Keystone logo
Spanyolország

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Spanyolország 2023

Intézmények száma: 256
  • Barcelona, Spanyolország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanyolország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Spanyolország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanyolország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanyolország

  Ha ezt olvassa, valószínűleg azért, mert felfigyelt valamire az egyetemünkről. Talán már tudja, hogy Spanyolország legnagyobb és leghagyományosabb magánoktatási intézményének, a CEU-nak vagyunk a részei, amelyet 1933-ban alapított a Propagandisták Katolikus Szövetsége (ACdP). A madridi közösségben elsőként kínáltunk új módot a felsőoktatás megértésére és irányítására, először egyetemi főiskolaként, majd 1933 óta magánegyetemként. Több mint 85 év elteltével úttörő hozzáállásunk továbbra is rányomja bélyegét minden tevékenységünkre. Amint megismersz minket, megtudod.

  • Lahti, Finnország
  • Madrid, Spanyolország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A MEITIM egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Barcelona, Spanyolország

  Az ELISAVA, a Barcelona School of Design and Engineering a tervezés, a tervezés és a kommunikáció területén támogatja az oktatást, a tudást és a kutatást. Több mint 50 éves tapasztalatával több mint 17 000 diákot képezett ki, és a világ egyik vezető iskolájává nőtte ki magát. Az iskola nemzetközi tekintélyű vállalatokkal, intézményekkel és civil szervezetekkel együttműködve olyan egyetemi oktatást kínál, amely felkészíti a hallgatókat a jelenlegi és jövőbeli kihívásokra. Az ELISAVA olyan szakértő szakembereket képez, akik képesek olyan termékeket, szolgáltatásokat és környezeteket tervezni és létrehozni, amelyek javítják a társadalmat.

  • Santander, Spanyolország

  1932 óta az intellektuális kreativitás és a kritikai gondolkodás hajtja, az UIMP hallgatói kitágították látókörüket, és hozzájárultak a világ előremozdításához. Küldetésünk a kultúra és a tudomány népszerűsítése, a nemzetközi és régiók közötti kapcsolatok, tudományos és kulturális cserekapcsolatok elősegítése, valamint fejlett és speciális kutatási tevékenységek lebonyolítása. A nyári kurzusok folyamatos akadémiai tevékenységeink csúcspontjai, és úttörő egyetemi központtá tesznek bennünket Spanyolországban. Santander a hagyományos akadémiai bázis, bár sok más tevékenységet is szerveznek és tartanak a többi campusunkon. Ezenkívül az egyetem úttörő szerepet tölt be Spanyolországban a külföldieknek szóló spanyol nyelvi és kulturális kurzusok megszervezésében. Az Oktatási és Szakképzési Minisztériummal együttműködve angol merítési kurzusokat is szervezünk tanulók és nyelvtanárok számára. Ezenkívül hivatalos posztgraduális programokat tanítunk az Európai Felsőoktatási Térséggel összhangban, amelyek akkreditált mester- és doktori fokozatot eredményeznek Spanyolországban. Viszont akkreditált UIMP-specifikus posztgraduális programokat kínálunk.

  • Valencia, Spanyolország

  A ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) egy non-profit alapítvány, amely a Generalitat Valenciana-ból, a valenciai régió öt állami egyeteméből (UV, UPV, UA, UJI és UMH) és a mesterséges intelligenciát koordináló vállalatokból áll. képzés és kutatás a Comunitat Valenciana területén a vállalatok technológiai igényeinek kielégítésére és a mesterséges intelligencia (AI) területén új tehetségek létrehozásának elősegítésére a valenciai régió termelési modelljének megújítása érdekében.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Alcoi, Spanyolország
  • Gandia, Spanyolország
  • + 1 több

  Az Universitat Politècnica de València a legjobb spanyol technológiai egyetem Spanyolországban a Sanghaji rangsorként ismert Academic Ranking of World Universities (ARWU) szerint. Jelenleg 25 400 diákja, 3 600 tanára és kutatója, valamint 1 400 adminisztrációs és szolgáltatási szakembere van, akik Alcoy, Gandia és Valencia városaiban található három egyetem között vannak elosztva. Az UPV 40 fokot és 13 duplafokot tanít; 90 egyetemi mester- és kettős mesterképzés, valamint 30 doktori képzés. Az UPV hallgatók 72%-a már egy évvel a tanulmányai befejezése után dolgozik. Ez pedig nagyrészt a cégeknél eltöltött gyakorlatoknak köszönhető, amelyeket fizetnek. Az intézmény több mint ezer olyan megállapodást tart fenn, amely lehetővé teszi a diákcserét más európai és latin-amerikai egyetemekkel, az Egyesült Államokkal, Kanadával, Ausztráliával, Kínával vagy Japánnal. Európában a hatodik Erasmus-ban részesült a programban részt vevő összesen 4500 intézmény közül. Alig több mint 50 éves története során az UPV mintegy 145 000 tudományos publikációt készített. A szabadalmak számában országosan vezető szerepet tölt be, és egyike azon spanyol akadémiai intézményeknek, amelyek kutatási tevékenységéből a legtöbb bevételhez jutnak.

  • Poitiers, Franciaország
  • Iași, Románia
  • + 5 több

  A European Campus of City-Universities (EC2U) egy multikulturális és többnyelvű szövetség, amely hét régóta fennálló, oktatás és kutatás által irányított, helyi és globálisan elkötelezett egyetemből áll az Európai Unió négy különböző régiójából: az Egyetem Coimbra, Iași Egyetem, Jénai Egyetem, Pavia Egyetem, Poitiers Egyetem (koordinátor), Salamanca Egyetem és Turku Egyetem. A Szövetség célja egy olyan innovatív tér kialakítása, amely lehetővé teszi a mobilitás szabad áramlását a hét egyetem és a kapcsolódó városok között.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Barcelona, Spanyolország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanyolország

  A LABASAD egy vezető online művészeti és formatervezési iskola, amely Barcelona szívében, Spanyolországban található. Mesterképzéseinket forradalmian új ONLIVE formátumunkon keresztül szállítjuk, így bármikor és bárhol tanulhatsz! Minden programunk 100%-ban online és élőben is zajlik, tehát online iskola vagyunk, de szemtől-szembe lélekkel.