Tallinn University of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mai társadalom jövőképe innovatív, vállalkozói, technológiailag fejlett és nyitott a világ számára, és erre pályázik a Tallinn Technológiai Egyeteme (TalTech) nemzetközileg magas szintű tanulmányok és kutatások útján.

A TalTechnél megtapasztalhatja a jövőt anélkül, hogy belépne egy időgépbe. Az oktatás itt mindennek megfelel digitálisan!

A TalTechnél valódi dolgokat készítünk és fejlesztjük a helyszínen, a semmiből. A bemutatott projektek széles skálát fednek le - önálló járműveket, a TTÜ100 műholdat, az e-Pavemen t (útburkolat, amely napenergiát termel), a mesterséges intelligenciát a turisták számára személyes útvonalak készítéséhez és még sok minden mást! Lehetőséget kínálunk arra, hogy egy modern digitális campusban tanuljunk, ahol a legújabb technológiák sokaságát naponta teszteljük és alkalmazzuk. Az egyik legutóbbi kezdeményezésünk - a TalTechDigital - összekapcsolja a digitalizációt az oktatással, így a TalTech az ország leginnovatívabb campusává válik.

Az 1918-ban alapított TalTech Észtország egyetlen technológiai egyeteme. Található, Észtország fővárosában, Tallinnban és jelenleg az ország leginkább nemzetközi egyeteme, mintegy 1700 nemzetközi hallgatóval, több mint 100 különböző országból.

A TalTech a globális egyetemek 2,5% -ában, egyes területeken pedig a 2% -ában van. A QS Ranking szerint a TalTech 601-650-es helyet foglal el a több mint 25 000 vizsgált egyetem között. Pozíció mezők szerint:

  • 351-400 az elektromos és elektronikus technika területén
  • 351-400 közgazdaságtan és ökonometria
  • 551-600 számítástechnika

Modern tanulmányi programok

A TalTech tanulmányi programjai és tanulási környezete folyamatosan fejlődik. A magán- és az állami szektor tapasztalt szakembereit bevonják és konzultálnak a munkaerőpiac legújabb igényeit kielégítő tantervek kidolgozásával . Az egyetem számos laboratóriumát a közelmúltban megújították, és egyre több tanítást folytatnak e-csatornákon keresztül. A mérnöki munka és az informatika kéz a kézben jár a TalTech-ben, ami tükröződik a modern tanulmányi programjainkban is, amelyek szorosan ötvözik a két területet. Az évek során a TalTech mérnökei intelligens és fenntartható megoldásokat fejlesztettek ki számos releváns problémára Észtországban.

Programjaink magas szintű oktatást nyújtanak a mélyreható tanulmányok és a kreatív laboratóriumok ötvözésével. Így a legjobb gyakorlati tapasztalatokat szerezheti oktatása és karrierje során. Nemzetközileg elismert programokkal a karrierjéhez megfelelő programot találhat:

  • Információs Technológia Iskola
  • Üzleti és Irányítási Iskola
  • Műszaki Főiskola
  • Tudományos Iskola

A hallgatók, a tudósok és a vállalkozók összehozása

A TalTechnél nagyra értékeljük az együttműködést a vállalkozásokkal és az üzletekkel. Sok vállalat és a hatóságok számára gyakran vagyunk az első kapcsolattartó pontok, akik különböző szervezeti és termékfejlesztési kérdésekre találnak megoldásokat. A Mektory innovációs és üzleti központunk egyesíti a kutatókat, a hallgatókat és a vállalkozókat, akik inspirációt, ismereteket és forrásokat kínálnak a fiataloknak a hallgatói induló vállalkozások és más innovatív üzleti ötletek létrehozásához és fejlesztéséhez.

A TalTech tudományos véleményvezető, valamint észt mérnöki és technológiai zászlóshajója. A változás bátorsága, a fejlõdés iránti vágy és a tudásalapú megbeszélések vágya teszi a TalTech-t egy ösztöndíjvá az akadémiai viták során.

Hisszük, hogy a magas szintű kutatás és tudományos tanulmányok, valamint az akadémiai szabadság feltétlenül nélkülözhetetlenek. Így a TalTech lett az első egyetem Észtországban, amely a hivatali idejű tudományos karrier modellt kínálja.

Helyszínek

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju megye, Észtország
Telefonszám
+372 620 2022

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket