Keystone logo
Lengyelország

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Lengyelország 2023

Intézmények száma: 140
  • Warsaw, Lengyelország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Magyarország
  • Zagreb, Horvátország
  • + 2 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A TIMREX egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Kraków, Lengyelország
  • Freiberg, Németország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – RaVeN egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Lahti, Finnország
  • Madrid, Spanyolország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A MEITIM egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Katowice, Lengyelország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Łódź, Lengyelország

  Az Academy of Film, Art and Design egy elit akadémia, amely elméleti és kreatív kísérletek alapján oktatja a hallgatókat a legjobb lengyel egyetemek professzoraiból, valamint a szakterület elismert gyakorlóiból álló oktatói csapatok egyéni felügyelete mellett. Az az ötlet, hogy valós élettapasztalatokon és a területen végbemenő változások tudatán alapuló akadémiát hozzanak létre, Lengyelország egyetlen akadémiájához vezetett, amely ilyen egyedi szervezeti felépítéssel és a jövő oktatásának kortárs felfogásával rendelkezik. Amikor a diákokat a történelmi Scheibler-palotában fogadja, az iskola olyan létesítményeket kínál számukra, amelyek magukban foglalják a legújabb speciális berendezésekkel felszerelt műhelyeket és előadótermeket, mozitermet, könyvtárat és kiállítási galériát.

  • Warsaw, Lengyelország

  A varsói University of Economics and Human Sciences – az oktatás új dimenziója. A varsói University of Economics and Human Sciences Egyetem az új lehetőségek egyeteme. Varsó szívében található modern campusunk olyan teret kínál a hallgatóknak, ahol fejleszthetik kreativitásukat, építhetik karrierjüket és részt vehetnek különböző projektekben.

  • Pomorska, Lengyelország

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) egy képzési és tanácsadó cég, amely képzési, támogatási és fejlesztési projektek biztosítására szakosodott nagy és közepes méretű hazai és külföldi vállalatok vezetői és alkalmazottai számára.

  • Dabrowa Gornicza, Lengyelország

  A WSB University nemcsak az oktatás színvonalát határozza meg a lengyel piacon, hanem megszilárdította pozícióját a külföldi piacokon is, erős intézményi partnerré válva az oktatás és a kutatás területén. Ezt támasztja alá, hogy az egyetem lengyelországi nemzetköziesítési rangsorban elért 2. helye is magas. A WSB Egyetem évek óta a lengyel magánegyetemek élvonalában volt és továbbra is az élen jár. A tanulmányok egy részének külföldön történő lebonyolításának lehetősége, külföldi szakmai gyakorlatok, két diploma egyidejű megszerzését lehetővé tevő programok – lengyel és külföldi, részvétel számos nemzetközi projektben – csak néhány lehetőség a sok közül, amelyeket diákjainknak kínálunk.

  • Gdańsk, Lengyelország

  Gdansk University of Physical Education and Sport az egyetlen sportegyetem Pomerániában, ahol elméleti és gyakorlati órákat tartanak elismert tudósok és magasan képzett szakemberek az egyes tanulmányi területeken releváns területeken, valamint olimpiai és nemzeti csapatok edzői, valamint kiemelkedő teljesítményt nyújtó edzők. sportolók. Gdansk University of Physical Education and Sport didaktikai kínálata modern, széles és változatos. A képzési terület részeként a hallgató a munkaerő-piaci igények kielégítésére kialakított szakirányok széles skálájából választhat szakirányt, és azt kiegészítheti az egyetem által kínált egyéb szakokkal.

  • Bialystok, Lengyelország

  A Bialystoki Orvostudományi Egyetem egy modern, gyorsan növekvő állami egyetem, amelynek küldetése, hogy a lehető legjobb oktatást nyújtsa a professzionális, felelősségteljes, élvonalbeli egészségügyi személyzet számára; tudományos kutatások végzése a világ legfejlettebb szintjén; innovatív megoldások megvalósítása az egészségügyi szolgáltatókkal együttműködve, a társadalmi igények kielégítése.

  • Wrocław, Lengyelország

  A Wrocławi Természettudományi és Műszaki Egyetemet 1945-ben hozták létre, főként a mára megszűnt Lvivi Műszaki Egyetem és a Lvivi Jan Kazimierz Egyetem tudományos munkatársainak bevonása eredményeként, akik a Német Műszaki Iskola lerombolt épületeit adaptálták. - Technische Hochschule.

  • Stockholm, Svédország
  • Boden, Svédország
  • + 3 több

  A Rookies Certified School és a legjobban rangsorolt iskola a játékfejlesztésben.

  • Gdańsk, Lengyelország

  A Gdański Műszaki Egyetem (lengyel neve: Politechnika Gdańska) Lengyelország egyik legrégebbi egyeteme és Észak-Lengyelország legnagyobb műszaki egyeteme. 1904-ben alapították, és azóta világszínvonalú mérnököket oktat a tudomány és a technológia különböző területein. Gdańskban található – egy ezer éves hagyományokkal rendelkező városban és a lengyel tengerpart kapujában –, és tökéletes hely a tanuláshoz és a diákélet élvezetéhez.

  • Olsztyn, Lengyelország

  Az University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) 1999. szeptember 1-jén alapították. A létesítés három olsztyni felsőoktatási intézmény, azaz a Mezőgazdasági és Technológiai Akadémia, a Pedagógiai Felsőoktatás és a Warmia Teológiai Intézet egyesítéséből származik. Az University of Warmia and Mazury in Olsztyn küldetése változatos tevékenységek elvégzése magasan képzett diplomások és tudományos személyzet képzése céljából, a régió gazdaság igényeire reagáló tudományos kutatások elvégzése és a nemzeti kultúra gazdagítása céljából.