Hibernia College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hibernia College országosan elismert vezető a tanárképzés területén.

A tanárok által a tanárok számára kifejlesztett oktatási tanfolyamok széles skáláját kínáljuk, ideértve az alapfokú oktatás és az alapfokú oktatás mestereit, a folyamatos szakmai továbbképzést (CPD) a tanárok számára és egy online oktatási PhD-t.

Hibernia College hírnevet élvez az úttörő új tanítási módszerek és az oktatás folyamatosan fejlődő világának változásai révén. Programjainkat a Minőség és Minősítések Írország és az Oktatási Tanács akkreditálta, és az Oktatási és Készségügyi Minisztérium elismeri.

Oktatási tanfolyamok, amelyek bárhol elérhetők Írországban

Az alap- és az alapfokú oktatási kurzusok rugalmas jellege lehetővé teszi, hogy megválaszthassa, hol tanul. A kezdőnapok mind tavasszal, mind ősszel vannak.
Nem szükséges, hogy előzetes tanári tapasztalattal rendelkezzenek ahhoz, hogy jelentkezzenek az oktatási kurzusokra.
Online modellünk sikeres, mert elkötelezett amellett, hogy segíti a hallgatókat az akadémiai és karriercélok elérésében anélkül, hogy életvitelét tartóztatná. Online tanulás - Élő offline.

Általános és középiskolai oktatás - karrierlehetőségek

Rendkívül kedvező foglalkoztatási kilátások vannak az általános és középiskolai végzettségűek számára.

Az Irish Independent, Howlin közkiadási miniszter szerint az országnak 2021-ig további 3500 általános és középiskolai tanárra lenne szüksége (2015.4.29.)

Alapfokú oktatás - oktatás szakmai mestere

Az alapfokú oktatás mestere - a szakképzés mestere tökéletes az Ön számára, ha a 12-18 éves tinédzserek növekedésének és fejlődésének része szeretne lenni.

Középiskolai tanárként vagy posztfőiskolai tanárként két tantárgyra fog szakosodni, és ezeket az első évtől a hatodikig tanuló diákoknak fogja tanítani. A lelkesedés és a tantárgyakra összpontosítva motiválja és elősegíti a hallgatók számára a tantárgy iránti szeretetét, ezáltal biztosítva, hogy a lehető legtöbb tanulást magukkal hozzák magukkal a jövőbeli törekvéseik során. Mint egy ismeretlen szerző egyszer mondta: „A tanítás az egyetlen szakma, amely az összes többi szakmát megteremti”.

Mesterek az alapfokú oktatásban

Az alapfokú oktatás mestere - az alapfokú oktatás szakmai mestere tökéletes az Ön számára, ha 4-12 éves gyermekekkel akar dolgozni .

A fiatalabb gyermekekkel való foglalkozás szenvedélyes emberek számára szól, akik megértik, hogy a tanítás kihívást jelenthet, de rendkívül kifizetődő is lehet. Az általános iskolai tanárok nemcsak a kisgyermekek szellemi fejlődésének részét képezik, hanem kulcsszerepet játszanak az erkölcsi és társadalmi fejlődésben is.

Amint George Lucas egyszer mondta: „Az oktatás az emberiség legfontosabb feladata”

Az alapfokú oktatás mesterképző tanfolyamát azzal a céllal hozták létre, hogy ösztönözze az emberek szélesebb körét tanárrá váláshoz, és rugalmasabb útvonalat biztosítunk a teljes képzettséggel rendelkező tanárrá váláshoz, amely magában foglalja a hozzáférhető helyi helyszíni gyakorlati műhelyeket.

A program felépítése miatt csak olyan végzős hallgatókat fogadunk el, akik a kurzus alatt Írországban tartózkodnak.

Helyszínek

Dublin

Hibernia College

Address
Hibernia College Dublin
Block B, The Merrion Centre,
Merrion Road,
Dublin 4.

Dublin, Dublin megye, Írország
Telefonszám
+353 1 661 0168

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket