Keystone logo
Jersey

Tanulmány Fő ban ben Jersey 2024

Pénznem módosítása

Alap havi megélhetési költség

 • Közös lakásban bérelhető

  1027
 • Közművek részesedése

  64
 • Internet előfizetés

  57
 • Helyi közlekedés

  59

Minta életmód költség

 • Gyorsétterem kombó

  8
 • Mozijegy

  14
 • Korsó helyi sör

  6

Körülbelül Jersey

Study in Jersey

Felsőoktatási Jersey

Jersey 's Oktatási Minisztérium gondoskodik a nevelési igényű tanulók iskolába járjanak. Vannak állami iskolák által finanszírozott a kormány. Vannak is több magániskolák itt. Összességében az iskolarendszer meglehetősen hasonlít az Egyesült Királyság tekintetében a szerkezetét és oktatási színvonalát. Ugyanakkor ez egy kis ország, ami azt jelenti, hogy a diákok részt vesznek a kisebb iskolák összességében. Ez javíthatja az oktatás minőségét sok ezen a területen.

Ami a felsőoktatás Jersey, a diákok, akik részt vesznek a középiskolai valószínűleg lépni egy egyetemi központ. Az ország kínál a főiskolai továbbtanulás nevű Highlands College. Ez a létesítmény ad az oktatási lehetőségek teljes és részmunkaidős iskolákban. Highlands College működik, mint egy hatodik formában is.Ennek során működik egy együttműködési módon más iskolákkal, így a londoni South Bank Egyetem, a University of Plymouth, és az Open University. Diákok, akik beiratkozik Highlands College képesek megszerezni a két éves mértéke úgynevezett Alapítvány diploma. Ettől a ponttól, akkor majd pótlólagos oktatási szerezni az oktatás egy adott területen a tanulmány.

Az ország is speciális iskolákban az ilyen típusú tanuláshoz. Az egyik legjelentősebb lehetőség van a Jersey International Business School. Ez egy privát szektorban iskola oktatja a diákokat a számos tudományág, melyek mindegyike a hangsúly a képzést nyújtó nemzetközi tanulmányok. Egy másik iskola Jersey Institute of Law. Ez az ország 's jogi egyetemre. A diákok megtanulják, hogy legyen ügyvédek és jogtanácsosok Jersey.

Tandíj és díjak

A diákok, akik tanulni az állami iskolákban nem fizetnek tandíjat erre.Általában azonban, hogy ez csak egy lehetőség a diákoknak, akik bennszülöttek az országban. Mások, köztük a nemzetközi diákok, díjat fizet beiratkozni. Ezt a díjat a tartományok jelentős mértékben függ a szak hallgatói beiratkozik, és az iskola.

Felsőoktatás jön a díjat, különösen azok számára, diákok, akik beiratkozik a Jersey International Business School. Ez az iskola az oktatás egy privát létesítmény és díjak magasabbak itt. Ugyanakkor az iskola is az egyik legjobb lehetőség a diákoknak, akik szeretnének egy diplomát, hogy nemzetközileg alkalmazható, ami valami sok diák.

A nemzetközi diákok tanulnak itt. Megszerzése tanuló vízummal keresztül történik az egyetemen magát a legtöbb esetben.

Sok diák külföldre utazni, hogy állást találjanak kívül Jersey. Ugyanakkor az ország nem egy növekvő egészségügyi ipar, valamint az erős üzleti szektor. Találnak munkát ezeken a területeken lehet egy lehetőség a diploma megszerzése után.

Egészségbiztosítási

A diákok, akik tervezik, hogy részt vegyen az egyetemi Jersey kell szerezni a saját egészségbiztosítási. Ez nem biztosított az iskolai részvétel. A diákok vehetik igénybe a politikák révén az iskola vagy egy harmadik fél közvetítésével. Az iskolák azonban állítsa be a szabályokat, függetlenül attól, hogy a diákok képesek részt venni anélkül, hogy ez a fajta lefedettség a helyén.

Tanuló vízum

Ahhoz, hogy a tanuló vízumot, a diákok először alkalmazni az iskola a választás. Ha az iskola elfogadja a diák, ő aztán tudja, hogy a vízumot a kormány. Az iskola ellátják átvételi jeggyel, amely lehetővé teszi, hogy ez megtörténjék.