Keystone logo
Kanada

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Kanada 2023

Intézmények száma: 296
  • Kitchener, Kanada
  • Waterloo, Kanada
  • + 6 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Kanada
  • Toronto, Kanada
  • + 8 több

  Az Eurocentres és a Bayswater találkozása új korszakot jelent a nemzetközi oktatásban. Kollektív tapasztalatunk hatalmas erőt képvisel a mai nemzetközi oktatási szektorban. Szenvedélyesek vagyunk a globális gondolkodók és felfedezők növekvő közösségei iránt, itthon és külföldön – bármi is legyen a történetük. Azért hoztuk létre a Bayswater Education-t, mert azt akarjuk, hogy az élet minden területéről érkező fiatalok kedvet kapjanak az új kultúrák felfedezéséhez, az új ízek felfedezéséhez és az ottani dolgok megismeréséhez. Globális szellemeknek gondoljuk őket, akárcsak magunkat.

  • Guelph, Kanada
  • Ridgetown, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Franciaország
  • Lyon, Franciaország
  • + 5 több

  1993-as megalakulása óta az ESMA képzéseket kínál a CG Animation & FX ciklusban, amely folyamatosan fejlődik a minket minden évben támogató animációs szakemberekkel szoros együttműködésben. Ez a francia Bac + 5 szintnek (RNCP szint 7) megfelelő képzési program mára nemzetközileg elismert a szakmai világban, és az animáció legnagyobb nevei támogatják. Fedezze fel ezt a kurzust a Bordeaux-ban, Lyonban, Montpellier-ben, Nantes-ban, Rennes-ben és Toulouse-ban, valamint a kanadai Montrealban. A képzés angol nyelvű változata elérhető a lyoni és a montpellier-i campusokon.

  • Lac la Biche, Kanada
  • Boyle, Kanada
  • + 4 több

  Fedezze fel a végtelen lehetőségeket a kanadai gyönyörű észak-kelet Alberta tanulmányaival. Gyönyörű tavakkal, boreális erdőkkel, valamint rengeteg állat- és növényvilággal ez a parkszerű természeti környezet olyan élmény, amely minden bizonnyal maradandó benyomást fog hagyni benned. Mindegyik campusunk egyedi városokban található, csodálatos történetekkel és gazdag, változatos történelemmel, amelyek felfedezésre várnak.

  • Toronto, Kanada

  A University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) szakértelemmel megtervezett, diplomát nem igénylő kurzusokkal támogatja a felnőtt tanulókat az osztályban és online, szakértő oktatók által, akik szakterületük elismert vezetői. Az egyetem szerves részeként az SCS-t az UofT intellektuális vitalitása, valamint a tanítás és tanulás magas színvonala adja.

  • Madison, Amerikai Egyesült Államok
  • Teaneck, Amerikai Egyesült Államok
  • + 3 több

  A legnagyobb magánegyetem New Jerseyben, az FDU egy non-profit, nem szekta, többkampuszú intézmény. Az 1942-ben alapított FDU 1948-ban négyéves státuszt kapott, 1956-ban pedig egyetemi engedélyt kapott. Az egyetem több mint 100 egyetemi és posztgraduális képzési programot kínál, beleértve a gyógyszerészi, ápolói, klinikai pszichológiai és iskolapszichológiai doktori programokat; és egy AACSB által akkreditált üzleti iskola. A képzési programokat két New Jersey-i campuson és az Egyesült Államokon kívüli FDU két helyszínen kínálják: Wroxton College-ban, Oxfordshire-ben, Angliában és Vancouver Campus-on, British Columbiában, Kanadában.

  • Olds, Kanada

  Az Olds College agrár- és házigazdasági iskolaként való indulása óta kibővítette programkínálatát, és az évek során egyre inkább karrierközpontú programokat kínál. A főző- és varrásórák a híres divatprogramunkká fejlődtek, a géptanfolyamok mezőgazdasági és nagy teherbírású mechanika programokká, valamint gazdálkodási ismeretekké nőttek, ahogyan a mezőgazdasági gazdálkodási és kertészeti programjainkká fejlődtek.

  • Winnipeg, Kanada

  A kanadai Manitoba államban, Winnipegben található Booth University College egy keresztény intézmény, amely az Üdvhadsereg 156 éves történetében gyökerezik, amely a társadalom legsebezhetőbb rétegeinek szükségleteit elégíti ki. Mélyen elkötelezettek a társadalmi igazságosság mellett, a keresztény hitet és a szigorú tudományosságot a szolgálat iránti szenvedéllyel vegyítjük. A tanuláshoz való hozzáállásunk az akadémiai kiválóságon alapszik, és a remény, a társadalmi igazságosság és a mindenki iránti irgalom vízióján alapul.

  • Paris, Franciaország
  • Montreal, Kanada

  A jelentősebb ingatlanpiaci szereplők által 1972-ben alapított ESPI Csoport – társulási státuszban (1901. évi törvény) – egy magán felsőoktatási intézmény, amelynek képesítését az állami 6. szint (Bac + 3) és 7. szint (Bac+5) ismeri el. ), vagy iskolai végzettség, és a National Directory of Professional Certifications-ben (RNCP) bejegyzett alapképzési és szakmai mesterképzési ciklussal (6 szakirány). 50 éves fennállása lehetővé tette, hogy a Csoport gyökeret eresszen az összes ingatlanüzletágban. Napjainkban diákjaink Párizs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon és Montpellier campusain oszlanak el.

  • Toronto, Kanada

  Az 1889-ben alapított Osgoode Hall Law School Kanada egyik legnagyobb és legelismertebb jogi egyeteme. Az Osgoode Hall Law School-nak nagy hagyománya van, hogy a befolyásos és innovatív jogi kutatások és gondolatok középpontjában áll. A legokosabb jogi elméket képező Osgoode továbbra is büszke tudományos kiválóságára és az ügyvédi szakma progresszív elképzelésére. Az Osgoode öregdiákjai között gyakorló ügyvédek és jogtudósok, üzleti vezetők és törvényhozók, társadalmi aktivisták és a Legfelsőbb Bíróság bírái találhatók. Jogi tehetségüket számos szerepkörben és szervezetben alkalmazva büszke örökségen osztoznak, amelyet iskolánk történelmi mottója foglal össze: A törvényen keresztül az igazságszolgáltatásig.

  • London, Kanada

  Az 1954-ben alapított King's University College at Western University egy katolikus bölcsészeti egyetemi főiskola, amely egy nagy, világszínvonalú egyetemhez kapcsolódik. King diákjai élvezik a „Mindkét világ legjobbjait” – kis osztályokban tanulnak, amelyeket kiváló oktatók vezetnek egy kicsi, gyönyörű campuson, miközben élvezik az átfogó egyetem részeként járó élményeket. King hallgatói teljes hozzáféréssel rendelkeznek a Western University összes létesítményéhez és szolgáltatásához, és nyugati diplomát szereznek.

  • Montreal, Kanada

  A Kensley College -ban szilárdan hiszünk abban, hogy az oktatás az egyetlen kulcs a hihetetlen lehetőségek ajtajának kinyitásához. Arra törekszünk, hogy minden diák számára lehetőséget biztosítsunk álmai megvalósítására és a jövőbeli uralkodásra. Az évek során a gyökereinkben hittünk, ami meghatározza a diák szenvedélyét!

  • Toronto, Kanada

  A Kanada nyüzsgő üzleti fővárosa, Toronto szívében található Fleming College – Toronto gyakorlati programokkal büszkélkedhet, amelyeket tapasztalt iparági szakemberek tanítanak, és segítik a diákokat, hogy a diploma megszerzése után azonnal kilépjenek az osztályteremből a munkahelyre.

  • Toronto, Kanada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...