Hivatalos Leírás

35 éves tapasztalat, tartós fejlődés és a folyamatos

Ebben Vatel, elkészítjük operatív munkatársak és a vezetők a Nemzetközi Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Bizottság. Azzal a tapasztalattal 35 éve, a 31 iskolák világszerte tanítják a 7000 diák azonos program alapján nemzetközivé alapuló váltakozása elméleti ismeretek és szakmai gyakorlat.

Ez a koncepció nagyon sikeres volt: a 29.000 diplomások, az úgynevezett "Vatelians" praktizáló legrangosabb intézmények a világon. 80% -uk életpálya a vendéglátás és a turizmus, beosztást betöltő főigazgató szállodaláncok és független intézmények, operatív igazgató, adminisztrációs, értékesítési, marketing, emberi vagy pénzügyi erőforrásokat. Szintén vannak vezetők a Public Relations, események, Recepció menedzser ... Ami a fennmaradó 20% bérelt más ágazatokban, különösen a luxus iparág, amely már elcsábított tudásukat.

Minden "Vatelians" alkotnak egy dinamikus, szilárd és értékes hálózat, mind a hallgató, aki arra törekszik, hogy megvalósítsa gyakorlatok, valamint a friss diplomás munkát keres minden régióban a világ. Vatel, ma a világ egyik vezető csoport tanítását Hotel és Idegenforgalmi Management, minden feltételnek megfelel annak a diplomások nemzetközi és multikulturális profil, hogy sikerül a karrierje.

Vatel küldetését, hogy csatlakozzon a szakmai valóság

Készítsünk fiatal generáció építeni a saját jövőjét a turizmus és nemzetközi vendéglátás.

A turizmus előrehozza 20 éve. Szembe a gazdasági, politikai és társadalmi válság, ez továbbra is biztonságos, hosszú távú értéket.

Ennek bizonyítéka, a hosszú távú előrejelzések szerint a World Tourism Organization:

A számos nemzetközi turisták az egész világon növekszik 3,3% -kal 2010 és 2030 között, elérve 1,800 millió az utóbbi; 2010 és 2030 között ez a szám várhatóan utazni a feltörekvő célpontok kétszer olyan gyorsan emelkedett (+ 4,4% évente), mint a fejlett országokban (+ 2,2% évente) A piaci részesedése a feltörekvő gazdaságok nőtt 30-47% között 1980 és 2012, valamint el kell érnie 57% 2030-ra, ami több mint egymilliárd nemzetközi turista utazás

Következésképpen a nemzetközi szállodai csoportok továbbra is szaporodnak a világon. Kísérő növekedési, szükségük van az operatív munkatársak és a vezetők, akik képesek dolgozni egy multikulturális környezetben, hogy vezesse a csapatot, amit a nemzetiségek alkotó azt. Céljuk a fiatal diplomások fenntartók, akik megszerzett tudás nem csak egy nagy iskola az üzleti menedzsment, hanem a képességek és tudja, hogyan kell viselkedni jellemzői a szállodában.

Globálisan, azt látjuk, két különböző típusú üzleti irányítás szállodai csoportok:

Európai menedzsment. Ebből épült több mint két évszázados történetében a szállodában. Ez irányulhat a szolgáltatás minősége és az ügyfelek elégedettsége. Figyelembe veszi a kulturális szempontokat az ügyfél, az ország, ahol megvalósították a létesítmények és a személyzet segítségével ... Angolszász menedzsment. Sokkal fiatalabb, akkor az irányadók követelménye pénzügyi eredményeit, és felveti az eljárásokat tiszteletben kell tartania a munkavállalók

Vatel álláspontja az európai menedzsment oktatás és továbbítása a művészet átvevő francia, világszerte elismert jele a minőség, íz és a kiválóság.

A cél Vatel: a siker a diákjaik

Fejleszteni kell a készségek Adj nekik az eszközöket, hogy elérjék a szakmai ambíciók Javaslatot az oktatás, amely megfelel az elvárásoknak a szakmai világban

Minden Vatel drámapedagógia tehát elő ebből a célból. A Vatel szellem, értékek szerzett az élet

Ez öt pilléren nyugszik:

Készítsen szoros kapcsolat áll fenn a diákok és az iskolai Vatel, aki meggyőzte őket minden eszközzel, hogy sikerül a jövőbeli karrierjük Hozzon létre egy dinamikus tanítási, amely lehetővé teszi a diákok:

asszimilálni elméleti tudás fokozatos végrehajtására és használjuk őket később a szakmai gyakorlat
Hogy képes építeni a szakmai projekt

Továbbítja készségek átadása a diákok, hogy a szíve a szakmai valóság és lehetővé teszi számukra, hogy részletesen a feladatokat, amelyeket meg kell felelniük, illetve érvényesíteni későbbi Indítsuk el a diákok megtanulják, hogy viselkedjen, meghatározott értékeinek vendégszeretet mind ruha és a nyelv, barátságos hozzáállás, mások tisztelete, nyitottság a különböző kultúrák és a nyelvi készségek linguistiques helyes. Okoz szoros kapcsolatot a szakemberekkel a turizmus és vendéglátás, a pozitív és tartós, hála a részvételt, a különböző találkozók és integrálása a dinamikus hálózata 29.000 Vatelians

Dolgozó tanárok szinergiát.

Tanítási csapatok Vatel csoport áll egyformán egyetemi professzorok és a világ neves szakemberek a saját területén.

Ők továbbítja a tudás, a szakértelem a szenvedély. Folyamatosan tájékoztatni újítások a műszaki képzés és szakmai technikák. Köszönhetően a interaktív módszerek alapján a szokásos dinamikája cégek, hogy a diákok az eszközöket, amelyekkel elemző készség, készségek elsajátítása szükséges a szállodák és a turizmus, valamint hogy elmélyítsük az üzleti menedzsment feltételek igazi.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires