Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ázsiai században, amelyben élünk, a ANU Főiskola Ázsia és a csendes-óceáni egyike a világ vezető oktatási és kutatás a régióban - a helyzet mi már dolgozunk, mivel a század előtt.

A testület gyökerei az egyetem kutatási Iskola Pacific Studies és a School of Oriental Languages, 1946-ban alapították és 1952 volt. A kutatási iskola alapító intézmény ANU létrehozott vezetni Ausztrália elkötelezettség és a megértés a környékén, valamint létrehozza az egyetem, mint a globális kiválósági központ a kutatás, oktatás és befolyása az Ázsia és a csendes-óceáni. A School of Oriental Languages ​​jött létre, hogy a vonat a diplomaták és a köztisztviselők, a kínai, a japán és a később, indonéz és maláj. Tíz évvel később, az iskola volt az úttörő Kar ázsiai tanulmányok, az első és egyetlen kar egy ausztrál egyetem elkötelezett a regionális szakosodás.

1968 ázsiai és csendes-óceáni tanulmányok ANU volt virágzik; beiratkozást indonéz utolérte azokat a francia, és az Egyetemi Könyvtár épített ki az egyik legjobb ázsiai gyűjtemény a világon. Global elismerést biztosította a Kar 1971-ben, amikor adott otthont a Nemzetközi Kongresszusa orientalisták, részt vett 1200 nemzetközi szakértők.

Oktatási szakértelem és a tudományos kiválóság már sarokköve ázsiai és csendes-óceáni tanulmányok ANU, mivel ezek a korai időkben. Az egyetem büszke arra, hogy között szerepeljen a korábbi tanári Sir John Crawford, úttörő az épület egy ázsiai-csendes-óceáni gazdasági és politikai közösség; AL Basham, a szerző a mi a mai napig a legszélesebb körben használt bevezetés az indiai civilizáció; Stephen Wurm, a világ első számú szakértője a nyelv Új-Guinea; és Hedley Bull, a kulcs tudós a nemzetközi kapcsolatokban.

Ezekből látnokok és erős alapjait, a testület nőtt ma otthont a legnagyobb szerelvény regionális szakértők az angol nyelvű világban. Mi van a legszélesebb körű tanfolyamok az Ázsia és a csendes-óceáni Ausztráliában, és felajánlja a legnagyobb számú ázsiai és csendes-óceáni nyelvi programok. Elérni, hogy a régió és a világ, a College központja Ausztrália és szellemi elkötelezettség a társadalmak, kultúrák, gazdaságok és világok a gondolkodás az ázsiai és a csendes-óceáni.

Között az egyetem egyetemi kollégiumok, a ANU Főiskola Ázsia és a Csendes-óceán is egyedülálló az a regionális fókusz. De, ellentétben a nagy többsége földrajzilag Speciális karok a világ, a testület megőrizte elkötelezettségét a fegyelmi erő, különösen a politológia, közgazdaságtan, történelem, az antropológia, a jog, a régészet és a nyelvészet, irigylésre méltó nemzetközi álló valamennyi ezek a tudományágak.

Építve a lenyűgöző történelem, ma a tanári kar is magában foglalja a kiemelkedő oktatók nemzetközileg elismert, mint vezetők a saját területén - beleértve a Professor Hugh White, Ausztrália vezető elemzője a stratégia és a hírszerzés; Professzor Hilary Charlesworth, világhírű szakértője a nemzetközi jog és az emberi jogok; és Nicholas Evans professzor, a vezető nyelvészeti szakértő, aki fáradhatatlanul dolgozik a veszélyeztetett nyelvek szerte a világon.

Az Akadémia összpontosít ázsiai és a csendes-óceáni relevánsabb, mint valaha, ANU vitathatatlanul a legjobb hely, hogy felkészüljenek a következő generációs regionális szakemberek a kihívásokra a század, és Ausztrália helyét benne.

Helyszínek

Canberra

The Australian National University

Address
The Australian National University
ACT 0200 Canberra, Ausztrál fővárosi terület, Ausztrália

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket