National College of Ireland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük National College of Írország ahol kínálunk egy egyedi tanuló központú tanulási tapasztalat, a mi state-of-the-art campus szívében Dublin élénk nemzetközi üzleti központ és az egész nemzeti campus hálózatot. At NCI az általunk kifejlesztett innovatív oktatási és tanulási technológiák, amelyek célja, hogy támogassa a diákok, akik csatlakozzanak az oktatás minden szintjén a saját élete és pályája. Akár elindulna felsőfokú végzettségű először vagy folyamatos az oktatás, talál egy nagy támogató környezetet, amelyben tanulni. Sok diák, az átmenetet a felsőoktatási végzettséggel lehet a kihívást egy; Azonban mi kis csoport oktatási modell a könnyű hozzáférést a kar és a mi aktív hallgatói támogatási szolgáltatások együttműködnek annak biztosítása érdekében, hogy minden tanulónak a lehető legjobb esélyt a sikerre.

Hiszünk a határtalan diákjaink és mi büszkék látva a diákok képességeinek kibontakoztatását, és felülmúlják még a saját elvárásainak. Megértjük, hogy az oktatás hogyan átalakítani életét, hogyan lehet képessé, felgyorsítja karrier és új lehetőségek nyílnak.

NCI kínál az oktatás, amely támogatja a diákok szellemi fejlődését, valamint a társadalmi fejlődés és mint intézmény ösztönzi az aktív polgárság egész kollégium. NCI tanítási ötvözi tanulmányi ösztöndíjat és elméleti tudást az üzleti és közösségi gyakorló tapasztalattal, hogy teljesítsük a gyakorlat-alapú tanulás, amely alapját az a valós környezetben.

Mission Statement Megváltoztatni életüket az oktatáson keresztül.

VISION NYILATKOZAT NCI nyújt inspiráló oktatási tapasztalat, hogy innovatív, fogékony és a vállalati fókuszált.

Értékek

Inclusive - arra törekszünk, hogy bontsuk le a felsőfokú végzettségű; mi érték a sokszínűség és befogadás minden, amit teszünk; mi biztosítja a támogatást, hogy az embereknek szükségük van, hogy teljes mértékben részt vegyen az élet a NCI Közösség - vagyunk egymással összefüggő tanulási közösség, amely megosztja a közös elvek, ahol az egyéniség és a gondolat szabadsága és a véleménynyilvánítás értékelik; mindannyiunk számára javasolt, hogy teljesítsük az ambíció, és rájönnek, mi a potenciális Integrity - a mi egyéni és kollektív szerepek, mi felelősséget, és felelősséggel tetteinkért; Bemutatjuk a tisztelet és a kölcsönös tekintetben minden más Dinamikus - vagyunk szükségleteire reagálni a diákok, kollégák és partnerek és a folyton változó társadalomban; mi jár egy innovatív és rugalmas módon Tanuló központú - helyezzük el a tanulót az alapja, amit teszünk; Egyesített energiákat összpontosít egyéni és kollektív, az élethosszig tartó igényeinek Excellence - mint intézmény, törekszünk a szakmai kiválóság mindenben, amit teszünk; mi belüli kiválóság a mi tanulók keresztül a tanulási tapasztalatok

Helyszínek

Dublin

Address
National College of Ireland,
Mayor Street,
IFSC,
Dublin 1

Dublin, Dublin megye, Írország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket