Keystone logo
Guatemala

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Guatemala 2024

Intézmények száma: 16
  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Alcobendas, Spanyolország
  • Buenavista, Mexikó
  • + 3 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Quetzaltenango, Guatemala

  Quetzaltenango egyetemének létrehozása, amelynek célja a hallgatók szabadságon alapuló filozófiával való oktatása volt, amelynek célja egy szabad, békés, magas tanulmányi szintű társadalom felépítése, és amely hajlandó lenne a hallgatóit felkészítő karrier felajánlására is. A jövő kihívásaival szemben álló hallgatók 1994-ben alapították El Alto városában a Francisco Marroquín Egyetem bővítését. A University of the West folytatása lenne a Francisco Marroquín Egyetem bővítésének doktrinális irányultsága, amikor kivonult Quetzaltenango-ból. Quetzaltecan üzletemberek és szakemberek csoportja alapította, akik megalakították a kuratóriumot és megindították az engedélyezéséhez szükséges eljárásokat. Néhányan az UFM volt hallgatói és professzorai, valamint a Felső Tanács tagjai voltak, amelyek szerint az egyetemet gazdasági függetlenséggel irányították és igazgatták. Megkezdődik a földvásárlás az Universidad de Occidente központi központjának létrehozására, ezzel párhuzamosan pedig az a munka és koordináció, amely két bővítés megnyitását vonja maga után Guatemala városában, valamint Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango és San megyékben. San Marcos Pedro osztálya. Mint olyan, Quetzaltenango városában kezdte meg működését 2010-ben, amikor a Felsőoktatási Tanács engedélyezte működését, és 2010. március 3-án megjelent a Hivatalos Közlönyben. Az egyetem küldetése a filozófia oktatása és terjesztése. személyes felelősséggel az emberi élet minden területén, hogy hozzájáruljon az emberiség anyagi és szellemi fejlődéséhez.

  • Guatemala City, Guatemala

  Az Universidad San Pablo de Guatemala a tanulmányok gyakorlati megvalósításán alapul a hallgató életében. Az egyetemi karrier teljesen innovatív, alkalmazható és ösztönzi a hallgatókat kreativitásra és vállalkozó szellemre. Az egyetem oktatási filozófiája az innovációra összpontosít, a megvalósítás felé, a találmányra és az új, eredeti és korlátlan ötletekre. A tanfolyamok tantervei, a tanítási-tanulási folyamat és az oktatási filozófia általában a következőkön alapulnak: Technológiai készségek, az információs és kommunikációs technológiáknak a tanulás szerves részeként történő alkalmazásának fejlett szabványai, szokásai, ill. tanárok és hallgatók életét. A közösség szolgálatának szelleme és a progresszív értékek fejlesztése. A technológia humanisztikus alkalmazása Guatemala fejlődéséhez való hozzájáruláshoz. A kálvinista protestáns filozófián alapuló világnézet, amely kifejezi az emberek egyenlőségét és egy református teológiát, progresszív, etikai és gyakorlati értékeket, amelyek fejlődésre adnak okot. A különböző életpályák és minden kurzus általános tantervének fő célja a hallgatók oktatása a következő értékek, jellemzők és képességek alapján: Vezetői kutatás Vállalkozás Ez az érték transzverzális, és jelentős hatással van a tanítási-tanulási rendszerekre és az összes tanfolyam, szeminárium, laboratórium és műhely tananyagáról. Az Universidad San Pablo de Guatemala olyan oktatási rendszeren alapul, amelyből innovatív modelleket terveznek, amelyek révén a pedagógiai tevékenység elköteleződik mások iránt; feltételezni, hogy a személyes és társadalmi átalakulás eszköze. Az oktatási rendszer az igazságra épül, és azok etikai meggyőződéséből fakad, akik ezt gyakorolják a haladás elérése és a közösség jóléte felé orientálódva. Ezért olyan intézmény, amely elkötelezett a társadalom iránt, az ismeretek előállításában és továbbításában, a kiválóság oktatása érdekében, hogy hozzájáruljon a mindennapi élet felépítéséhez, amelynek alapja az etikán alapuló, nagy társadalmi hatású kereszténység. , Zsidókeresztény, erkölcsi normák és másokat elismerő értékek.

  • Guatemala City, Guatemala

  A Don Bosco Szalézi Egyesület 1971-ben akadémiai együttműködési megállapodást írt alá a Francisco Marroquín Egyetemmel. 1972-től kezdődően a Don Bosco Szaléziák humanisztikus programokat dolgoztak ki, amelyeket a Francisco Marroquín Egyetem támogatott. Karrier, tanszékek és karok jöttek létre. E programok közül kiemelkedőek: Oktatási és neveléstudományi, Teológiai, Angol és Történelem Tanárok. A Kommunikációtudományi Kar nagy fejlettségű volt, és megalakultak a technikus és a társadalmi kommunikáció alapszakának, a reklám és a rádió és televízió gyártásának alapszakai. Ott kezdődött a Mesoamerican University . Kihasználva az elért egyetemi tapasztalatokat és fejlődést, az új egyetem alapításának eljárásai 1996-ban kezdődtek. 1999 októberében a Mesoamerican University jóváhagyta a guatemalai felsőoktatási tanács. 2000-ben az új egyetem a Humán- és Társadalomtudományi és Társadalmi Kommunikációs Tudományi Karokkal kezdett működni. Egy évvel később, a guatemalai vezetői szövetséggel kötött stratégiai szövetségben, az ESAG-t, az Escuela Superior de Alta Gerenciát hozták létre a mesterképzések tanítására. 2002-ben Quetzaltenango város 15 karrierjét egyesítették a Mesoamerican University részeként. 2003-ban engedélyt kaptak az orvostudományi karra az említett központban.

  • Guatemala City, Guatemala

  Az Universidad Del Valle De Guatemala Közép-Amerika egyik legrangosabb egyeteme. Az élen járunk a technológia terén, valamint a magas szintű kutatás és oktatás előmozdításában. Nem vagyunk magánegyetem. 1 Közép-Amerikában és Panamában, a QS rangsor szerint és az egyetlen egyetem, amely Guatemalában rendelkezik a Hősök intézményi akkreditációjával. Több mint 50 éve keresünk és fogadunk olyan tehetséges embereket, akik a változás ügynökei akarnak lenni. Kínálunk egy megkülönböztető modellt, amely széles körű bölcsészettudományi fókusszal rendelkezik, egyesülve a tudományos, technológiai, innovációs, vállalkozói és oktatási szakképzéssel. Mind a programportfóliónk, mind a kutatási és információs menetrendünk megfelel a környezetünk, a hallgatók új generációinak igényeire, és elősegíti a társadalmunk kihívásainak megoldásait. Három campusunkon az UVG-t olyan intézményként jellemezték, amely a tanulmányi kiválóságra törekszik, értékekkel és kritériumokkal, hogy minden hallgatót segítsen, pénzügyi támogatással és ösztöndíjakkal a tehetséges, korlátozott forrásokkal rendelkező fiatalok számára.

  • Guatemala City, Guatemala

  A guatemalai Da Vinci Egyetem egy felsőoktatási intézmény, amelynek oktatási javaslata az igazság, az integritás, a kiválóság keresése, a társadalmi felelősségvállalás és az ismeretek relevanciájának elvein alapszik. A guatemalai Da Vinci Egyetem megértette, hogy az igazság alapvető érték, ezért keresése, gyakorlata és védelme elmélyül cselekedeteiben, különösen tudományos és intézményi kutatások révén, amelyek szintén hozzájárulnak a tudomány fejlődéséhez és a társadalmi fejlődéshez . Egy másik alapelv az integráltság elve. A guatemalai Da Vinci Egyetem megértette, hogy a tudás széles és sokrétű, és oktatási programjainak a lehetőségekhez mérten biztosítaniuk kell a különféle területek integratív ismereteit, hogy a végzett szakemberek átfogó képzésben részesüljenek. A kiválóság mint cselekvési elv kiemelt érték a guatemalai Da Vinci Egyetemen. Magától értetődik, hogy a kiválóság keresésének nincs vége, és ezért tagjainak, valamint programjainak cselekedeteit minőségileg, normáik és szabványaik szerint kell végrehajtani, amelyek biztosítják azok elérését. Egy másik alapelv a relevancia, amelyet az oktatási javaslatok és a társadalom és a termelő szektor igényei közötti kapcsolat és koherencia alatt értünk. A guatemalai Da Vinci Egyetem célja olyan szakemberek oktatása, akik képesek kritikus döntéseket hozni, és nagy rugalmassággal és alkalmazkodóképességgel rendelkeznek hivatásuk gyakorlása során. Ez akkor lehetséges, ha a rendelkezésükre bocsátott tudás releváns a valóság és az állandó tudományos, technológiai és társadalmi evolúció szempontjából.

  • Guatemala City, Guatemala

  Az egyetemet összekötőnek, hídnak, "isthmusnak" tekintették, amely egyesíti a tudományos kutatást és a szakmai gyakorlatot; állandó értékek, valamint kreatív és innovatív szellem; az ország társadalmi problémái és a nemzetközi események; az egyetem és a vállalat; humanista képzés és a modern technológia. Az egyetemi képzés minőségének támogatása érdekében az UNIS folyamatos akkreditáción ment keresztül, amely garantálja oktatási programjaink színvonalát, professzoraink profilját, a karrier gyakorlása során alkalmazott eszközöket, például a speciális programokat. Ehhez a folyamathoz az Universidad del Istmo bízik az ANECA-ban, hogy 2014-től megkezdje nemzetközi akadémiai minőségi tanúsítási folyamatát. Az ANECA állami alapítvány, amelynek célja az egyetemi rendszer külső minőségbiztosítása és hozzájárulása annak folyamatos fejlesztéséhez, hasonlóan különböző fejlesztésekhez programok elvégzésére (értékelés, tanúsítás és akkreditáció) annak érdekében, hogy integráljuk rendszerünket az Európai Felsőoktatási Térségbe.

