Universitat d'Andorra

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Andorrai Egyetem (UdA) az egyetlen állami egyetem az Andorrai Hercegségben, amely a Pireneusok szívében található mikrotelep. A felsőoktatás az országban 1988-ban kezdődött az Ápolói Iskola és a Számítástudományi Iskola létrehozásával, amelynek eredményeként létrejött az Andorrai Egyetem, amelynek campusa 2004 óta Sant Julià de Lòria központjában található.

Feladata, hogy minőségi választ adjon az andorrai társadalom felsőoktatási és kutatási igényeire, és képezze az embereket a munka világába történő gyors és sikeres belépéshez szükséges ismeretek és készségek megszerzése érdekében. Emiatt a diplomások több mint 90% -a munkát talál tanulmányai befejezése előtt vagy az első kutatási hónap alatt - derült ki az Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (Minőségbiztosítás) 2018-ban végzett munkaerő-beillesztési tanulmányából. Andorrai Felsőoktatási Ügynökség).

Az egyetem erősségei a személyre szabott hallgatói figyelem, az egész életen át tartó tanulás előmozdítása és a kompetenciáknak a kihívások leküzdésén alapuló elsajátításán alapuló tantervű oktatási modellje. Évente az UdA több mint 500 hallgatót vesz be hivatalos diplomaprogramba, és több mint 1200 hallgatót folytat továbbképzési programba.

Története során az Andorrai Egyetem fenntartható ütemben nőtt a képzés és a kutatás területén, és ma már tudományos fokozatot kínál mindhárom egyetemi szinten (alapképzés, mester és doktori fokozat). A felajánlott képesítések többsége első ciklus (3 éves alapképzés - 180 európai kredit), mind az egyetemen, mind az interneten, főként a technológia, az üzleti élet, az egészségügy és az oktatás területén. Valamennyi oktatott fokozat igazodik az Európai Felsőoktatási Térség (EHEA) keretrendszeréhez, és a részt vevő országok elismerik.

A nemzetközi kapcsolatok az UdA egyik prioritása, valamint a bejövő és kimenő hallgatók és munkatársak mobilitási programjai. Emiatt együttműködési megállapodásokat írt alá a világ negyven egyetemével, és biztosítja, hogy a felajánlott hivatalos tanfolyamok szemesztere angolul legyen.

Helyszínek

Sant Julià de Lòria

Address
Plaça de la Germandat,7
AD600 Sant Julià de Lòria, Andorra

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: