Keystone logo
India

Tanulmány Fő ban ben India 2024

Tanuljon itt: India

India a dél-ázsiai ország, amely otthont a közel egy milliárd és fél ember, a második legnépesebb a világon Kína után. India 's tengeri határainak áll az Indiai-óceán, az Arab-tenger és a Bengáli-öböl és föld részvények határos Kína, Pakisztán, Bhután, Nepál, Banglades és Burma. Után drámai változások a piaci alapú műveletek 1990-es évek, India rohamosan fejlődött kiemelkedő világgazdasági ahol most úgy egy innovatív, ipari nemzet tartja a címet, hogy a harmadik legnagyobb ország annak tekintetében, hogy PPP, vagy puchasing teljesítmény paritás. Azonban ez a felgyorsult növekedés nem foglalkozott India 's mély és folyamatos problémák a szegénység, az elégtelen egészségügyi, az írástudatlanság, az alultápláltság és a korrupció a rendőrség és a kormányzati szektorban.

A szövetségi kormány India áll a végrehajtó, a törvényhozó és a bírói kar, az elnök India eljáró államfő.Az elnököt a választási rendszer és a kollégium marad hatalmon öt évre szól. A miniszterelnök, aki a köztársasági elnök nevezi ki, tartják a kormányfő, és fenntartja a legmagasabb szintű végrehajtó hatalom. Az indiai törvényhozó hatalom betartja a Westminster-parlamentáris stílusú rendszert szabály miatt nagy befolyása korábbi brit gyarmatosítás.

Bár korszerűsítése India folyamatban van, a hagyományos társadalom továbbra is sharpely meg az indiai kasztrendszer, egyfajta társadalmi rétegződés megállapodás, amely gátolja az emancipált társadalmi interakció és mobilitás, amellyel a legtöbb fejlett countries.Social osztályok Indiában kijelölt "kasztok " , bizonyos kasztok tekintik elit, mint mások. Bár India diszkriminációellenes törvények megelőzésére üldöztetés és előítélet az úgynevezett alsó kasztok, indiai népesség a vidéki területeken még mindig kitéve diszkrimináció és szegregáció a városi területeken.Családi értékek továbbra is képviselnek jelentős befolyásos eleme az indiai hagyomány, az előre elrendezett házasságok két család is a norma a legtöbb az indiai társadalomban. Ezen kívül, a válás szinte ismeretlen az indiai társadalom és csak az extrém visszaélések esetén.

India 's Climate

India tekinthető a "megadiverse " országban található három régió az úgynevezett "biodiverzitás hotspot ". Ez ad otthont a kilenc százaléka élő emlősöket a világon, és hat százalék az összes virágzó növény. Élőhelyek tól tűlevelű erdők Himalája trópusi esőerdők, Északkelet India és az Andamán-szigeteken. Az átlagos magas és alacsony hőmérsékletnek Indiában tartományban 75 fok 55 fok Fahrenheit (25 Celsius és 12 Celsius).Azonban a nagyobb városok, mint Bangalore, Mumbai és Új-Delhi gyakran süt alatt hőmérsékleteket is olyan magas, mint 95 fok Fahrenheit (35 Celsius), hetekig egy időben. Csapadék is nehéz a trópusi éghajlatú területeken, a páratartalom 80 százalék körül mozog.

Nyelvek Indiában

India nincs hivatalos nyelv, de Hindi beszéli csaknem fele India 's populációban. Bengáli, telugu, maráthi, tamil, urdu és gudzsaráti más nyelveket, hogy a diákok is találkozhat, miközben tanul Indiában. Beszélnek angolul sok indiánok és tartják India 's "második " nyelvek egyike. India is számos különböző nyelveket hoztak a "veszélyeztetett nyelv " listán, mert a több túlélő hangsugárzók apadt elszigetelt gócok falvak létező vidéki Indiában.

Vallások Indiában

Nyolcvan százaléka indiánok gyakorlat hinduizmus, a vallás, hogy a tudósok úgy vélik, hogy a világ 's legrégebbi élő vallás. Hinduk hisznek a különböző törvények, napi erkölcs, dharma, karma és a reinkarnáció. Más vallások találtak az indiai társadalomban elsősorban a kereszténység és az iszlám.