  • Guatemala City, Guatemala

  Egyetlen állami egyetemként kizárólag az állami felsőoktatás és állami oktatás irányításáért, szervezéséért és fejlesztéséért, valamint a kultúra minden megnyilvánulásában való terjesztéséért felelős. Minden eszközzel elősegíti a humán tudás minden területén folytatott kutatást, és együttműködik a nemzeti problémák tanulmányozásában és megoldásában. Alapvető célja a Köztársaság lakóinak szellemi szintjének emelése, a kultúra és a tudományos ismeretek megőrzése, népszerűsítése és terjesztése. Hozzájárul Közép-Amerika uniójának megvalósításához, és ebből a célból törekszik az akadémikusok, a hallgatók és minden más cseréjére, amely az isthmus népeinek lelki kötődéséhez hajlamos. A San Carlos de Guatemala Egyetem az állami felsőoktatási intézmény, autonóm, demokratikus kultúrával, multikulturális és multikulturális szemlélettel, kapcsolódik és elkötelezett a tudományos, társadalmi, humanista és környezeti fejlődéshez, naprakész, dinamikus, hatékony irányítással és célok és célok eléréséhez optimálisan felhasznált források, etikai elvekkel és akadémiai kiválósággal rendelkező szakemberek oktatója.

  • Guatemala City, Guatemala

  A Mariano Gálvez Egyetem egy magán, független, nonprofit felsőoktatási intézmény, amely intézményi törvényeinek megfelelően működik, amelyet 1966. január 29-én hagyott jóvá a San Carlos de Guatemalai Egyetem Legfelsőbb Egyetemi Tanácsa . Neve kitünteti a jeles államférfi, hős és jeles jogtanácsos orvost, José Mariano Gálvez orvost (Guatemala államfője 1831-1838), a Tanulmányi Akadémia alapítóját és a guatemalai oktatás megreformálóját, aki az élet minden rendjében fontos újításokat támogatott az állam. A közoktatás javítását neki tulajdonítják. Harcolt azért, hogy a tanítás világi legyen, ő volt a Nemzeti Könyvtár és Múzeum alapítója, tiszteletben tartotta az egyes törvényeket és garanciákat, a sajtószabadságot és a gondolatkibocsátást. Intézményi elveivel összhangban a Mariano Gálvez Egyetem lényegében a hallgatók etikai, tudományos, szakmai és technikai képzését szolgálja az oktatás, a kutatás és a közösség szolgálatának integrált gyakorlása, valamint a normatív, az akadémiai függetlenség, az adminisztratív, a fegyelmi és a gazdasági; a tudomány és a kultúra, mint egyetemes örökség megőrzése és fejlesztése; a kutatás előmozdításának, mint ismeretek és haladás forrásának, valamint a nemzeti problémák tanulmányozásának a megoldásukhoz való hozzájárulás érdekében. Azok az eszmék, amelyek alapítóit ihlették, továbbra is érvényesek, mivel ez az egyetem gondja tanításában, hallgatóinak átfogó képzésében a szabadság, a kölcsönös tisztelet és az együttélés szellemében.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones világszínvonalú felsőoktatási központ akadémiai kiválósága miatt, amely megkönnyíti a lény integrált kialakulását, amely ösztönzi az igazság, a szépség és a jó keresését. Ez elősegíti az intelligencia, a gondolkodás, a kreativitás, valamint a mai társadalom által támasztott kihívások és jövőbeli előrejelzéseik megelőzésére irányuló akarat fejlődését.

  • Guatemala City, Guatemala

  Mi a modern és befogadó üzleti iskola vagyunk, amelynek jövője szempontjából és útitervként szolgál, amelyet régiónk igényel, hogy szembenézzen a 21. században felmerülő kihívásokkal; Elkötelezettek vagyunk az avantgárd ötletek állandó kutatása iránt, hogy megvalósítsuk ezeket a gyakorlatban, és olyan gondolkodásmóddal, amely elősegíti a cselekvést és magában foglalja a kultúránk folyamatos változását az állandó ötletek és ismeretek cseréje érdekében.

  • Boulder, Amerikai Egyesült Államok
  • Boca Raton, Amerikai Egyesült Államok
  • + 1 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Guatemala City, Guatemala
  • Cahabon, Guatemala
  • + 18 több

  Az Universidad Panamericanánál teljes fels?oktatási rendszerünk van. Hozzájárulunk az ország fejl?déséhez innovatív képzési és egyetemi szakképzési lehet?ségekkel, magas szint? tudományos színvonalon.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...