University of Otago - Wellington Department of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az alelnököt

Tēnā koutou katoa - Szeretettel üdvözlöm Önt az Új-Zéland 1869-ben alapított egyetemén.

Itt, Otago-ban, soha nem látott lehetőségei vannak. A szakterületükön nemzetközi szakértők tanítják; világszínvonalú minősítést szerez, és Ön képes lesz arra, hogy hozzájáruljon az úttörő kutatáshoz. Az Otago tanulói tapasztalata kivételes. Új-Zélandon és több mint 100 országban szerte a világon több mint 20.000 tanulóval foglakozni. Fontos, hogy lehetőséged lesz arra, hogy valóban meghatározd magad, és az életben saját irányt válassz. Az otago-i diplomások több tízezre immár a világ minden sarkában élnek, sokan hozzájárulnak a joghoz, az egészséghez, a tudományhoz, az üzleti élethez és a kormányhoz. Új-Zéland leghíresebb művészei, regényírói, költői és vezetői közül sokan megkapták az indulásukat Otago-ban.

Az Otago Egyetemen lehetősége nyílik a tudomány, az egészségtudományok, a humán tudományok és a kereskedelem tanulmányozására. Legtöbben a főbb Dunedin-i egyetemen fognak tanulni, és a 15 jól felszerelt és barátságos kollégium egyikében élnek, vagy a környező utcákon található számos karakteres lakásban. A hátsó küszöbön a legkorszerűbb technológiával ellátott előadótermek találhatók, díjnyertes könyvtárunk, kiváló terek és fantasztikus sportolási lehetőségek, beleértve a világszínvonalú fedett stadiont is. Dunedin az egyetlen igazi egyetemi város Új-Zélandon, és egy élénk diákközösség veszi körül az egyetemi központot.

Erősen ösztönözzük a diákokat, hogy végezzenek posztgraduális tanulmányokat Otago-ban; nagyobb a Ph.D. aránya. hallgatók, mint bármely más új-zélandi egyetem. Mi is van egészségügyi tudományok campusok Christchurch és Wellington, egy központ Auckland, és egy kis campus az Oktatási Főiskola Invercargill. A világ minden részén partner egyetemeink vannak, és számos diákcserét támogatunk. Kutatóink gyakran együttműködnek más országok szakértőivel, és kutatásaink nagy részét az új-zélandi és a világ más részeivel kapcsolatos kérdésekre is fel tudjuk használni. Szoros együttműködésben dolgozunk Ngāi Tahu-val, a dél-sziget maori népével, és szoros kapcsolatban állunk más iwi-vel.

Büszke vagyok arra, hogy vezetem ezt a nagyon jó egyetemet. Remélem, hogy itt élvezheti a tapasztalatait, és megragadja az összes kínált lehetőséget; a tiéd a bevételért. Biztos vagyok benne, hogy az egész életen át tartó barátaidat itt fogod csinálni. Miután elhagyta, egy jól megszerzett diplomával a University of Otago és Dunedin gyönyörű városa továbbra is különleges helyet foglal el az életedben. A legjobbakat kívánom.

Harlene Hayne professzor - alelnök

Helyszínek

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, Új-Zéland

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: