Keystone logo
Panama

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Panama 2024

Intézmények száma: 17
  • London, Egyesült Királyság
  • Ragusa, Olaszország
  • + 1 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama
  • Harrisburg, Amerikai Egyesült Államok

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • London, Egyesült Királyság
  • Ragusa, Olaszország
  • + 1 több

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama

  A West Coast University (WCU) Panamában van bejegyezve, és most Belize-ben is megkapta az alapítási engedélyt, Közép-Amerika egyetlen országában, ahol az angol a hivatalos nyelv. A West Coast University (WCU) iskolák, karok és 35 kapcsolt főiskola / központ szövetsége 21 országban. Ezek a főiskolák jogi személyek, akik oktatást folytatnak a létezésük országaiban. Az egyetemet a nemzetközi gazdasági társaságok a Belize, Közép-Amerika törvényeinek 2000. évi felülvizsgált kiadása, a nemzetközi oktatási vállalkozások számára 270. fejezete alapján engedéllyel rendelkezik, Belize közép-amerikai kormánya. Engedély száma 135,613, amelyet 2013. július 1-jén adtak meg, az IBC iktatóhelyettes írta alá

  • Vista Alegre, Panama

  2001-ben mindenható Istenünk megáldott egy olyan felsőoktatási intézmény létrehozásának elképzelésével, amely kielégíti a szakmai képzés igényeit Panama tartomány nyugati szektorában, különösen Vista Alegre településen, Arraiján körzetben, Panama. Egy fenséges munkacsoport és a tanításban kiváló tapasztalattal rendelkező szakemberek támogatásával az egyetem létrehozása iránti érdeklődést formalizáló dokumentumot az Oktatási Minisztérium elé tárják, a felsőoktatási intézmények létrehozására vonatkozó hatályos előírások betartásával. ország.

  • Panama City, Panama

  Az így kialakított modell lehetővé teszi olyan attitűdök, értékek, ismeretek és képességek kialakulását a hallgatóban, amelyek hivatásuk körében a problémák felderítését és megoldását tűzik ki célul, valamint olyan innovatív ötletek és javaslatok kidolgozását, amelyek lehetővé teszik számukra vállalkozó szakember, vezető, aktív és átalakítja környezetét, mindezt társadalmi és polgári felelősségének teljes tudatában. Beszélnek egy kooperatív és átalakító párbeszédes pedagógiai modellről, amelyet általában egy akadémiai stratégia és különösen a tanítás révén hajtanak végre, tisztában vannak a társadalmi-történelmi térrel, amelyben található, a párbeszéden, az interaktivitáson és a kommunikáción, a tanuláson alapulva. projektek révén aktív, kooperatív és együttműködő, amely lehetővé teszi magas technikai felkészültségű és kiterjedt hangszeres ismeretekkel rendelkező, de átfogó emberi fejlődéssel rendelkező szakemberek képzését.

  • David, Panama

  A Chiriquí Autonóm Egyetem népszerű, önálló, hivatalos és állami felsőoktatási intézmény, amelynek feladata az ismeretek előállítása és terjesztése, a kutatás, valamint az átfogó, tudományos, technológiai és humanista képzés, amely nyitott minden gondolkodó és elkötelezett a regionális és nemzeti érdekek mellett. Teljesítményük a tudományos kiválóság keretein belül, kritikus és produktív hozzáállással fog történni.

  • Panama City, Panama

  A Panamai Műszaki Egyetem egy felsőoktatási intézmény, amelyet az emberi erőforrások átfogó képzése, valamint a mérnöki, természettudományi és technológiai ismeretek előállítása és átadása, valamint a közösség társadalmi jóléte érdekében elismert minősége elismer. támogatta a nem hatékony gazdálkodást.

  • Panama City, Panama

  Egyetem vagyunk, amely értékeket, vállalkozói mentalitást és vizsgálati szellemet kínál az emberi tehetségek képzéséhez az egész közösség számára, a globalizált világ és a tudásalapú társadalom igényeinek megfelelő tudományos programok megvalósításán keresztül; ahol a tanítás, a kutatás és a kiterjesztés érdemi funkcióinak megfogalmazása a humanista, tudományos és technológiai fejlődés pillére.

  • Panama City, Panama

  Felkészítjük hallgatóinkat, hogy átfogó módon szerezzenek ismereteket, és olyan személyes és szakmai készségekkel csatlakozzanak a munka világához, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy innovatív és elemző kritériumokkal döntsenek, kezeljék a kockázatokat és optimalizálják a szervezeti erőforrásokat a vállalatok, vállalkozások, kormány és a nemzet gazdasága.

  • Panama City, Panama

  Az ADEN University Campus Panama felsőoktatási intézmény, amely karrierjét kínálja az üzleti tudományok területén, azzal a céllal, hogy sikeres szakembereket, vállalkozókat képezzen és elkötelezett legyen a társadalom iránt. Olyan élvonalbeli módszertanokkal rendelkezik, amelyek kiemelkedően gyakorlati megközelítéssel kapcsolják össze a hallgatót az üzleti valósággal. 260/8/24/24-es végrehajtási rendelet engedélyezte, eredetileg Universidad Alta Dirección névvel, amelyet a CONEAUPA akkreditált 2015-ben. , Campus Panama.

  • Panama City, Panama

  Az American University egy magán felsőoktatási intézmény, amely a dolgozó felnőttek - vagyis azoknak a munkavállalóknak - az igényeire reagálva merül fel, akik időt és pénzt fáradsággal fektetnek be, feláldozva szabadidejüket és szocializációs idejüket, tanulmányaik függvényében. Ezért tekintjük magunkat olyan intézménynek, amely megérti hallgatóit, és megpróbál minden lehetőséget megadni számukra a tudás megfelelő megragadásához, garantálva számukra mindenkor azt a tanulmányi képesítést, amely ahhoz szükséges, hogy megfelelő módon megfeleljenek annak a környezetnek az igényeivel, amelyben ezentúl , sokan kibontják. Ez a gyakorlatiasság lehetővé teszi az UAM hallgatójának, hogy olyan embernek érezze magát, aki saját ismereteit építi fel egy segítő, egy szakember segítségével, aki tanár, és aki tudja, hogyan kell megtanulni és megérteni a felnőttek igényeit. Meg kell jegyezni, hogy az oktatási minőség nem kérdőjelezhető meg, mert a tanári káderünk hűen tükrözi az UAM által kínált alapú szigorú választékot, nem mi vagyunk a technológiailag legfejlettebb egyetem, de az egyik, amely képes létrehozni egy megfelelő egyensúly a technológia és az egyén képességei között. A médium önmagában, akárcsak a technológia "önmagában", nem képes az egyén fejlesztésére, inkább ez a fejlődés annak a képességnek és ösztönzésnek köszönhető, amelyet a tanárok elértek a diákban.

  • Panama City, Panama

  A Nemzetközi Jogi és Üzleti Intézetet, az INIDEM Business Law School -t 2010-ben alapították Panamában azzal a céllal, hogy fejlesszék: Képzési és kutatási programok a jogi és üzleti jogászok és a különböző országok professzorainak kapcsolatáról, jogi képzéshez egy nemzetközi, gyakorlati és interdiszciplináris megközelítés. Egyedülálló modell, amely egyetlen intézményben ötvözi a jogi egyetemek és az üzleti iskolák legjobb gyakorlatait. Ezek a jellemzők jelentik azt a megkülönböztető különbséget, amely az INIDEM-et, az első „Business Law School” -t teszi.

  • Panama City, Panama

  Szakemberek és polgárok képzése a legmagasabb minőségi előírások, integritás, humanisták, innovátorok, társadalmi elkötelezettség és nemzeti kritikus tudatosság alapján, akik hozzájárulnak az inkluzív és igazságos társadalom átalakításához az emberi fejlődés, a környezeti fenntarthatóság és a A felsőoktatás mint társadalmi közjavak, az emberi jogok és az állam kötelességének elve.

  • Panama City, Panama

  A Panamai Tengerészeti Iskolát 1958-ban alapították, és akkoriban kizárólag a többcélú matrózok képzését szentelték 1971-ig, amikor megalakult a fedélzeti és géptiszt karrier. 1972-ben mérlegelték a Nemzetközi Kereskedelmi Tengerészeti Tisztek iránti keresletet és a Panama-csatorna foglalkoztatási lehetőségeit, ezért az akadémiai kínálatot egyetemi szinten kibővítették, és beletartozott a Kereskedelmi Tengerészeti tisztekbe vezető karrier.