International House Dublin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

International House Dublin tagja az International House Világszervezet 1953-ban alapították. Mi akkreditált az ír Oktatási és Tudományos, mint egy iskola a tanítás az angol mint idegen nyelv, és ellenőrzik mind ACELS (Tanácsadó Testület English Language Schools) és az International House világ.

Biztosítjuk a különböző tanfolyamok minden korosztály és szintek, valamint fedezi a csoportok és az egyes diákok a világ minden tájáról, többek között:

Angol tanfolyamok felnőtteknek Vizsgára felkészítő programok Angol és munkaprogramok Junior Nyári programok - Vendéglátó és lakossági High School Program Mini-tartózkodás programja csoportok High School mentorálás csoportok Tanárképző programok, beleértve CELTA és DELTA

Az IH Dublin tudjuk, hogy minden szempontból a program fontos, éppen ezért különös figyelmet fordítani a design a tanfolyamok, a kiválasztás a fogadó családok, és a szervezet a társadalmi és kulturális programot. Célunk, hogy a gyors, hatékony és élvezetes tanulást támogató környezet.

A fantasztikus iskola található szívében, a város központjában a diákok egyedülálló tanulási tapasztalat tanuló ugyanabban a campus az ír főiskolai hallgatók.

Kiváló minőségű Junior Nyári programok, amelyek teljes csomag programok luxus bentlakásos vagy Vendéglátó elérhető Dublin és Cork.

Diákok is választhatnak, hogy részt vegyen egy kiváló High School Program egy egész tanévben, vagy egy félév, és van partneri a legjobb iskolák körül Írország.

Helyszínek

Dublin

Address
60-63 Dawson Street
2 Dublin, Dublin megye, Írország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: