Keystone logo
Uruguay

A legjobb egyetemek számára Fő Programok ban ben Uruguay 2024

Intézmények száma: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  A Francisco de Asís Egyetemi Intézet (UNIFA) nonprofit alapítvány, amely 1988 óta nyújt egyetemi szintű szolgáltatásokat a magánszférában. Működését és felépítését a 308/995 rendelet követelményeinek megfelelően alakították ki, amely utal a az Uruguayban egyetemi szintű intézményként való működéshez szükséges jogi felhatalmazás.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Montevideoban és a belváros számos városában telepítve az Universidad Católica del Uruguay az ország legrégebbi magánegyeteme és földrajzilag a legelterjedtebb. Kezdetben 1882-ben alapította Montevideo első érseke, Mons. Mariano Soler 1985-ben újranyitotta és a Jézus Társaságára bízta, az Uruguayi Katolikus Egyetem a katolikus egyház fő munkája az uruguayi felsőoktatás területén. Az akadémiai kiválóság, az ideológiai pluralizmus, az ökumenizmus és a vallások közötti párbeszéd iránti elkötelezettsége az ország kulturális életének egyik alapvető szereplőjévé tette.

  • Montevideo Department, Uruguay

  A Fiatalok Keresztény Szövetsége Egyetemi Intézetének célja az oktatási, kutatási és továbbképzési tevékenységek fejlesztése, amelyek célja az átfogó képzés, az egészséges életmód népszerűsítése, a kultúra és a képzés népszerűsítése a testnevelés, a sport, a rekreáció területén. , táborok, turizmus, önkéntesség és emberbarátság, társadalmi menedzsment, szociokulturális animáció és hasonlók, karokon, tanszékeken vagy ezzel egyenértékű tudományos egységeken felépítve.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  Az elmúlt évtizedekben az uruguayi felsőoktatásba való beiratkozás drámai módon megnőtt, ezért egyre nagyobb szükség van olyan felsőoktatási és kutatóintézetekre, amelyek képesek nagyobb számú magasan képzett ember képzésére.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Az üzleti egyetemet (UDE) a köztársasági kormány elismerte a 958/11/08 308/995 számú rendelet alapján, és ez a négy magánegyetem közül a leggyorsabban növekvő egyetem. Egyetemünk az ország legfontosabb üzleti kamaráinak és szakmai szövetségeinek támogatásával rendelkezik. Az Universidad de la Empresa 1998-as elismerése óta folyamatosan és tartósan növekszik a beiskolázás, amely 5000 hallgatót jelent.

  • Montevideo Department, Uruguay

  A CEDIIAP Egyetemi Intézetet (Oktatási, Kutatási és Tanulási Információs Központ) 1995-ben alapította Prof. Em. Dra. María A. Rebollo, akit az Oktatási és Kulturális Minisztérium (MEC) egyetemi intézetként engedélyezett 2001. március 22-i határozatában.