Mary Immaculate College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1898-ban alapított Mary Immaculate College ( MIC ) katolikus oktatási és szabadidõiskola . A Főiskola széles körű oktatási és szabadidős művészeti programokat kínál mind egyetemi , mind posztgraduális szinten, és több mint 3000 hallgató vesz részt itt.

7666_rsz_7534_evening_tara.png

Alapítvány

Amikor 1899-ben lefektették a Mary Immaculate College alapkövét, az volt a szándék, hogy intézményt biztosítsanak a katolikus nemzeti iskolarendszer női tanárainak szakképzésére. Manapság, több mint 3000 fiatal férfival és nővel beiratkozva a Főiskolára, és számos akadémiai MIC programban vesz részt, a MIC folytatja Catherine McAuley alapvető látását, aki a katolikus irgalmas nővéreket alapította a társadalom legszegényebb helyzetű bajnokainak bajnokaként. az a meggyőződés, hogy az oktatás nélkülözhetetlen az életminőség szempontjából, amelyre mindenkinek joga van. Ezeket a tartós értékeket továbbra is rögzítik a Főiskolai Misszió Nyilatkozatában, amikor Mária Szeptelenség egy új tanfolyamot vezet a huszonegyedik században.

4602_rsz_4539_school_page_2.png

Küldetésnyilatkozat

A kollégium közössége elősegíti a kiválóságot az oktatásban, a tanulásban és a kutatásban egyetemi és posztgraduális szinten. Elősegíti a hallgatók szellemi, szellemi, személyes és szakmai fejlődését olyan támogató és kihívásokkal teli környezetben, amely garantálja az alkalmazottak és a hallgatók szellemi szabadságát.

A Főiskola különösen arra törekszik, hogy elősegítse hallgatóinak az igazságosság és az együttérzés szellemét mások szolgálatában, valamint nyitottságot az egyes egyének vallási hagyományaival és értékeivel szemben.

A Kollégium elősegíti az identitás érzését, amelyet gazdagít katolikus hagyományainak, Írország kultúrájának, nyelveinek és hagyományainak, valamint az ír nyelv iránti elkötelezettségének gazdagítása.

Mary Immaculate College tiszteletben tartja a kulturális sokféleséget. Arra törekszik, hogy előmozdítsa a társadalmi méltányosságot, és olyan környezetet teremtsen, amelyben mindenkinek lehetősége van szabadságra és lehetőségekre teljes potenciáljának kiaknázására.

7665_rsz_7535_group_at_train_station.jpg

Helyszínek

Limerick

Mary Immaculate College

Address
Mary Immaculate College,
South Circular Road

Limerick, Limerick megye, Írország
Telefonszám
+353 61 204 300

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket