The Australian National University | Science

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ANU Ausztrália nemzeti egyetem globális hírnevét orvostudomány, a biológia és a környezetvédelem, valamint a fizikai és matematikai tudományok.

Megtalálja a kutatók élen jár a tudományos gyakorlat és a felfedezés, bárhol legyen is az. Mindegy, hogy az első sorban az Ebola járvány Sierra Leone, egy fa ága a tasmán pusztában bekukkantott egy papagáj fészke között az életfenntartó készülékek az újszülött intenzív osztályon vagy egy laboratóriumi asztalra, és előtte a tanterem.

Az ANU a bolygó 20 legnagyobb egyetemének, az első pedig Ausztráliában szerepel1. A tudósok termelnek kutatás, amely megváltoztatja életét, és az élet, mint tudjuk. Elkötelezettek vagyunk a problémák megoldása révén nagy képet, és alkalmazott tudományos kutatás, az egészség javítására, valamint a fenntartható, biztonságos és igazságos források felhasználását az egész világon. Diákjaink tanulni ezekből világszínvonalú kutatók, akárcsak az ausztrál politikai döntéshozók - a mi szakértelemmel és befolyással kiterjedő vezetői kormány, az ipar és azon túl.

Büszkék vagyunk a mi állt, a történelem és eredményeink. Az elmúlt 60 évben általunk készített négy Nobel-díjasok, néhány Ausztrália legnagyobb kiemelkedő tudós és több ezer hallgatókat a világszínvonalú oktatás a tudomány és az orvostudomány.

De semmi izgat minket annyira, mint a jövőben. Reméljük lehet része.

ANU kancellárhelyettes és a 2011-es Nobel-díjas fizika győztese, Schmidt professzor

Miért érdemes Canberra

ANU is található Canberra, a központ a tudomány és az innováció. A CSIRO ausztrál Tudományos Akadémia, Questacon és Ausztrália politikai döntéshozók a küszöbön ANU, Canberra olvasztótégelye a tudományos kutatás és az innováció. Ez egy modern és összekapcsolt város, amelyet a közelmúltban az OECD rangsorolta a világ legjobb városként2.. Diákjaink élvezik a magas életminőséget a város egyik legjobb képzett munkaerő, a legmagasabb átlagos teljes munkaidős jövedelem a legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta Ausztráliában. És mivel ez az ausztrál fővárosban, nagy dolgok történnek itt.

Stratégiai prioritások

ANU van egy nemzetközi hírű, kiemelkedő kutatási, oktatási és politikai szakértelem. Tudjon meg többet az kiválósági területek és a stratégiai prioritás helyezzük őket.

Kutatás »A kutatás központi mindazt, mi a ANU. Formálja az iskolai tapasztalatok nyújtunk a diákok és lehetővé teszi számunkra, hogy egy vezető hangja kérdésekben az országos és nemzetközi jelentőségű.

Oktatás »Oktatási ANU alakítják kultúránk intenzív kutatás. Diákjaink tanítják, és együtt dolgozni, aktív kutatók minden szintjén a kitüntetést. Ez biztosítja a modern oktatási székhelyű tanulás és a felfedezés, nem csak az ismeretek átadása.

irányelv »ANU a világ egyik vezető hangja a nemzeti és nemzetközi politika fejlesztésének és a vitát. A kutatók dolgoznak a kormány, az ipar és a nem-kormányzati szervezetek is alkalmazni kutatási szakértelem a legfontosabb politikai kihívásokra Ausztrália és régiónkban.

Lehet, hogy meg szeretné tekinteni az alábbi linkek közül néhányat, amelyek az ANU-nál többet tudnak a tudományról.

A fokozat adatai - részletes tájékoztatást kap a diplomájától, és olvassa el azokat a hallgatókat, akik ezen a területen tanultak • Karrier - megtudja, hogy az ANU tudományfokozata hogyan vehet el • Virtuális túra - online túra a laborunkban és az egyetemen • Hogyan kell alkalmazni a - utasítások a kérelem benyújtására vonatkozóan • Nemzetközi diákok - fontos információk az Ausztráliában tanuló nemzetközi diákok számára

»1 QS World University ranglistán 2017 »2. OECD regionális jóléti jelentés 2014

Helyszínek

Canberra

The Australian National University

Address
The Australian National University
Acton ACT 2601

Canberra, Ausztrál fővárosi terület, Ausztrália
Telefonszám
+61 2 6125 5111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket