem elküldi Önnek a programra vonatkozó ajánlati levelet, és Ön elfogadja azt, elindítja a vízumkérelem folyamatát. Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához nem szükséges, hogy a nemzetközi hallgatók külön vízuminterjún jelenjenek meg.

Míg a dokumentációs folyamat egyetemenként változhat, az Egyesült Arab Emírségek diákvízumához általában szükséges dokumentumok a következők:

 • Színes útlevélmásolat, érvényes legalább hét hónapig.
 • Színes útlevél méretű fénykép
 • Kitöltött egyetemi űrlapok
 • Tandíj és vízumdíj bizonylat másolata
 • Kitöltött egészségügyi biztosítási dokumentáció

Mikor kell jelentkezni?

Ideális esetben a hallgatói vízumkérelmet legalább 1-2 hónappal a félév kezdete előtt el kell kezdeni, hogy az indulási ellenőrzőlista egyéb szempontjairól is gondoskodni tudjanak. Általában körülbelül 15-20 napig tart a vízum feldolgozása, ez azonban egyetemenként változik. A nemzetközi hallgatóknak lehetőségük van Expressz feldolgozást választani, ami többe kerül, mint a normál feldolgozás. Az expressz feldolgozás alatt a hallgatók 10 napon belül megkaphatják az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát.

Az Egyesült Arab Emírségek diákvízumok 12 hónapig érvényesek. A nemzetközi hallgatóknak meg kell újítaniuk diákvízumukat a 12 hónapos időszak végén, ha a programjuk hosszabb ennél az időszaknál. A hallgatóknak vízummegújítási és egészségbiztosítási díjat kell fizetniük a megújításért. A nemzetközi hallgatóknak legalább egy hónappal a vízum lejárta előtt be kell nyújtaniuk vízummegújítási dokumentumaikat.

Feldolgozási idő

20 Days

Munkalehetőségek

Az Egyesült Arab Emírségekben tartózkodó nemzetközi hallgatók egyetemi és egyetemen kívüli munkát is vállalhatnak. Ehhez azonban engedélyt kérnének az egyetemüktől. Ha a hallgatók egyetemi támogatást kapnak, felvehetik az Egyesült Arab Emírségek Munkaügyi osztályát, hogy engedélyt kapjanak részmunkaidős állások felvételére az Egyesült Arab Emírségekben.

A hallgatói tartózkodási engedély hozzávetőleges költsége 2500 Dh, nem tartalmazza az óvadékot (ha van), az iratnyitó díjakat (ha van), a dokumentumok hitelesítését és a fordítást (ha szükséges). A diákmunkavállalási engedélyért további 500 Dh-t kell fizetni.

Óra hetente

0

Miért van szükség ilyen típusú vízumra?

Általában három oka lehet annak, hogy az Egyesült Arab Emírségek diákvízumát elutasítják:

 1. Lehet, hogy a bevándorlási testület cáfolja.
 2. Az egyetemi anyakönyvvezető visszautasíthatja.
 3. Előfordulhat, hogy a hallgató nem teljesíti az orvosi vizsgálatot (amely a diákvízum kérelmezési folyamatában szükséges).