Xavier University School of Medicine

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Xavier University School of Medicine (XUSOM) 2005-ben alakult, és a bérelt a kormány Aruba engedélyt az Oktatási Minisztérium Aruba. Található Oranjestad fővárosában, Aruba, a Karib-térség orvosi iskola tanulói vannak ellátva a biztonságos légkört, hogy összpontosítson a tanulmányok. Mivel a legnagyobb városa, Aruba, Oranjestad könnyen megközelíthető közvetlen járatok a világ minden tájáról.

Az amerikai székhelyű kurzusok tanítják kiváló orvosok az Egyesült Államokban, akik elkötelezettek a tanári. A Karib-tenger orvosi iskola hallgató kar arány 25-1, amely a hallgatók egy személyre szabott tanulási környezet. Minden laborok és tantermek a legkorszerűbb berendezések, beleértve LCD projektor, táblázatok és anatómia múzeumok. Lágyított emberi tetemeket használják az oktatás és a boncolás. Anatómiai elemzések végzik a Dr. Horacio E. Oduber Kórház, a helyi kórház Aruba.

Sok bevásárlóközpontok, kormányzati hivatalok és gyorséttermek sétatávolságra található a Karib-tenger orvosi iskola. A közvetlen közelében a központi autóbusz-állomás lehetővé teszi a diákok könnyen elérhető minden része a sziget.

A campus maga egy nemrég felújított, modern létesítmény áll a több mint 125.000 négyzetméter. A teljes létesítmény központi légkondicionálóval és fel van szerelve vezeték nélküli technológiával az egész. A diákok garantáltan biztonságos hozzáférést a campus mindenkor, mivel XUSOM van éjszakai és hétvégi biztonsági tisztek a helyszínen. A campus magában foglal egy vibráló multikulturális légkört, ahol minden diák úgy érzi, az elfogadott és kényelmes.

Helyszínek

Oranjestad

Address
Xavier University School of Medicine, Aruba
Santa Helenastraat #23


Oranjestad, Aruba

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket