Keystone logo
Litvánia

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Litvánia 2023

Intézmények száma: 22
  • Klaipėda, Litvánia

  1991. január 1-je a Klaipedai Egyetem tevékenységének hivatalos megkezdésének napja. Ez az a dátum, amikor Klaipeda városa egyetemi város státuszt kapott, és amely több lehetőséget nyitott a nyugat-litvániai régió és lakosai számára az egyetemi tanulmányok és a tudományos karrier előtt.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Kaunas, Litvánia

  Fedezze fel az életformáló élmények helyét egyedülálló liberális légkörben, élénk kreatív munkakörnyezetben és inspiráló diákok és tudósok sokszínű közösségében

  • Klaipėda County, Litvánia

  A Litvánia Business College (LBC) egy modern, a társadalomra nyitott és független felsőoktatási intézmény, amelyet 1994-ben alapítottak, és olyan társadalom- és fizikai tudományok szakembereit készíti fel, akik a litván és az európai munkaerőpiacra koncentrálnak. Az LTVK ígéretes karrierlehetőségeket, nemzetközi csereprogramokat és a hallgatókra jellemző szabadidőt jelent. Küldetés. A Litvánia Business College eltökélt szándéka a kreatív, képzett szakemberek felkészítése, az élethosszig tartó tanulás feltételeinek megteremtése a szakmai alapképzés megadásával, valamint a regionális fejlesztéshez szükséges alkalmazott kutatások elvégzése. Látomás. A Litvánia Üzleti Főiskola innovatív, átlátható, társadalmilag aktív és felelősségteljes felsőoktatási intézmény, nemzetközileg elismert, sokoldalúan alkalmazkodik a munkaerő-piaci folyamatokhoz, és felkészült a társadalom igényeire.

  • Kaunas, Litvánia

  A Kaunas Applied Sciences University (litván nyelven - Kauno Kolegija ) Litvániában (a három balti ország egyike) található, multidiszciplináris állami felsőoktatási intézmény, amely mérnöki, technológiai, társadalomtudományi, bölcsészettudományi, művészeti, orvosi és egészségügyi területeket Kauno Kolegija . tudományok. Széles körű alapképzési programot kínál gyakorlati elfogultsággal, mintegy 5500 hallgató számára, akik 4 karon tanulnak.

  • Kaunas, Litvánia

  Az egyetem az orvosbiológiai tudományok legnagyobb felsőoktatási intézménye Litvániában, amely sikeresen integrálja a tanulmányokat, a kutatást és a klinikai gyakorlatot. Az LSMU két fő akadémiából áll: Orvosi Akadémiából és Állatorvosi Akadémiából.

  • Vilnius, Litvánia
  • Kaunas, Litvánia
  • + 1 több

  Üdvözöljük a Vilnius Egyetemen – a legrégebbi és legnagyobb litván felsőoktatási intézményben. századi megalakulása óta a Vilniusi Egyetem, mint az európai tudomány és kultúra szerves része, megtestesíti a klasszikus egyetem fogalmát, valamint a tanulmányok és kutatások egységét.

  • Kaunas, Litvánia

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences független katolikus felsőoktatási intézmény, amelynek célja az Ignác Pedagógiai Paradigma alapján irányított tudományos és üzleti integrált tanulmányi programok végrehajtása.

  • Kaunas, Litvánia

  Kaunas University of Technology , a KTU az egyik legnagyobb technológiai egyetem a Baltikumban. Az üzleti kapcsolatokról, a tudományos kutatásban betöltött vezető szerepről, a rugalmas interdiszciplináris tanulmányi programokról és a felejthetetlen tanulmányi tapasztalatokról ismert KTU gyorsan előrelép, hogy a legjobb tanulmányi választássá váljon a reakcióban.

  • Vilnius County, Litvánia

  Jelenlegi struktúrájában a Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) 2008-ban hozták létre a Vilnius Műszaki Főiskola Vilnius Építőipari és Tervező Főiskolájába történő integrálásával. A Műszaki Kar eredete az 1930-as évekig nyúlik vissza (a Műszaki Iskola).

  • Šlienava, Litvánia

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) Kaunas városának (Litvánia középső része) közelében jön létre, és felsőoktatási ösztöndíjas szakmai alapképzést biztosít.

  • Klaipėda, Litvánia
  • Vilnius, Litvánia
  • + 1 több

  Az SMK University of Applied Sciences egy innováción és minőségen alapuló felsőoktatási intézmény Litvánia fővárosában, Vilniusban és a balti-tengeri kikötővárosban, Klaipádában. 2018-ban az SMK új Campust nyitott a második legnagyobb litván városban, Kaunasban. Az 1994-ben alapított SMK a litván magánfőiskolai rangsor legelső helyére nőtte ki magát, és jelenleg Litvánia legnagyobb magán felsőoktatási intézménye.

  • Kaunas, Litvánia

  Lithuanian Sports University ( LSU ) büszke arra, hogy az egyetlen speciális egyetem Litvániában, amely több mint nyolc évtizede egyesíti a mozgás- és sporttudományt.

  • Vilnius, Litvánia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litvánia

  A QS World University Rankings rangsorában nemzetközisége alapján az országban vezető szerepet betöltő VMU az egyetlen állami felsőoktatási intézmény Litvániában, és azon kevesek egyike a régióban, ahol széles körű bölcsészettudományi oktatás folyik. Ez azt jelenti, hogy a hallgatók szabadon változtathatják és megszervezhetik az órarendjüket, egyik területen mellékszakon, másikon szakon, külföldre utazhatnak nemzetközi csereprogramok keretében, és a rendelkezésre álló 30 idegen nyelvi kurzus valamelyikének elvégzésével felkészülhetnek ezekre az utazásokra. A globális akadémiai trendek tükrében egyre több előadást (külön kurzusokat, sőt egész tanulmányi programokat) tartanak angolul, ezek közül sokat külföldi professzorok tartanak. A VMU alap- és mesterképzési programokat kínál, amelyeket teljes egészében angol nyelven tanítanak. Az egyetem minden félévben összegyűjti azt a színes nemzetközi közösséget, amely a világ közel 80 országának képviselőit tömöríti.