India 's Pénznem

A hivatalos pénznem India a rúpia, ami ellenőrzött és ki által a Reserve Bank of India. Az indiai rúpia van osztva 100 paise. 2011 óta csak értékű érmét 50 paise minősül törvényes fizetőeszköznek. Bankjegyek jelenleg forgalomban is 5, 10, 20, 50, 100 500.

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  123
 • Közművek részesedése

  12
 • Internet előfizetés

  8
 • Helyi közlekedés

  10

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  4
 • Mozijegy

  3
 • Korsó helyi sör

  2

Körülbelül India

Felsőoktatási rendszer Indiában

Mögött, Kína és az Egyesült Államok, India 's felsőoktatásban a harmadik legnagyobb, a University Grants Bizottság képviseli a legfőbb szabályozó testet felsőoktatási intézmények. 2000 és 2010 között, India épített 20.000 egyetemek és főiskolák elfogadott több mint nyolc millió diákot ez idő alatt. A tudomány és a technológia erősen támogatta az indiai kormány a főiskolai szintű, ami több technológiai intézetek, mint az indiai technológiai intézetek és az indiai Institutes of Management kap elismerést a globális oktatási szervezetek. Ezen kívül, az All India Institute of Medical Science in New Delhi tartják az egyik vezető kutató központok a haladás az orvosi technológia és a kezelési módszer.

Akadémiai diplomákat adományozhatja Indiában megfelel a gyarmati brit rendszer, a bachelor és mesterképzésben megadott "arts " vagy "tudomány " fok. Doktori fokozatok is rendelkezésre állnak a diákok, akik az adott mester 's program, vonatkozó tanulmányi területen. Az egyetemi felvételre alapul pontszám szerzett vevő diákok a középfokú iskolai végzettséggel, és rendkívül éles a verseny annak tekintetében, hogy a több rangos egyetemeken működő Indiában. Valójában az All India előtti Med kísérlet elvégzésére évente 200.000 diák, amelyből csak 2000 fogadnak el.

A nemzetközi diákok azzal az óhajjal, hogy keresni diplomát Indiában kell igazolni sikeres befejezése legalább 12 év középiskolai oktatást, a saját származási országban. Diákok is meg kell, hogy a felvételi vizsga, és benyújtja az eredményeket a Külügyminisztérium Új-Delhiben.Közvetlen felvételi orvosi, fogorvosi és mérnöki szakok nem permissable, függetlenül attól, hogy a hallgató 's múlt oktatás adatokat. Azonban más szakok nem követelheti meg a külföldi diákok, hogy a felvételi vizsga. Ehelyett, a diák 's felsőoktatási felvételi pontszámok (például az ACT vagy SAT adott az USA-ban) lehet használni, hogy jogosult a hallgató bizonyos műszaki főiskolák. Iránt érdeklődő diákok kereső diplomát Indiában tisztában kell lenniük azzal a ténnyel, hogy az állami egyetemek nem fogadja el a diákok, akik nem állampolgárai India.

Tandíj költségek India drasztikusan változhat, és az állami egyetemek, hogy sokkal olcsóbb, mint a magánegyetemek, mert a kormány által finanszírozott. Indiai állampolgárok általában kevesebbet fizetnek, mint $ 100 egy év, hogy részt vegyen egy állami egyetem vagy főiskola. Magánegyetem díjak sor-ból $ 400 $ 25.000 évente, attól függően, hogy az intézmény és típusát szak.A nem indiai hallgatók saját főiskolai általában előnyt élvez az indiai diákok, főként azért, mert azok jobban anyagilag felszerelt tandíjat fizetni költségek.

Miért érdemes Indiában?

Diákok számára, tanulni nem nyugati zene, vallás, építészet és a művészet megtalálja India a tökéletes hely, ahol tanulni mélyreható körülbelül ezekben a témákban. Változatos és lenyűgöző kultúra egy ellenállhatatlan keveréke az ősi és a modern stílusokat, amelyek vonzzák a bölcsész szakok az egész világon. Emellett India kínál élvonalbeli informatikai szakok iránt érdeklődő diákok kereső megbecsült agglegény 's vagy master ' s mértékben kapcsolatos területén a számítógépek és az IT.