Hivatalos Leírás

Székhelyű Buenos Aires, Mente Argentína szervezet alakult, hogy a nemzetközi oktatási lehetőségeket és kiváló minőségű személyes támogatást a nemzetközi diákok dinamikus, személyre szabott merülő programok. Arra törekszünk, hogy innovatív tervezési, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy élvezni Argentína egy egyedi és különböző módon, míg ugyanabban az időben, megkönnyítve a tanulmányi eredmény és előmozdítása globális kompetencia és a személyes fejlődés.

Ma, Mente Argentína a vezető szervezet Nyelvtanulás külföldön, spanyol, szakmai gyakorlatok és önkéntes programok Argentínában.

Mindegy, hogy tanulmányozza egy félévre, folytatva jelentős mértékben, interning egy argentin szervezet, vagy részt vesz egy vidám rövid tanfolyam, Mente Argentína 's programok célja a diákok, akik szeretnék megtapasztalni Argentína a helyi perspektívából. Fedezze fel Argentínában, amit élvezni leginkább, és csatlakozzanak a felejthetetlen utazás Mente Argentína!

Miért válassza Mente Argentína?

Mente Argentína elismerten a vezető és a legnagyobb szervezet Nyelvtanulás külföldön, spanyol, szakmai gyakorlatok és önkéntes programok Argentínában. Mivel a vezető szervezet Argentínában, Mente Argentína kifejlesztett különböző módon támogatja a nemzetközi diákok, mert navigálni a sok kihívás - tudományos, pénzügyi és kulturális - az elkövetkező Argentínába, hogy tanulmányozza, tapasztalat, tanulni és fejlődni.

A Mente Argentina, akkor szabadon összpontosítani, hogy egy diák, javítja a spanyol nyelvtudás, átveheti a globális kompetencia, és élvezze a dinamikus világváros. Diákjaink nemcsak tanúja egy másik kultúra, hanem aktívan tapasztalni, és részt vesznek az argentin életforma keresztül merülő-alapú megközelítés.

Itt Mente, szeretjük Argentína és nyújtó nemzetközi oktatási tapasztalatok a diákok a világ minden tájáról. Ez a szenvedély közvetlenül lefordították a programok és az egyedi szolgáltatásokat tudunk nyújtani. Ahogy kínálunk programokat kizárólag Argentínában, mi rendelkeznek nagy speciális helyismerettel vagyunk lelkesek megosztja a résztvevőkkel.

Azáltal, Mente Argentína, van egy igazi helyi partner a pozitív és hasznos tapasztalat Buenos Aires, Argentína.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Mente Argentina

A Mente Argentina Master program Újságírás célja a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak szeretnénk, hogy egy mester az újságírás, hanem azoknak, akik egy ... [+]

Master Újságírás: Buenos Aires, Argentína A Mente Argentina Master program Újságírás célja a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak szeretnénk, hogy egy mester az újságírás, hanem azoknak, akik rendkívüli tanulási tapasztalat: Buenos Aires, Argentína.

Mente Argentína Újságírás program középpontjában az halad a diákok képességét, hogy jelentse az írott és az online médiában. Diákok is vizsgálja kapcsolatos területek újságírás, például a csapatmunka, az irányítás és a technológia használata a médiában.

A program 12 hónap hosszú. Ez idő alatt a diákok fog osztályok és szemináriumokon adott helyi és nemzetközileg elismert újságíró, valamint sajtótájékoztatókat a politika, a kultúra, a gazdaság és a sport.Ezen felül a diákok fog tenni egy szakmai egyik legfontosabb újságok Argentina, hozzon létre egy átfogó portfólió és a teljes végső dolgozat. ... [-]

Argentína Buenos Aires
Február 2020
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Mente Argentina

Mente Argentína Master program nemzetközi kapcsolatok arra tervezték, hogy a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak akarnak, hogy Mester Nemzetközi Kapcsolatok, han ... [+]

Mester képzés Nemzetközi Kapcsolatok

&nbsp

Mente Argentína Master program nemzetközi kapcsolatok arra tervezték, hogy a diákok a világ minden tájáról, akik nem csak akarnak, hogy Mester Nemzetközi Kapcsolatok, hanem igyekeznek rendkívüli tanulási tapasztalat: Buenos Aires, Argentína. A Nemzetközi Kapcsolatok Program kínál Önnek a legjobb minőségű oktatás az egyik legnagyobb presztízsű egyetemek Latin-Amerikában.

A Nemzetközi Kapcsolatok Program által kínált Mente 15 hónap hosszú idő, amely alatt a diákok a lehetőséget, hogy speciális kurzusok koncentrációban aszerint, hogy azok személyes érdek. Befejezése után az IR program, a diplomás lesz egy alapos megértése a nemzetközi politika, a globális gazdaság és a nemzetközi biztonságra a hangsúlyt a Latin-Amerikában.... [-]

Argentína Buenos Aires
Február 2020
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul