St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szent Angéla College, Sligo, A College of the National University of Írország, Galway, a szolgáltató a egyetemi szintű oktatás és kutatás az észak-Nyugat-Írország. Ennek Főiskola tágabb Nemzeti Egyetem hálózat vagyunk egy dinamikus, gyorsan növekvő oktatási intézmény, amely elismeri a stratégiai helyen Sligo, és az észak-nyugati. Mi teljes mértékben igazodjanak a helyi / regionális igények és tisztában van a hozzájárulás nem csak az egyetemi szintű oktatás, hanem a társadalmi és gazdasági fejlődés a régióban.

A diákok a Szent Angéla College, Sligo a biztosított magas színvonalú egyetemi oktatás kis csoportokban, a korszerű erőforrások egy erős közösséget környezet, míg megkapták a tágabb lehetőségeket, hogy regisztrált hallgatók NUI Galway.

Szent Angéla College, Sligo, Alapja a több mint 400 éves oktatás hagyomány. Ez egy hagyomány, amely értékeli mind a keresztény eszmék és a tudományos kiválóság. Ennek Főiskola tágabb National University of Írország hálózat van egy erős közösség környezetben, amely elismerte a barátságos, gondoskodó, hangulat jellemzi az egyén tisztelete.

Szent Angéla College, Sligo, Egy jól megérdemelt hírnevét a kiváló minőségben programok mind a graduális és posztgraduális szinten az egész egyetemi tanszékeket Ápolási és Egészségügyi Szakközépiskola, háztartástan és oktatás. A Főiskola széles körű hozzáférés, Felnőttképzési és szakmai fejlesztési programok.

Bár létre, mint a College of Education for Home Economics tanárok az elmúlt években az Akadémia bővült messze túl eredeti hatáskörét és jelenleg a profilját egyetemi tanulmányi programok is: Nursing & Health Studies, oktatás, gyógypedagógia, teológia, élelmiszer- és Fogyasztói Tanulmányok, Tudomány, ír, Gazdaság- és Társadalomtudományi Tanulmányok.

Az ír kormány azon döntését, hogy nevét Szent Angéla College, Sligo, mint az egyetlen szolgáltató a Home Economics tanárképzés Írország (2003) és az Egészségügyi Minisztérium jóváhagyta a New School of Nursing és Egészségügyi Szakközépiskola azt eredményezte, drámai növekedést hallgatói létszám az elmúlt öt évben. Jelenlegi hallgatók számának részt a testület mintegy 900.

A rendelkezés ilyen különféle tudományos kínálatát mind a graduális és posztgraduális szinten párosulva egyedülálló földrajzi helyzetét, mint az egyetlen szolgáltató az egyetemi oktatás az észak-nyugati vezetett drámai növekedését hallgatók számának regionális és országos az egyre növekvő érdeklődés nemzetközileg . Az előrejelzések szerint nem lesz jelentős növekedés a hallgatói létszám az elkövetkező néhány évben.

A Modern Day Campus és környezetvédelem

1952-ben, a Szent Angéla College, Sligo-ben alapította az Orsolya Rend. Ez volt ez az egyedülálló vágott kő épület, a gyönyörű 19. századi Clogherevagh House, amely a mai campus, a tóra néző alakult ki.

Az elmúlt években a testület ment keresztül időszak gyors infrastrukturális fejlesztés. A mérföldkőnek számító új ARAS Michael épület ad otthont a jól felszerelt McKeown Könyvtár és a Department of Nursing & Health Studies magában a korszerű klinikai lehetőség. Szent Angéla kollégiumok a luxus diák szállás mellett a Szent Angéla Campus, kilátással Lough Gill és állnak a diákok, meglátogatta a tudósok és a nemzetközi vendégek. Helyszíni támogató szolgáltatások közé tartozik a mosoda, tornaterem, egy kisbolt ATM és parkoló. (lásd www.sasr.info)

Az új Ápolási épület, Könyvtár és kollégiumok világosan mutatják az Akadémia elkötelezettségét korszerűsítést és az infrastruktúra. Minden infrastrukturális fejlesztések tükrözik az új tudományos és beiratkozási növekedést. Beruházási tervek, fejlesztések folynak, hogy vállalják jelentős projektek építésére és korszerűsítésére, az elkövetkező években, amely magában foglalja: további frissítését tantermek, előadás lehetőségek és speciális laboratóriumok, fedett és szabadtéri sportok és szabadidős létesítmények.

Tisztában vagyunk és büszkék vagyunk arra, hogy mi Főiskola campus található az egyik legcsodálatosabb területek az országban partján Lough Gill. A College Green Team monitorok és fenntartja, hogy hogyan lép kölcsönhatásba a mi idilli környezetben, hiszen folyamatosan fejlesztik és megfeleljenek megnövekedett hallgatói létszám. A cél a zöld csapat, hogy összpontosítson az erőforrások megőrzésére és növelésére újrahasznosítás, így környezetbarát campus élvezhető diákok, az alkalmazottak, a közösség és a látogatók egyaránt.

Mission Statement

Szent Angéla College, Sligo, egy College of a National University of Írország, Galway, a tanfolyamok érvényesítik NUI Galway. Ez egy Katolikus Főiskola által alapított Orsolya Kongregáció 1952-ben. A Kollégium épülete Co. Sligo, Írország.

Adunk és posztgraduális programok számos szakmai szerepek az oktatásban és az egészségügyben. Azt is, hogy speciális egyetemi programok a következő területeken: a humán és a társadalomtudományok. Arra törekszünk, hogy az igényeknek a regionális, nemzeti és nemzetközi közösség az oktatás, az alkalmazott kutatás és tanácsadás.

A mi oktatási filozófiája az, hogy fejlessze a teljes potenciálját a diákjaink azáltal, hogy a saját személyes, tudományos és szakmai igényeket. Ez a filozófia célja képessé hallgatók reflektív tanulók. Elkötelezettek vagyunk a kiváló oktatás, az innovatív gyakorlat, valamint az élethosszig tartó tanulás.

Támogatjuk az igazságos, részvételen alapuló, befogadó és diszkriminációmentes közösség a személyzet és a diákok. Mi fenntartása az értékek a társadalmi igazságosság, az egyenlőség, a sokszínűség tiszteletben tartása és gondozása a természeti környezetet.

Helyszínek

Sligo

St. Angela's College Lough Gill Sligo

Address
St. Angela's College,
Lough Gill
Sligo

F91 C634 Sligo, Sligo megye, Írország
Telefonszám
+353 71 914 3580

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket