Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Bevezetés

A Mariano Moreno Intézetet (ISMM) 1963 -ban hozták létre Buenos Aires városában, Argentínában. Roberto Sade, az akadémiai látnok által alapított intézet újságírói iskolaként indult, és Buenos Airesben az első újságírói iskolává vált. Nevét Mariano Morenóról kapta, aki a Gazeta de Buenos Aires, a város első újságának alapítója volt.

Az ISMM kizárólag oktatási tevékenységeket végez, és jelenleg Argentína egyik vezető oktatási intézménye. Több mint 48 éves tapasztalattal sikerült az oktatás különböző ágazataiba terjeszkedni, mint például a kulináris művészet, a számítógép, a divattervezés és az Accelerated High School for adults.

2000 óta a Mariano Moreno Kulináris Intézet (MMCI)* határozza meg a professzionális kulináris oktatás kiválóságának színvonalát, és Latin -Amerika egyik legjobb iskolájaként pozícionálja magát. Az MMCI küldetése, hogy elősegítse a kulináris művészetek világszerte történő megbecsülését, és ösztönözze az élelmiszeripar kiválóságát minden szinten.

A Kulináris Művészeti Intézet minden tanévben több száz külföldi hallgatót fogad Buenos Airesben. Az Intézet négy iskolát is létrehozott Kolumbiában és három Mexikóban, ahol ismeretei és szakértelme nagy elismerést eredményezett az iskola és végzősei számára. Kiváló hírneve, kiváló szakemberei és létesítményei lehetővé tették a partnerséget olyan nemzetközileg elismert kulináris iskolákkal, mint például a „Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute”. Az ehhez hasonló nemzetközi partnerségek lehetővé teszik hallgatói számára, hogy kulturális szempontból változatosabb élményekben vegyenek részt, és felfedjék őket a rendkívül versenyképes üzleti világnak.

Az MMCI átfogó képzést nyújt a konyhában és a süteményekben a kulináris szakembereknek és rajongóknak. A tananyag az európai konyhán alapul, hangsúlyt fektetve a francia, olasz és spanyol technikákra. A klasszikus főzési módszerek mellett az amerikai regionális konyhát, az ázsiai konyhát és a legújabb trendeket, köztük a molekuláris gasztronómiát is felfedezi, felkészítve diákjait az élelmiszeripar nemzetközi karrierjére. A diákokat a mesterség mesterei mellett képezik ki, akik megosztják a világ tapasztalatait, és ösztönzik őket a kreativitás és az eredetiség fejlesztésére.

A kulináris művészeti program lehetőséget nyújt Önnek, hogy bemutatóit követve fejlessze készségeit, majd gyakorlati gyakorlati alkalmazást végezzen professzionálisan felszerelt konyhákban. Ennek a dinamikus környezetnek a részeként a diákok elmerülnek a kulináris és vendéglátó világban, és jelentős időt töltenek a konyhában a készségek és technikák alkalmazásával.

Helyszínek

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentína

    Kérdések