Academy of Information Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A megfelelő oktatási szolgáltató talán a legfontosabb döntés, amit valaha tenni. AIT gyakorlati gyakorlati megközelítést ad alapos tapasztalattal és széles körű eszköz, amely biztosítja a sikert, a kreatív és digitális iparágakban.

AIT kínál Bachelor fok és diploma kurzusok, ahol szakosodott filmkészítés, játékok, animáció, Digital Design, Apps & Software Development és a Business. Tanfolyamaink erősen összpontosít biztosítva, hogy Ön "job ready" azáltal, hogy gyakorlati és személyre szabott tanulás, gyakornoki lehetőségek, a portfólió fejlesztése és ipari kapcsolatok.

A holisztikus megközelítés az oktatás azt jelenti, hogy nem csak elő a tervezők, vagy animátorok egy készség, hogy segítségével válik szakemberek széles körű tehetségek, akik képesek alkalmazkodni, és nő folyamatosan változó az ipar igényeit. Itt van miért AIT a legjobb választás a kreatív emberek.

Megértjük az Industry Mi gyorsan megragadni, és alkalmazkodni a folyamatosan változó trendeket annak érdekében, hogy a diákok, hogy a versenyelőny a legújabb ismeretek és gyakorlati készségek, amelyek kívánatosak az iparban.

Személyre szabott tapasztalat A campus meghitt, így tudjuk, hogy név szerint, és remek személyre szabott támogatást. A kis létszámú csoportok jelenti megtudhatja, nyugodt és összetartó légkört ahol több egyéni figyelmet kap az oktatási tapasztalat. AIT egy remek hely, hogy útmutatást kapnak a karriered út, mint a mi tanárok a siker, mint az első számú prioritás.

Minőségi tanfolyamok AIT kiemelkedő hírnevét kínál minőségi tanfolyamokat. AIT által elismert ausztrál Számítógép-tudományi Társaság és az első felsőfokú szolgáltató Ausztráliában, hogy felajánl egy Bachelor of IT (mobil alkalmazások fejlesztése). AIT tanfolyamok lehetővé teszi, hogy folytassa a tanulmányait a graduális vagy posztgraduális kurzusok Ausztrália vezető egyetemek.

State-of-the-Art Campus Van egy élénk tanulási környezet belül és kívül egyaránt a campus, amely köré a kreativitás és a nyitott tér. Van egy barátságos és multikulturális környezetben, ami a diákok otthon érezze magát az egyetemen, és ad nekik a szabadságot, hogy fejlesszék kreatív képességeit.

Legújabb eszközök és szoftverek A mester a művészet az interaktív digitális média széles körű professzionális multimédiás berendezések és szoftverek, például Ausztrália első Markerless Motion Capture rendszer, Unreal Development Kit (UDK), a nagy teljesítményű Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox és az Adobe Creative Cloud Suite segítségével.

Gain gyakorlati üzleti tapasztalatokat Most megtudhatod, alapvető projekt menedzsment módszerek, marketing ismeretek és üzleti kereteket annak érdekében, hogy tudja, hogyan kell elkészíteni és bemutatni a portfólió munkák a piacra. AIT célja minden diák számára, hogy munkát kész "a szakmai fejlesztési műhelyek és az ipari hálózatépítési lehetőségeket.

A széleskörű ismeretek AIT tanulnak a diákok széles körű témák és módszerek a digitális média területén. Ez azt jelenti, hogy fejleszteni jelentős a digitális készségeket átvihető egyszerre több területen belül a kreatív iparágak. AIT az egyik csak a szervezetek Ausztráliában tanítani a markerless motion capture rendszer, ami azt jelenti, akkor is diplomás egyedi és az ipar megfelelő tapasztalattal.

Fast Track Your Oktatás A rugalmas kurzus felépítése, a rendszeres kezdési időpontok és egész évben osztályokat jelenti azt, hogy gyorsított az oktatás és a teljes Bachelor diploma csak 2 év.

DÍJ-HELP-VET DÍJ-HELP jóváhagyott A hazai hallgatók férhetnek hozzá DÍJ-HELP-VET DÍJ-HELP jóváhagyott képzések, így nem kell, hogy vállalhat olyan előzetes tandíjat és tanulhatnak pénzügyi nyugalmat.

Utak a University AIT kurzusok utak a University of Sydney, a University of Wollongong, Macquarie University, a University of Central Queensland és a University of Technology Sydney.

Helyszínek

Sydney

AIT Academy of Information Technology

Address
Level 2, 7 Kelly Street
2007 Sydney, Új-Dél-Wales, Ausztrália
Telefonszám
+61 2 9211 8399

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: